בא לכם לענות על שאלון

בא לכם לענות על שאלון../images/Emo35.gif

כבר המון זמן שלא היה פה שאלון... אז הנה עוד שאלון שנלקח מפורום סקרים ושאלונים
שמי: גיל: אזור בארץ: זה או זה-? פורום או קומונה? טלפון או פלאפון? טלויזיה או מחשב? א' או 1? מחנכת או מחנך? ספרות או היסטוריה? שמפו או מרכך? כדורגל או כדורסל? להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם? נביעות או מי עדן? נינט או שירי? סקעת או מויאל? יהודה סעדו או עמיר בניון? הדברים ש... אני הכי אוהב: אני הכי שונא: הכי מצחיקים אותי: גורמים לי לבכות: מתי בפעם האחרונה... בכית: צחקת: אכלת: דיברת: צעקת: התעצבנת: האם אתה... מתעצבן הרבה? בוכה הרבה? אוכל הרבה? שותה הרבה? נמצא הרבה שעות ביום במחשב? נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? שומע הרבה מוסיקה? קורא הורוסקופ? עונה על חידונים? מקשיב לאנשים? מגן על חלשים? משוחח הרבה בטלפון? ברוגז עם מישהו? מאוהב?
בהצלחה

ואני עונה../images/Emo70.gif

שמי:הדר גיל:16 אזור בארץ:מרכז הארץ
זה או זה-? פורום או קומונה?פורום ליאל קולט
טלפון או פלאפון?פלאפון טלויזיה או מחשב?מחשב
א' או 1?א'... מחנכת או מחנך?מחנכת
ספרות או היסטוריה?ספרות. שמפו או מרכך?מרכך
.. כדורגל או כדורסל?
להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם?עני ואחלה בנאדם
נביעות או מי עדן?נביעות נינט או שירי?נינט..[עדו,תסלח לי?
] סקעת או מויאל?מויאל יהודה סעדו או עמיר בניון?|הכל|,רק לא יהודה סעדו
הדברים ש... אני הכי אוהב:ליאל,האוכל של ספתא,בתדודה שלי,עזריאלי ויש עוד... אני הכי שונא:שקרים,הבטחות שלא מקיימים,אכזבות,כעס.. הכי מצחיקים אותי:פאדיחות..רק להזכר בזה ולצחוק.. ואם כבר,אתמול,ממש לפני שהלכתי לישון נזכרתי ב7.7...בהופעה של ליאל והסקורפיונס..אני בחיים לא אשכח את זה:נטלי ראתה את ליאל ואמרה לי "הדר,הדר,ליאל,הנה ליאללל" ואני עושה לה "בואי נצעק לה
" ואז עשינו "3,4 ו.."-ליאללללל...ואז ליאל הייתה כנראה באמצע ראיון,או משהו..ועשתה לנו שלום..[היא הייתה מאחורי הבמה..] ואז כל החצי השני של השורות הראשונות [היינו בשורה הראשונה] צעק אחריינו "ליאללללללל"..וזה היה כלכך מצחיק...
גורמים לי לבכות:שקרים,אכזבות ושאר ירקות.. מתי בפעם האחרונה... בכית:אתמול. צחקת:אתמול לפני שהלכתי לישון..כשנזכרתי במה שכתבתי ב"הכי מצחיקים.." אכלת:לפני שעה? אכלתי עם אחי ג'חנון שדודה שלנו הכינה במיוחד..
דיברת:חכו,אני אבדוק בפלאפון-14:38
צעקת:לא צעקתי כל היום
התעצבנת:אולי אתמול... האם אתה... מתעצבן הרבה?זה תלוי בהמון דברים.. בוכה הרבה?
אוכל הרבה?לא. שותה הרבה?כןכןכן...זה חשוב..
נמצא הרבה שעות ביום במחשב?יותר מדי.. נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה?המחשב מחליף
שומע הרבה מוסיקה?ליאליאליאל... קורא הורוסקופ?יחסית. עונה על חידונים?כמעט ולא,רק אם ממש מתחשק..
מקשיב לאנשים?ועוד איך.. מגן על חלשים?אהא
משוחח הרבה בטלפון?עם אביה אני יכולה ימים שלמים... ברוגז עם מישהו?בטח.. מאוהב?לא..

