בא לכם לעזור קצת ?

rocket

New member
בא לכם לעזור קצת ?

אהממ.. אני חושבת שזאת בקשה אולי טיפה מוגזמת אחרי הכל אתם יכולים להגיד לי "תפתחי מילון ותחפשי" אבל בכל זאת.. כדי לתרגם טקסט צריך לדעת את מבנה המשפט וכו ואין לי מושג בזה =/ אני שמה פה שיר ביפנית ... עם מישהו בבקשה יוכל לתרגם אותו אני ממש אודה לא :) Toki wa kumo o tsuku yoo na nami o tate osou yo Kesarete yomichi o hau koe tachi ni kotaete Wasure wa shinai Kimi no koto wa Kanawanu michi ni Nao hitori tachi Utareta tori no yoo na Yuugasa de ame ni tae Ienai chijoo no chi ni arawarete nemuru Hoshi yo soozetsu ni Monogatare Kono yoru o Wasure wa shinai Kimi no koto wa Kogoete yoru o Tada hitori iki Kienai koe yo ima Yomigaere Chikara e to Hai Yai Forces Hai Yai Forces (twice) Kike yo Kaze sae naki Sobietatsu Kage no t􍊕tarete yomichi o hau kimi ni hi o tomose yo Wasure wa shinai Kimi no koto wa Kanawanu michi ni Nao hitori tachi Yuke yo J?su no kage yo kite Michibike Hai Yai Forces Hai Yai Forces

neko

New member
לא שאני ברמה לתרגם כזה דבר,

אבל אהאם אהאם... <שיעול>גוגל<שיעול>

rocket

New member
תודה ! = ^-^ =

Yuske

New member
איך קוראים לשיר?

דרך אגב אני חדש כאן...חולה אנימות ומנגות (עוד אחד לאוסף) בן 17 יש לי מילון אנגלי יפני לנסיעות עסקיות ליפן, ואני אוהב שירים יפנים (j-pop) ואת מגאמי הישיבארה (מקווה שרשמתי טוב)....מקווה להשתלב ומקווה שאוכל לעזור לך (יש לי שתיי אפשרויות לעזור לבדוק במילון או באתר אחד עם שירים ביפנית והתרגום שלהם אבל בשביל זה אני צריך לדעת את שם השיר...)

Shazamit

New member
Forces

הוא שם השיר, לפי האתר שNEKO פרסם. מאיפה השגת את המילון?? (אני לא יודעת מאיפה משיגים דברים כאלה...) ומגומי (MEGUMI) האיאשיבארה (HAYASHIBARA) (אליה התכוונת, נכון?) באמת טובה, אבל אני מעדיפה את מאסאמי אוקואי... אתה מכיר את השירים שלהן מסליירס?

Yuske

New member
השגתי אותו באמריקה (5:13 דולר כולל

המס...) כן אל מגומי האיאשיבארה התכוונתי (מסליירס למרות שראיתי רק את הפרק הראשון של העונה השלישית אני חולה על הסדרה הזו-.-) מי זו מאסאמי אוקואי דרך אגב? אז עכשיו אני אלחץ על "שלח" ואחפש לך את השיר באתר ואם לא אני אלך למילון...) Ja-Mata (אני אוהב להגיד מילים ביפנית מהר....זה נשמע מגניב^^)

Yuske

New member
יש לי חדשות טובות וחדשות רעות....

נתחיל בטובות: מצאתי את השיר באתר ההוא (הכתובת בהודעה נפרדת) החדשות הרעות הן: אין את הפירוש....(סוקו סוקו סוקו סוקו.....SUKO!) אז תני לי קצת זמן לנסות לתרגם ונתראה הודעה הבאה...

למעלה