בא לכם איזה מפגש פורום נחמד?

טל קפלן

New member
בא לכם איזה מפגש פורום נחמד?

עכשיו הקיץ מתקרב ניהיה נעים.. הרבה זמן לא היה פה משהו כזה... (אני חושב...)

Ben Dor

New member
בעזרת הג'אם שנטש אותי

כרגע בכדי לחנגל פיליפינית בהונלולו...

alon oak

New member
חחח חופשי הפורום שלכם מת...:)

אבל אני יכול להבין למה-אני רציתי לגלוש רציני אחרי שביקרתי בניו-זילנד ראיתי גולשים, והגעתי לארץ, רציתי לגלוש-ואין גלים........ אבל הפורום עם מלא פוטנציאל! פחחחח

Ben Dor

New member
חחח נו מה אתה גיי!?...

מה בגרויות חחח!?.. סתם סתם... פאנן... לא לא יש לי משהו יותר טוב... ים ואחר כך דופקים שווארמה...

איך על כל הודעה את עונה לי

מה אתה גיי?! שווארמה הרבה יותר טוב! יום חמישי מתכונת בפיסיקה.. ואל תשחקי לי אותה עכשיו זורקת...כולנו יודעים טוב טוב כמה את נלחצת מתנ"ך

Ben Dor

New member
יצא לי הרבה

פעמים להגיד לך שאתה גיי!?... *אהמ* אולי זה אומר משהו* ;] איככככככ פיזיקהההההההההה בעעעעעעעעעע חחחחחחח טוב מה אתה רוצה היה לי פחות מ3 ימים להשלים חומר של יותר מ2 שלא הקשבתי ולא כתבתי בשיעורים אם בכלל הייתי ערה בשיעורים חח אגב...בסוף למדתי נטו שעתיים...ב3 ימים האלה יום אחד הייתי בבית ולמדתי וכל שניה עשיתי הפסקה וזה חחח ביום השני והשלישי הייתי בנופש ליד קיסריה חחח אני נראת לך אחת שלחוצה?!... עוד דוגמא...מחרותיים יש לי מתכונת במלא חומר שאני לא יודעת בשיט...ולא פתחתי תחומר...אם יש לי את הכל...*עפה לחפש את מי לסנגר* ;]

איך את מצליחה אין לי מושג..

1) ממש לא. 2) איך את מצליחה להוציא ציון ככה אין לי שמץ אבל אם זה עובד לך, בהצלחה.

Ben Dor

New member
חחחחח

השאלה איזה ציום אתה מתכוון?!.. אני מבחינתי 60 70 זה פאנן לגמרי! אנלא דורשת מעצמי יותר למי יש כוח לחרוש?!... אתה בטח כולך חורש שנים!

לא שנים..לא צריך להגזים..

אבל מפרגן כמה שעות לפני מבחן במתמטיקה / פיסיקה ואני הרבה יותר מעדיף להתרסק בים כל פעם מחדש מאשר לעשות את זה..

Ben Dor

New member
חחחח כהה בטח

כמה שעות בטח איך שאתה מקבל תלוח מבחנים אתה מתחיל להתכונן ;]... מה זה לעשות את זה!?..

Ben Dor

New member
אהההה נכוןןן חחח

יאללה תארגן משהו אני אתה וטל ואלביס שבעזה עכשיו חחח

למעלה