CatsRule

New member
תשובות שלי

שמי: דניאלה גיל: 13 (קטנה קטנה אבל פסיכית גדולה) אזור בארץ:תל אביב (מדוייק מספיק?
) זה או זה-? פורום או קומונה? פורום טלפון או פלאפון? פלאפון, אפשר להכניס רקע של כבשה *אהמ אהמ הפלאפון שלי* טלויזיה או מחשב? מחשב א' או 1? א' מחנכת או מחנך? תלוי אם הם טובים. לא יצא לי אף פעם שיהיה לי מחנך. ספרות או היסטוריה? ספרות... למרות שהמורה השנה קרצייה והתוכנית לימודים היא חרא. אז בעצם שיהיה היסטוריה כי זה עם המחנכת שלא יודעת ללמד ובקושי מדברת על משהו שקשור לנושא. שמפו או מרכך? מרכך-יותר יעיל לאנשים כמוני שהשיער שלהם נעשה מלא קשרים במהירות האור!!! כדורגל או כדורסל? אפחד (עצלנית שכמוני
) להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם? שאלה קלה, עשיר וחרא בנאדם
נביעות או מי עדן? למי אכפת. נינט או שירי? לא מכירה כמויות של שירים של שתיהן, אבל שירי מיימון הרבה, הרבה יותר טובה (וכל כך הגיע לה לזכות באירוויזיון)... סקעת או מויאל? שוב, לא מכירה כמויות של שירים של שניהן, אבל סקעת ביצע שירים של Queen בפסטיגל אז אני בוחרת במויאל!!! יהודה סעדו או עמיר בניון? לא מכירה בגרוש. הדברים ש... אני הכי אוהב: אמממ להשתעמם, להתחרפן, לשמוע מוזיקה, ושטויות כאלה. אני הכי שונא: אותך!!! אותך ואותך אישית!!! (תיזהרו לא לקחת אותי ברצינות) הכי מצחיקים אותי: חברה הכי טובה שלי, אחותי (לא השרמוטה, האחרת), אני עצמי ואנוכי עם היציאות המוזרות שלי, השירים של השרוט http://stage.co.il/Authors/Hasarut וערוץ ביפ
גורמים לי לבכות: אממממ אני בנאדם שבקושי בוכה. מתי בפעם האחרונה... בכית: לא זוכרת. צחקת: נראה לי כשדיברתי עם אחותי (שוב, לא השרמוטה, האחרת) אכלת: מתי לא??? חחח סתם, לא זוכרת מתי, אבל היום
דיברת: יותר מדי. צעקת: לא זוכרת. התעצבנת: שוב לא זוכרת. האם אתה... מתעצבן הרבה? כן, הרבה יותר מדי. בוכה הרבה? כמעט ולא. אוכל הרבה? כן!!! אני פרה גאה!!! שותה הרבה? כמה שבא לי חחח נמצא הרבה שעות ביום במחשב? כן!!! כמה שאפשר נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? לא ממש שומע הרבה מוסיקה? כן!!! קורא הורוסקופ? לא ממש, אני לא מי יודע מה מחזיקה מהדברים האלה עונה על חידונים? אם הם לא ארוכים מדי ומעצבנים כאלה מקשיב לאנשים? חחח כשבא לי מגן על חלשים? כנ"ל משוחח הרבה בטלפון? לא ממש ברוגז עם מישהו? כן, ילדה זונה שהיתה "חברה" שלי שגרה לשנה בארצות הברית, שנה הבאה היא חוזרת לארץ (חבללל) ואז אני ארצח אותה אישית מאוהב? לא כרגע, לא.

מחלולית

New member
מיי תשובות

שמי: אבישג גיל:רבע ל15 אזור בארץ:
לא מהארץ.. זה או זה-? פורום או קומונה? קומונה חיחי טלפון או פלאפון? פלאפון
טלויזיה או מחשב?מחשבבב כי אפשר להיכנס לפורום הזה =]
א' או 1? 1 מחנכת או מחנך? לא משנה כל כך ספרות או היסטוריה? ספרות שמפו או מרכך? מרכך מחולל פלאים לתלתליפה שלי
כדורגל או כדורסל? כדורסל
להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם? שילוב של שניים=> גם אחלה וגם עשירה =] נביעות או מי עדן? מי עדן
נינט או שירי? נינט סקעת או מויאל? שניהם יהודה סעדו או עמיר בניון? וואלה לא יודעת
הדברים ש... אני הכי אוהב: כלבים =]
אני הכי שונא:אנשים שקרנים ורעים
הכי מצחיקים אותי: התוכנית חברים
גורמים לי לבכות: חיות שמתות =[
מתי בפעם האחרונה... בכית: בסרט צחקת: לפני שנייה, למעשה אני צוחקת גם עכשיו
אכלת: ואני גם אוכלת מקופלת עכשיו
דיברת: עכשיו, אני מדברת גם בטלפון חוי
צעקת: לפני 2 דק' לאחותי שתנמיך תטלוויזיה התעצבנת: חזרו לשאלה למעלה^^ האם אתה... מתעצבן הרבה? בזמן האחרון כבר לא בוכה הרבה? כנ"ל חחי אוכל הרבה?כןןן וועעעיי שותה הרבה? לא נמצא הרבה שעות ביום במחשב? כע
נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? לא
שומע הרבה מוסיקה? כןןן
קורא הורוסקופ? לפעמים שיוצא עונה על חידונים? כנ"ל חהח מקשיב לאנשים?תמיד מגן על חלשים? אני החלשה חחהה משוחח הרבה בטלפון? יאפ ברוגז עם מישהו? לעעע מאוהב? כןן

../images/Emo211.gifמקופלת...../images/Emo99.gif

"עד הפירור האחרון.." איזו נוסטלגיה..

