בא לכם להמליץ

בא לכם להמליץ../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

זה שהשבט ישנים בחורף לא אומר שאנחנו גם
זה המקום שלכם להמליץ על מוזיקה
תנו בראש... וכן עידו זה המקום שלך להמליץ על להקות/זמרים אנונימיים משנות תרפפ"ו שגילית רק עכשיו!

bigm2

New member
באת לי בזמן טוב

כי הגיע הזמן לסאונדטראק חורפיייי!:) אללה, כמה דברים קטנים שאהבתי לשים היום כשהיה גשם: tok - footprints ג'ימי הנדריקס - וודו צ'יילד לופה פיאסקו - קיק פוש השבט - דובדבן השבט - הדברים הנכונים air - playground love beck - lonesome tears גיוון, חברים, גיוון זה המפתח.

Funky Giraffe

New member
היה זה בוקר לח בשנת תרל"ח

או שלא... וואללה מיכל שיחקת אותה!!! אחלה רעיון לשרשור. באמת בנזונה, אני אחשוב על עוד שטויות להעיר את המתים פה בקרוב תרשו לי להפוך את זה לשרשור חומרי חורף... יאללה המלצותתתתתת ישנות מאוד כאלה שאני סוחב איתי גם 4 ו5 שנים בREPLAY VALUE שלי אבל קדימה זה איכות זה: אלבומימז: טיפקס - כלבים לא נובחים בירוק טיפקס - העצב עבר לגור כאן EP יוני בלוך - אולי זה אני אריק איינשטיין כל שיר ואלבום אפשרי ממליץ במיוחד את האוסף המחומש של מדייה דיירקט יוני רכטר - התכוונות יוני רכטר - עוד סיפור Sonny rollins - Saxopohne coullosus John Coltrane - Giant steps כל חומר אפשרי של טרייב קולד קווסט Yellowjackets - כולם - במיוחד המוקדמים, או האלבום GREENHOUSE לחולי חורף רציניים Robben ford - the inside story שירים: מומי לוי - אוויר ואממ לא עולה לי המון בראש תהנו

יש לי כמה דיסקים

שעושים לי אישית חורף..
דיסקים - Ray Charles - Anthology (רוב השירים בו עושים לי תחושת חורף) The Beatles - Help Eric Clapton - Unplugged (גם בו רוב השירים עושים לי חורף) מוקי - שמע ישראל ברי סחרוף - הכל או כלום משינה - העמותה לחקר התמותה וכל דיסק של מוניקה סקס ושירים.. מלכה באיה - אם את בעניין (למרות שהוא חרוש כל הקיץ ואני בכלל הכרתי אותו לפני שבועיים בערך - הוא נותן לי תחושה של חורף:) Air - Playground Love Alanis Morissette - Your House Alicia Keys - Fallin Elvis Presley - Can't Help Falling In Love (חייב קצת קיטשיות
) Pearl Jam - Jeremy Pearl Jam - I Am Mine איפה הילד - מישהו שומע אותי יציאת חירום - קחי לך זמן יציאת חירום - נהדרת (זה ה-שיר של החורף שלי) כנסיית השכל - היינו עושים אהבה ואני יכולה להמשיך ככה עד מחר.. אז אני אפסיק. תהנו?

Funky Giraffe

New member
מלכה באיה ../images/Emo45.gif

הדבר הגדול הבא ברגאיי הישראלי אחרי שהיתה להם להקה (יותר טובה אפילו) שהתפרקה (סינג סונג סון למכירים)

Funky Giraffe

New member
מלכה באיה יש נגנים טיפה שונים

השלד בערך אותו השלד. והנשפנים בזה אחר זה אינם יותר שייכים למלכה באיה

bigm2

New member
מזכיר לי את אתמול, אחלה תקופה:)

כה אתמול שמעתי אותו פעם ראשונה עם הג'מייקנית והתאהבתי בו לגמרי

רק אתמול??

יא חסר השכלה מינימלית
נהדרת זו קלאסיקה תשמע גם את 'קחי לך זמן' של יציאת חירום.. פעם ראשונה ששמעתי אותו היה אחרי הפרידה מהחבר הראשון והוא גרם לי לבכות

The Rattlesnake

New member
סינרגיה - לחבק אותך ../images/Emo99.gif

בזכות הג'מייקנית גיליתי את השיר! אתמול היתי בהופעה שלהם בברבי והיה כל כך טוב!!

Funky Giraffe

New member
די לשמוע רוק !!!

טוב מעכשיו המלצות רוק ששמעתי כל הנסיעה מהצפון וחזורה: פורטיסחרוף - ניצוצות מופע הארנבות של ד"ר קספר - השיר שלי Genesis - Firth of fifth ואני לא זוכר עוד אבל היו מלא קלאסיקות
אולי בהמשך אני אבדוק את הפלייליסט ואפרגן

The Rattlesnake

New member
למה לא?! מה רע

הם כל כך טובים בלחן במילים בהופעות אז למה להפסיק?! שמע אותם ותבין.

כע, לחבק אותך זה שיר אהבה מעולה

ואם אתם מכירים את כל השירים האלה רק עכשיו, טוב שיש את מורן
לחבק אותך זה מהדיסק הראשון שלהם, הוא בן 3 בערך

למעלה