בא לכם להתפקד?

איף

New member
בא לכם להתפקד? ../images/Emo8.gif

אז נכון שעוברים עלינו (על כולנו) ימים קצת משוגעים ובעיקר עצובים...אבל אנחנו משתדלים להיות חזקים בשביל אלה שנמצאים בדרום, והחיילים שלנו שנלחמים למעננו בעזה. בכל זאת, בואו ננסה להפיח רוח חיים פה בפורום. אז...
שם:
שיר השבוע שלכם (של מאיר):
שיר השבוע שלכם (לא של מאיר):
אירוע טוב שקרה השבוע:
מה הייתם רוצים שיקרה בחודש הקרוב?
מסר לאומה:

איף

New member
אני ראשונה

שם: יסמין
אזור מגורים:קרית אונו
שיר השבוע שלכם (של מאיר): "אליה".
שיר השבוע שלכם (לא של מאיר): "תנו לגדול בשקט" - שלומי שבת
אירוע טוב שקרה השבוע: הייתי בפסטיגל!!!! עם אחותי והאחייניות שלי
היה מגניב לגמרי!
מה הייתם רוצים שיקרה בחודש הקרוב? שתיגמר כבר המלחמה הארורה הזו
...עם כמה שפחות נפגעים בגוף, רכוש ונפש.
מסר לאומה: אנחנו עם חזק, ואנחנו ננצח!

אתי Z

New member
עכשיו תורי

שם:אתי גיל: תכף 25 אזור מגורים: חולון שיר השבוע שלכם (של מאיר): אל המנוחה שיר השבוע שלכם (לא של מאיר): מחילה - עמיר בניון אירוע טוב שקרה השבוע: אמנם השבוע האחרון היה אחד מהפחות טובים שהיו לי, אבל תקרית אחת קטנה עם אנשים טובים באמצע הדרך שיפרה ה כ ל !! מה הייתם רוצים שיקרה בחודש הקרוב? מה שכולנו רוצים בעצם, שהמלחמה הזו תגמר עם כמה שפחות נפגעים, תשיג את מטרותיה ויהיה שקט ובטוח במדינה הקטנה שלנו מסר לאומה: הכי חשוב זה להיות מאוחדים בתקופה הזו, לחזק את התושבים בדרום ולהבין שאין לנו ארץ אחרת....

ms pizza

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif

שם: יסכה גיל : 28 ( ורבע..) מגורים : רחובות שיר השבוע של מאיר - רואים רחוק רואים שקוף שיר השבוע - לא של מאיר : אודה לאל-אהוד בנאי אירוע טוב שקרה השבוע - " לא מכיר אף שיר שלו. מה,מה הוא שר ? ..אה , זה של מאיר בנאי? לא ידעתי , אחל'ה שיר, מה עוד ?.....אה גם זה ? זה אחד המצויינים. שומעת - עשית לי חשק לקנות איזה דיסק אחד או שניים שלו.על איזה את ממליצה ?
מה הייתם רוצים שיקרה : שכל החיילים ( כולל אח שלי !!) יחזרו הביתה בשלום , ושכל תושבי הדרום ( כולל סבתא,סבתא , דודים ודודות מבאר שבע,נתיבות,שדרות,אופקים וכל השאר) - יהיו מוגנים, יחזרו לשגרה ושלא יקרה להם כלום מסר לאומה : הלב עם צה"ל ! איזה חיילים מדהימים. באמת.שפשוט יחזרו בשלום.כולם

תמרי35

New member
../images/Emo183.gif

שם: תמרי גיל:22 מגורים:מרכז שיר השבוע : גשם - יורד גשם בחוץ,איזה כייף !! תמיד זה מזכיר לי את השיר המדהים הזה
שיר-לא של מאיר - הממ..חזקה מהרוח ? אירוע טוב שקרה : לא משהו מיוחד, הכל סטנדרטי
שנצליח במטרות שלנו , שכל החיילים יחזרו הביתה בשלום ושאף אחד לא ייפגע .

odery

New member
הנה אני גם

שם:אודליה גיל:25(איזה קטע גם פשעברה הייתי בת 25,אני מה זה יציבה:)) אזור מגורים:ירושלים שיר השבוע שלכם (של מאיר):מולדתת שיר השבוע שלכם (לא של מאיר):לנצח בני-אייל גולן- לא יודעת אני מוצפת בדמעות כשאני שומעת את השיר-כל הדאגות שלי לבת לי מומחשות ומתוארות בשיר הזה(טוב בגלל שאני פולניה יש עוד דאגות שהוא לא עלה עליהן...) אירוע טוב שקרה השבוע:היתה שבת ענקים עם כל המשפחה (כל אחד מקו אש אחר התקבץ אצלינו) מה הייתם רוצים שיקרה בחודש הקרוב?הייתי רוצה איזו משחת פלאים שמרפאת צלקות-ללכת לידו עם חיוך וראש זקוף. מסר לאומה: אחד ועוד אחד זה עם שלם שקשה לכופף...

איף

New member
השיר של אייל גולן

באמת אחד המצמררים שמתנגנים בימים אלו ברדיו

למעלה