בא לכם להרכיב פלייליסט?

noosh

New member
בא לכם להרכיב פלייליסט?

סתם, כי אני מנסה לעשות את זה לאחרונה ולא כלכך מצליחה. אז נסו גם אתם! רק שזה צריך להיות של טורי וזה. אז בהצלחה
. ה-Theme:
נסיעות בתחבורה ציבורית. בין-עירונית, או עירונית, רכבת או אוטובוס. הבחירה בידיכם, אבל יהיה נחמד אם תציינו אותה. פלייליסט בין 7 ל-14 שירים, תחשבו שזה לא סתם רשימה, אלא סוג-של אלבום, כזה שיש לו קצב, התחלה, סוף, התפתחות, משהו שלא סתם מעבירים לשיר הרצוי אלא באמת מקשיבים לו. ואם בא לכם, תפרטו למה כל שיר, או על חלק מהשירים, או למה ניסיתם להגיע, או סתם תחפרו. אני מקווה שתשתפו פעולה.

Gremshnit

New member
יו, איך אני שונא להאזין למוזיקה באוטובוס

ואת האוטובוס באופן כללי.
בכל אופן, אני עדיין חושב על רשימה (שלא תחשבי שמתעלמים!), אבל עוד לא סגור. מה שכן, זה בטוח יכלול המון מאמריקן דול פוסי ושאר שירים רוקיסטיים, כי אי אפשר לשמוע כלום באוטובוס אם אין בו גיטרות.

Blood Roses

New member
מה עדיף?

להאזין לתינוקות בוכים? לאנשים נוחרים? לשיחה בין אנשים טיפשים? למישהו שטורח לספר את אותו סיפור ל*כל* אנשי הקשר שיש לו בפלאפון? לחיילים אחרים שעושים יומיות? סתם, סתם. אבל באמת שאין משהו אחר לעשות באוטובוס. אפשר לקרוא! אבל איכשהו כמעט תמיד כשמביאים ספר אז יש נהג או נוסע ששומעים מזרחית בקרבת מקום (אגב דברים שנואים באוטובוס). אפשר לשמוע גם מוזיקה שקטה (בווליום נמוך) באוטובוס, רק שצריך בשביל זה לקנות אוזניות מסננות רעשים... אבל זה כיף. ועם קצת יותר קשר לנושא שרשור- בנגן שלי יש אפשרות ליצור רשימת השמעה (דינמית, בשפתם). אבל אני בעיקר מאזינה לאלבומים שלמים, כך שאני לא משתמשת בזה כשמדובר ביותר מחמישה-שישה שירים. אה, ועוד משהו. החודש שמעתי את הביקיפר באוטובוס, ואני לא יודעת עם הבחילה שהייתה לי היא מהנסיעה או מהאלבום

רעוּת

New member
לפי דעתי זה מהאלבום,

לבחילות מנסיעות אפשר לפתח חסינות
.

noosh

New member
גם אני בעקרון מקשיבה לאלבומים

אבל לאחרונה אני מוצאת את עצמי מתקשה לבחור אלבום לנסיעה (זה תמיד מסתכם באותם שניים-שלושה) ומרכיבה רשימות דינאמיות. מכאן עלה לי הרעיון לשרשור, רשימות שהן לא כלכך דינאמיות, אלא עם משמעות כלשהי.

רעוּת

New member
חייבים להקשיב למוזיקה באוטובוס ../images/Emo46.gif

בפעם האחרונה שנסעתי ב-940 נגמרה לאמ.פי שלי הבטריה בערך באמצע כביש 6 (בשביל האנשים שהחיים שלהם טובים ולא מעבירים חצי מהחיים שלהם בקווים הבינעירוניים של אגד- זה אומר שנשארה לי כשעה נסיעה בקו הנ"ל). זאת היתה השעה הארוכה בחיי, במהלכה שמעתי את סיפור חייה של זאת שישבה מאחוריי בפירוט, בעודה צועקת אותו לפלאפון
. שנתיים וחצי של נסיעות כאלה ואף פעם לא הגעתי לסף ייאוש כמו אז. גם לא כשלקחתי את האוטובוס של 6 בבוקר בערך כל יום ראשון. אז לפחות היה לי אמ.פי
.

noosh

New member
אז מה אתה עושה באוטובוס?

אי אפש לקרוא כי זה מרדים. ותמיד יש מלא רעש ודיבורים בטלפון ובאופן כללי להסתכל על הנוף זה לא כיף בלי מוזיקה כמו שזה כיף עם. מוזיקה חשובה לי בואוטובס אפילו יותר משהיא חשובה לי ברכבת. אני גם חושבת על רשימה. אולי אנסה ליישם מחר ולבדוק אם זה עובד
.

רעוּת

New member
מה הקטע?

פשוט תשימי מליון שירים באמ.פי, תשמעי מה שיוצא, אם לא בא לך על שיר מסוים באותו רגע תעבירי, וזהו. או שפשוט תכיני לך מליון רשימות פלייליסט בדיוק באורך של הנסיעה +15 דקות למקרים של פקק, כמובן שצריך רשימות נפרדות להלוך ולחזור כי זה פשוט שונה לגמרי, ושחס וחלילה לא יהיו שירים שיחזרו על עצמם בין הרשימות. כי הרבה יותר כיף לחפור ולעשות מזה כזה ביג דיל |מגלג"ע| וכן אפשר לקרוא בנסיעות, ואפשר גם לפתור תרגילים בסטטיסטיקה, אם ממש בא לך לגוון.

בנסיוני לצרוב לעצמי דיסקים, שימו לב,

*שמחים* לאוטו - איכשהו החלטתי שבא לי יותר טורי ממה שהיה מקום להכניס בתוך מיקס, אז עשיתי לה אחד שלה. והיה בו את טלולה, טייק טו דה סקיי, בלו סקייז, נראה לי שאת כל ונוס, אולי גם דייזי דד פטאלז? ואז התפלק לי לשם איזה אפסייד דאון כי אני פשוט לא יכולה טורי בלי השיר הזה, אז או שאני מעבירה אותו או שאני מתה, מה שבא קודם. ולא, אין לי באמת פלייליסט, או זמן להרכיב אחת. זה יותר מדי קונקרטי בשביל להתחמק עם זה מעבודות. אני מעדיפה סתם לשרוף פה זמן על דברים רנדומליים

noosh

New member
ואז את גם שמה את הדיסק על ראנדום

ואז מקווה שדברים ייצאו בסדר הנכון? |אה| או שרק אני חושבת ככה
. אניוואי, אם הייתי שמה את אפסייד דאון בדיסק לנהיגה, סביר להניח שלא היה אוטו יותר. אבל חמודה, פספסת את ה-theme.

למעלה