עונה

שמי:עדו גיל:17 אזור בארץ: ת"א זה או זה-? פורום או קומונה?פורום טלפון או פלאפון?פלאפון טלויזיה או מחשב?מחשב א' או 1?1 מחנכת או מחנך?מחנכת ספרות או היסטוריה?הסטוריה שמפו או מרכך?שמפו כדורגל או כדורסל?כדורגל להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם?עני ואחלה בנאדם נביעות או מי עדן?מי עדן נינט או שירי?שירי
סקעת או מויאל?סקעת יהודה סעדו או עמיר בניון?עמיר הדברים ש... אני הכי אוהב:שירי מימון אני הכי שונא:אין הכי מצחיקים אותי:חבר שלי גורמים לי לבכות:עזיבות אהממ הדר מתי בפעם האחרונה... בכית:שבוע צחקת:היום אכלת:שעתים דיברת:שעה צעקת:אתמול התעצבנת:אתמול האם אתה... מתעצבן הרבה?כן בוכה הרבה?כן אוכל הרבה?כן שותה הרבה?כן נמצא הרבה שעות ביום במחשב?כן נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה?כן שומע הרבה מוסיקה?כן קורא הורוסקופ?לאא עונה על חידונים?כן מקשיב לאנשים?כן מגן על חלשים?כן משוחח הרבה בטלפון?לא ברוגז עם מישהו?לא מאוהב?כןןן

BARSASOS

New member
שלי =]

שמי: בר גיל: 12 וחצי ((קטינה)) אזור בארץ: המרכז זה או זה-? פורום או קומונה? פורום טלפון או פלאפון? פלאפון טלויזיה או מחשב? לא יודעת, שניהם א' או 1? א' מחנכת או מחנך? מחנכת ספרות או היסטוריה? ס-פ-ר-ו-ת בהחלטטט! שונאת הסטוריה! זה מרדים! שמפו או מרכך? מרכך
כדורגל או כדורסל? כדורסל. עכשיו שאנחנו לומדים בבצפר גיליתי שזה נחמד. להיות עני ואחלה בנאדם או עשיר וחרא בנאדם? עני ואחלה בנאדם. אני חושבת שזה יותר חשוב מעושר. נביעות או מי עדן? מה אכפת לי =\ נינט או שירי? פעם אהבתי את נינט , אבל גיליתי ששירי גם שרה ממש יפה ושיש לה שירים מדהימים. סקעת או מויאל? מויאל =] למרות שאני לא איזו מעריצה שרופה שלו.. יהודה סעדו או עמיר בניון? איכסססס שונאת מזרחיתת הדברים ש... אני הכי אוהב: משפחה, חברות, ליאל, החיות שלי =] אני הכי שונא: שמבריזים לי , משקרים לי ,אנשים שמנסים להיות מישהו אחר בשביל מישהו מסוים. הכי מצחיקים אותי: לימור (חברה שלי..קרועה במוח), כל שאר החברות השרוטות שלי..P: גורמים לי לבכות: געגועים, אחרי ריבים, שנאה לאנשים. מתי בפעם האחרונה... בכית: ואו. לא זוכרת. אני משערת שלפני כמה ימים. צחקת: היום! (יום שני) בשיעור מתמטיקה. אני וחברה התחלנו להישפך בלי סיבה. זה היה מצחיקקק.. אכלת: לפני שעה בערך. דיברת: עכשיו, בטלפון. צעקת: ממזמן ת'אמת. התעצבנת: היום. כל יום, על ילדה אחת מפגרת עם אגו בגודל של פיל. האם אתה... מתעצבן הרבה? אפשר להגיד. אבל לא תמיד אני מראה את זה.. בוכה הרבה? ככה ככה אוכל הרבה? יחסית P: שותה הרבה? ממש לא. (מסוכן) נמצא הרבה שעות ביום במחשב? תלוי. יש ימים שבכלל לא. נמצא הרבה שעות ביום מול הטלויזיה? לא הרבה ממש אבל כן :) שומע הרבה מוסיקה? ככה ככה. קורא הורוסקופ? כשמגיע לידי עיתון או משהו דומה P: עונה על חידונים? כששמים בפורומים שאני נמצאת בהם או משהו כזה. זה כיףף מקשיב לאנשים? בטח. מגן על חלשים? כן.. משוחח הרבה בטלפון? אפשר להגיד. למרות שאני שונאת את זה.. ברוגז עם מישהו? לא. ממזמן לא רבתי עם מישהו. מאוהב? עדיין לא :)

ואני נזכרתי ב:

חלל החיצוןןןןןןןןןןןןן
זוכרת
ואני עדיין תוהה אם שמו לך בקטשופ שנשרף משהו...

BARSASOS

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איך אפשר לשכוחחח?!

CatsRule

New member
סבבה לך על התגובות, ונחמד לדעת...

שאני לא הכי קטנה פה! חחח סורי אהבתי את המשפט הזה ואני מסכימה איתו "אנשים שמנסים להיות מישהו אחר בשביל מישהו מסוים."

BARSASOS

New member
אני מכירה כמה כאלה.

יש לי אפילו חברות כאלה. אני מ-ת-ע-ב-ת אנשים כאלה! שמחה שאהבת את המשפט =]

למעלה