בא לכם לעזור לי קצת בלבנות טקטיקה?

OZ MASTER

New member
בא לכם לעזור לי קצת בלבנות טקטיקה?

הטקטיקה שלי ממש לא יציבה וכל משחק אני מחליף טקטיקה :( אני צריך טקטיקה מנצחת!!! אז ככה אלה השחקנים שלי: היירו, ליזראזו, גרי ופיל נוויל, בראון, סילבסטרה, גיגס, בקהאם, אוברמארס, וורון, קין, באט, סקולס, אדג´ימונדו, סולשר ועוד שאר שחקני מנצ´סטר חוץ מואניסטלרוי. בבקשה תעזרו לי למצוא טקטיקה שבלתי ניתנת לעצירה!

ofer16

New member
תשחק 4-4-2

בארטז ליזאראזו - פרדיננד - היירו - גארי נוויל גיגס - וורון - קין - בקהאם סולשאר - פורלאן ואם יש לך כסף תקנה חלוץ ברמה עולמית (אני ממליץ על Emile Mpenza משלקה 04).

OZ MASTER

New member
אני לי כסף ואין לי את פרדיננד

ורגע אתה לא חושב שכדי לי לשחק עם סקולס ואדגימונדו במקום פורלאן וסולשאר אהה גם אין לי את פורלאן

ofer16

New member
אני לא מכיר

את אדגימונדו ואני לא בטוח שסקולס יכול לשחק בתור חלוץ. תנסה למצוא במילאים שלך או משהו חלוץ, ותשים אותו ליד סולשאר. אתה יכול לשחק עם סילבסטרה או בלאן במקום פרדיננד.

ofer16

New member
לקבוצות באנגליה קשה

להתרגל לטקטיקה הזאת... מניסיון אישי שלי עם לידס.

קיר קמט

New member
בעונה האחת שלי איתם

שלקחתי בה הכל הכל הכל בלי תחרות בכלל, זה לא נראה שהיה להם קשה להתרגל.

יונין

New member
תראה מה תעשה

תשחק 4-5-1, זה השיטה הכי טובה למנצ´סטר, אבל אם ההתקפה שלך זה לא ילך אז ככה: בהגנה שים 4 שחקנים ול2 בצדדים שים free role בקישור: שים מישהו ב DM ושתיים ב MC עם חצים לצדדים וAM, לכולם שים long shots ו crosses ובהתקפה שים איזה שתי חלוצים הכי טובים שיש לך, שיהיה להם long shots עכשיו תשחק לא התקפי ולא הגנתי(נורמלי) tackel - hard passing - mixed וזה צריך לעבוד אחרי איזה כמה מחזורים. שים את קין ב DM בקהם וגיגס ב MC וורן ב AM שים בהתקפה את סולשר ותקנה חלוץ נורמלי או ששים את סקולס(עדיף חלוץ נורמלי, קנה את טסיגלקו אני חושב שאין בעיה להביא אותו כי הוא לא זר) או שתקנה חלוץ מפציץ ותשחק ב 4-5-1

למעלה