בא לכם להרוויח כסף? ...כנסו

neuron

New member
בא לכם להרוויח כסף? ...כנסו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

"שלום רב. במהלך אחד משיטוטי ברשת מצאתי את מה שמעניין את כל העולם: סוף סוף, הרבה כסף בדרך פשוטה והגונה. אני בדיוק כמוכם נתקלתי במאמר הזה במקרה. המאמר מספר על זה שאנחנו יכולים להרוויח כסף בתוך שבועות מספר ועם השקעה בסיסית של רק 6$ או 30 שקלים ושישה בולים. המחשבה הראשונה שעלתה בראשי הייתה "שטויות..." אבל החלטתי בכל זאת, השבוע אני לא אמלא לוטו אני אמלא אחר ההוראות של הטופס הזה. שווה לנסות מה כבר יכול להיות??? שמעתי ממישהו שהוא נתקל במודעה כזאת ותוך חודש הוא הרוויח 40.000$ אז ידעתי שזה קיים." ...נשמע לכם מוכר??? גם אני כמוכם הייתי ספקן כשקראתי לראשונה במקרה את ההודעות האלו באינטרנט. גם אני כמוכם הייתי בטוח שזה בולשיט, שזו רמאות ...שזה בכלל לא עובד. אבל אז ראיתי עוד הודעה אחת, ועוד אחת ...ועוד ...ועוד!!!. ואז נפל לי האסימון! פראיירים לא מתים! הם מתרבים!!! אז שאלתי את עצמי- מה עוד חסר לפראיירים? מה בעצם כל הפראיירים האלו מהפורומים צריכים? ואז הבנתי! בולים ומעטפות! ...הם צריכים בולים ומעטפות בכדי לשלוח את כל ההודעות האלו בפורומים והודעות דרך האי-מייל!!! ואז מימשתי את הרעיון ופתחתי את הסטארט-אפ הראשון לבולים ומעטפות וירטואליים ...אבל אשכרה וירטואליים!!! ...הם בכלל לא היו קיימים! כשהעסק שיגשג, הרחבתי אותו והוספתי שירות שליחים להעברת קבצי word או קבצי תמונה באינטרנט. זה היה שוס! לעומת זאת אני מודה שהרעיון של יוני דואר אלקטרוני לא היה מוצלח ...הן חירבנו בכל מקום. והיום, היום אני קוצר את הפירות שקטפתי. אני כל בוקר יוצא את הוילה המפוארת שיש לי ב iCity, עולה על הלמבורגיני שיש לי ב driving-simulator שהורדתי בקאזה, ונוסע לגלוש ...באינטרנט כמובן. בלילה אני חוזר לישון יחד עם שתי דוגמניות כוסיות שהורדתי מאיזה אתר פורנו... אנשים, תאמינו לי... החיים הטובים! אז במקום שבו אחרים מוצאים ספק ...תחפשו הזדמנות. שלכם, נוירון

neuron

New member
בודאי!

בשביל זה הזמנו את מקס פיין (2!) שיטהר את העיר

idoz

New member
יש לי רעיון לסטארטאפ שם!

מה דעתך אני אתה ועוד כמה נערות חינניות מאתרי פורנו של עניים מקימים עסק של פיגועים! כל יום תוכל לברוח מהצבא שינסה להרוג אותך. תתכנן פיגועים. תהרוס לאחרים את הוילות וביחד נהפוך לאנשים הכי חזקים. ואם לא אז מה דעתך על זה, "נקיון" ננקה את המקום מ"עניי המקום". ואז מקס יעלה עלינו במקס פיין 3 כן החיים שלנו עוד יהיו טובים.

MajorWinters

New member
../images/Emo31.gif הרבה בלאגן../images/Emo19.gif

אחרי פיגוע צריכים לבוא החברה קדישא, ללחוץ ריסטרט, אין זמן לזה....

עזוריאל

New member
../images/Emo6.gif גדולללל , ענננננק , קורעעעעעע

כל כך טוב, שמישהוא כבר טרח לפרסם את כאן, ואפילו השאיר עותק אחד פה. serenity now , serenity now תתאבד כבר יסמרטוט.

neuron

New member
עכשיו אני מבין

...אתה מהאומללים האלו שלא מצליחים לקרוא כלום מעבר לשתי השורות הראשונות בכל הודעה.

neuron

New member
נו? ומה אתה עשית לאחרונה???

זה נדמה לי או שאתה עוקב אחרי??? ...עוד מחזר אלמוני? אתה כועס עלי בגלל שאני לא שם לכיוון שלך? תבין, זה לא אישי נגדך, העניין פשוט הוא שאתה לא ממש הטיפוס שלי. לך תעשה סדר במקום אחר...

עזוריאל

New member
לא. ממש לא, הכל התחיל כש-

התלוננת על כך שהוא חמוץ. תתנצל ונראה מה אפשר לעשות. טיפ-אופציית חיפוש השם במערכת הוסרה, אבל יש מעקף פשוט וכמעט זהה. רוצים לדעת איך? תשאלו פה.

Elain

New member
תמיד ידעתי שיש משהו חשוד בוילה הזו

*מחרימה לניורון את הדוגמניות הכוסיות
והמפעל לייצור גמדים*

למעלה