P u s s i c a t
New member
בא לי...
לפרק מישהו. אפשר גם משהו. בא לי לבעוט. בא לי להכות.... שק האגרוף אצלי בסלון כבר בוכה לי "אמא. די. זה לא בגללי" אז הנחתי לו קצת. עברתי שם היום... בדרך לריצה, ליד דלת הזכוכית שמשקיפה על שורות הלמבורגיני. הכל נוצץ, קורץ, צורח לי "יאללה, בואי" וכשאנשים לא מבינים, לך תסביר למתכת קרה שאתה רוצה... אבל לא יכול
הגעגוע. לגלגל המסתובב... לצליל ההתחברות של הנעל לאטרף של כל הגלגלים בספרינט מטורף לעבר שום מקום, מלווה בנשיפה ושריקה וצעקה Oh Mama
יומיים. זה מה שנשאר לי לסבול. יומיים של רק ריצה. רק שחיה. הרק הזה כבר לא מספיק לי. יומיים ואני חוזרת למכנסי החיתול, לנעליים, לזיעה שמלווה באושר יומיים ואני חוזרת למנחים. למצבים. לעומסים. יומיים ואני חוזרת לחיים יומיים. נכון שאני אשרוד? מקצרת את החופש. שבת רכיבה בחוץ. שישי חימום באולם הסגור. ואיזה חימום שזה הולך להיות...
יומיים. תחזיקו לי אצבעות
לפרק מישהו. אפשר גם משהו. בא לי לבעוט. בא לי להכות.... שק האגרוף אצלי בסלון כבר בוכה לי "אמא. די. זה לא בגללי" אז הנחתי לו קצת. עברתי שם היום... בדרך לריצה, ליד דלת הזכוכית שמשקיפה על שורות הלמבורגיני. הכל נוצץ, קורץ, צורח לי "יאללה, בואי" וכשאנשים לא מבינים, לך תסביר למתכת קרה שאתה רוצה... אבל לא יכול