בא לי

בא לי

לברוחחחחחחחחחחחחח לשכוחחחחחחחחחחחחח הכי מרגיז שאת מה שאני רוצה לברוח ממנו אני לא יודעת... לא גיליתי עדיין ___________________________________________________________ כול הבעיות של אנשים זה באהבה הכול קשור לאהבה די!!! אנשים תתבגרו דיי תעברו נמאס! למי אכפת! דיי ללכת עם הראש באדמה כי שם בתוך לא תמצאו שום מציאה דיי כבר! מספיק!!! אני סותמת את הפה אבל ליבי מציק דיי כבר! חלאס! לראש זה נכנס! דיי עם שטיפות המוח והדיכאון מה אתם חושבים? שלי אין בעיות בחיים אז פשוט אמרתי, די! שמתי פססססס בואו נחייך עד הפיצוץ הבא כי מזה משנה בסוף איכשהוא כולנו נתפגר (סליחה ממש על המילה) מפה אז גם ככה לא אכפת לפחות תנסו להעביר את החיים בנחמד... סתם-שתי התפרצויות-באמצע התכוננות לספרות-מה..זה גם לא קשור לספרות? חחחח -אל תקחו אותי אישית-באמת שלא...

Michallllllllll

New member
מאמוש ב ה צ ל ח ה בספרות! מאמינה בך

גם לך היו פעם בעיות עם אהבה חומד? אהבה זה לא קשור בלהתבגר אהבה כולם צריכים כי אנחנו אנושיים.. וגם מבוגרים.. כל אחד צריך שיאהבו אותו אנחנו בני אדם הלא כן? ויש לנו רגשות.. ממה את רוצה לברוח חמודה שלי? |נשיקה!.| מיכל.

אני מגיבה פה- כי זה לא רלוונטי כבר

לפורום.. היו לי בעיות עם אהבה- אבל זה לא קשור לזה- התעצבנתי! פשוט התעצבנתי שלכולם יש בעיות עם אהבה..לא יודעת-אין לכם באמת בעיות גדולות בחיים!?!? ואני גם רוצה שיאהבו אותי..מאוד רוצה..אוףףף אני לא יודעת מה אני רוצה לברוח...זה הכי מרגיז שלא יודעים ממה-סתם לברוח-מה-כ-ו-ל אוף

למעלה