בא לכם להמשיך עם ה.................

בא לכם להמשיך עם ה.................

אסוציאציות? אם כן אז תאמרו לי מה המילה כחול מזכירה לכם ?

G e n o c i d e

New member
חלום כחול

כן, חלום כחול, של מי זה? ברי? המילה הבאה:ריצפה ואורי, מה קורה עם המסרים? אני זז לי לקנות עוד כמה דקות כמה דיסקים, אולי ארכדי דוכין, נראה יש לי תקציב ל- 4-5 דיסקים

נראה לי דווקא שזה של פורטיס

וכמובן ריצפה מזכירה לי את השיר "על הרצפה, על הרצפה ווא או או או או..." המילה הבאה: רוקנ´רול והצלחתי לקרוא את המסר שלך, אבל בגלל שהתעצלתי לענות באותו הרגע עכשיו אכלתי אותה והתיבה לא נפתחת לי שוב.. חכמה אני... ויופי שאתה לא קונה מיליון דיסקים:) כבר החלטת איזה או שאתה צריך שכנועים?

G e n o c i d e

New member
מזכיר לי..

מוניקה סקס - 180 לא יודע למה, אולי בגלל איך שהם צורחים "למה מה קרההההההה, למה מה קרהההההההההה" המילה הבאה: קוביות

קוציני

New member
קוביות נרדמות מסודרות בסל

ואין שם אף ילד שיבנה מהן מגדל .... גן סגור - גידי גוב ועוד .. המילה הבאה לחם

G e n o c i d e

New member
מזכיר לי..

מוניקה סקס - 180 לא יודע למה, אולי בגלל איך שהם צורחים "למה מה קרההההההה, למה מה קרהההההההההה" המילה הבאה: קוביות וכן, אני חושב שאני כבר יודע, אני חושב על שני הדיסקים של מוניקה סקס "החברים של נטאשה - האוסף" ואולי עוד דיסק שניים של ארכדי דוכין, נראה מה ישאר...

Nuitari Girl

New member
אוקיי הסדר פה מבולבל, אבל שיהיה

מכיוון שעל "קוביות" כבר ענו, אני אלך על לחם... "מלאו אסמינו בר, יקבנו יין"... אין זו מין מילה זו לחם???????? לא משנה. והמילה הבאה: צהוב

קוציני

New member
הנה כמה

Elton John - Goodbye yellow brick road Donovan - Mellow Yellow Tremeloes -Yellow River והמילה הבאה טבע

המממ

New member
מה עם yellow- coldplay?

טבע? "רוצה להיות חבר של קבע, בחברה להגנת הטבע" המילה הבאה: סמים. מה אעשה? זה מה שזה הזכיר לי...!

naps

New member
Sono- Keep control

השיר שהיה בפירסומת עם יעל בר-זוהר והשחיין לפוקס ג´ינס.... המילה הבאה- מסוק.

זה יישמע אולי מוזר, אבל

כשאמרת מסוק חשבתי על השיר של u2 - Elevation פשוט השיר הזה כל כך רועש (אווו אוו אוו א-ל-ב-יי-ש-ן), וכשאני חושבת על מסוק אני מיד חושבת איך ההרגשה לעמוד מתחת למסוק... וזה רועש.. וגם זה מזכיר לי את הקליפ של רובי וויליאמס - Angles אם אני לא טועה היה בו מסוק בהתחלה נ.ב שכחתי לומר- אבל הכתבה של Uרי הוכנסה למאמרים. יצא יפה לדעתי ! כל הכבוד... מוזמנים להעיף מבט המילה(ים) הבאה(אות) : דנה אינטרנשיונל

המממ

New member
דנה אינטרנשיונל?

"אני ניצחתי!!!" המילה הבאה: טראנס אילו מילים אני מביאה היום! איכס! כל כך לא מתאים לי.

למעלה