בא לי!!

• פותח הנושא rutti
  • פורסם בתאריך

rutti

New member
בא לי!!

יש לנו בבית את הגלידה הכי שווה בעולם: ריבת חלב עם אגוזי פקאן. נורא נורא בא לי... מה עושים??? כבר אכלתי את הכמות שאני צריכה לאכול היום לפי התפריט . אוף איזה באסה! די, איזה שמנה אני. אני צריכה לשלוט בעצמי.

אגוזי פקאן?..

צ´מעי רותי, מסכימה איתך על הקטע של ריבת חלב, אבל בחייאת, אגוזי פקאן?? וואלה לא טעים!
אבל ברצינות... קחי נשימה עמוקה
ומה קרה?
אכלת את הכמות לפי התפריט. אז בינתיים זה מצוין! ואת יודעת מה? מותר פעם בכמה זמן לחרוג קצת מהתפריט. אנחנו בסך הכל בני אדם... אבל בכל מקרה- אל תתבאסי! מישהו מאד חכם פעם אמר לי, שבכל הקופסא, יש לגלידה אותה טעם! בעצם, לכפית הראשונה יש בדיוק אותו טעם כמו של השניה, ושל השלישית, ואפילו של הרביעית...
אז אין לך ממש סיבה להיכנס לבאסה, כי זה לא כאילו שלא טעמת.. את יודעת מה הטעם של הגלידה, אז בעצם.. בשביל מה עוד?
ועכשיו.. לקצת טיפוח ההערכה העצמית... רוצה עכשיו, שתגידי לעצמך חמש פעמים: אני אוהבת אותי!
ואם זה לא עובד, אז אני אתחיל: אוהבת אותך! שלך
ס.ש.

rutti

New member
סירופ שוקולד המתוקה:

קודם כל אני רוצה לאחל לך המון מזל טוב כי עוד לא אמרתי לך. אני מאחלת לך רק אושר ושמחה בהמשך חייך. בקשר לגלידה: שמעתי על המשפט הזה. נכון שיש לכפית השניה אותו טעם כמו לראשונה אבל בינינו, מי מסתפק בכפית אחת? האמת היא שבסוף לקחתי 2 כפיות כך שזה לא ככ נורא, אני מקווה. בכל אופן שוב מזל טוב ואני אולי עוד לא אגיד שאני אוהבת את עצמי כי אז זה יהיה קצת שקר אבל אני בהחלט אגיד שאני אוהבת אותך. שיהיה לך לילה טוב וחלומות מתוקים. אוהבת, רותי.

יההה אני גאה בך! ../images/Emo13.gif

שתי כפיות זה בדיוק כמה שצריך מגלידה
זה קשה להסתפק רק בכפית אחת או שתיים.. אבל את רואה- הצלחת! אז כל הכבוד! ותודה על האיחולים
הנה התחיל לו יום חדש, ומקווה שהיום הזה יהיה יותר טוב בשבילך
אוהבת, ס.ש.

אני שונאת שוקולד!!!!!!!!!!!!!

כן, כן, מה שאתן קוראות...
אני יודעת שבקטע הזה אני מזליסטית, פשוט שוקולד לא "מושך" אותי ביייייייייכלל... מה שכן, יש לי נטייה להתמכר למלוחים. בעעעעעעסה...
להההה, אבל ת´אמת, זה לא כזה בעעעסה, בגלל שהקטע עם הדברים האלה- זה שאתה מתחיל ולא יכול להפסיק. אם אני מספיק חזקה ומחליטה עם עצמי: לא! אני לא אאכל מלוחים! אז... השאר כבר היסטוריה... אוהבת אתכם מאוד, אתם כבר יודעים את זה, חבר´ה...
אגב, גאה בך על שתי הכפיות!!!!! סחטיקה...
עדי התל-אביבית

mikloi

New member
איזה כיף לך-אני מכורה לשניהם

זב בערך הדברים היחידים שאני אוהבת לאכול, וכל מה שאכלתי עד לפני חצי שנה בערך: שוקולד, גלידה (רצוי האגן דאז או בן&ג´ריס), תפוחי אדמה עם שמנת, צ´יפס ועוד קצת צ´יפס, ולחם עם חמאה. מה שכן, גיליתי שלי זה דווקא עוזר שיש לי גלידה במקרר. אני פותחת אותו, רואה את ה´קרם עוגיות´ או ´מוקה´ שלי, נרגעת, וסוגרת אותו בחזרה. זה כאילו שפסיכולוגית אני יודעת שזה שם, מחכה לי, אז למה למהר? אבל מה, יום אחד השותף שלי חיסל לי את הקופסא. ישר רצתי להאגן דאז, לקנות לי כדור גלידה.... אותו דבר עם שוקולד, יש לי ´שוקולייט´(האוורירי הזה, לא דיאט) ופרה עם סוכריות קופצות, ואני רגועה ולא אוכלת אותם. אה, יש לי גם טובלרון, מהנסיעה לחו"ל. שיחכו. אני לא מתכוונת לאכול אותם בקרוב.

mikloi

New member
תגובה מאוחרת

נו, מה היה בסוף? התאפקת? האמת, עם כל התמיכה שהולכת כאן, אני בטוחה שכן. זה ממש פיתרון מצוין-במקום לרוץ למקרר- לרוץ לפורום. דרך אגב, בתור חולת גלידות היסטרית, אני יכולה לתת לך כמה טיפים: גלידיאט בטעם פקאן וגלידיאט בטעם וניל עם סירופ שוקולד-ממש ממש טעים, וכמעט נטול קלוריות ושומן. דבר שני- מכונת גלידה! כבר עשיתי לי פעם גלידת וניל ותותים דלת שומן(מ2 כוסות חלב 1% ושמנת קלה 8%)ויצא מעולה. אפשר גם במקום סוכר להשתמש בממתיק מלאכותי. אולי ריבת חלב לא תוכלי לעשות, אבל כל מיני טעמים אחרים ולא משמינים- כן. ועוד דבר קטן: סירופ שוקולד ( שדרך אגב -המון מזל טוב גם ממני!!!! לקח לי קצת זמן להכיר אותך ונראה לי צבוע להתחיל לאחל מזל טובים לפני שמכירים, אפילו טיפה, אז באיחור מה: שלא תזדקקי לדיאטות יותר לעולם, שתגיעי למשקל האידיאלי בעינייך ותצליחי לשמור עליו , בלי לשמור יותר מדי על הפה!!!!) אבל נחזור רגע צעד אחורה, ס"ש צודקת, לפעמים מותר לחרוג.

למעלה