בא לכם לתת דיעה על שיר שהקלטתי?

בא לכם לתת דיעה על שיר שהקלטתי?

חבר'ס אני עומדת להופיע עם זה בחתונה של חבר הכי טוב שלי ואני מתרגשת לאללה! הקלטתי באולפן כדי שהוא יירגע ויראה שהכל הולך להיות בסדר אודה לכם אם תתנו דיעה :) אפשר להוריד את זה מפה http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=2159B7843FADA162 טנקס!!

s n o r k y

New member
אני ראשונה?

את שרה ממש יפה, אז אל תתרגשי!!! ההקלטה יצאה ממש טוב ואני בטוחה שתקבלי מיליון מחמאות! אהבתי את הגוון קול שלך... קצת הזכיר לי את כריסטינה אגילרה לקראת הסוף. היו כמה זיופים קטנים בפזמון, אבל בקושי שמים לב. מה שיותר הפריע לי בפזמון זה שהיה צריך לתת קצת יותר מממ... עוצמה? הפלייבק קצת הרס בקטע הזה. אני אף פעם לא למדתי פיתוח קול אז אני לא כל כך מכירה את המונחים המקצועיים, אבל ה"סלסולים" שלך בשיר היו קצת לא ברורים ולא מדוייקים וזה קצת צרם לי. ו... הפלצטים (ככה קוראים לזה? כששרים מהאף בקולות הגבוהים?) שלך היו טובים, אבל המעבר אליהם היה לא חד מספיק. אבל זה סתם דברים קטנים ולא חשובים - את ממש הפגזת עם השיר! שיהיה לחבר שלך המון המון מזל טוב!!

מממ

יפה, אהבתי

BolraK

New member
יפה!

יש לך קול ממש יפה! (תזהרי רק לא להגזים עם הקול "מאיה בוסקילה") מממ...הכניסה של הפזמון נשמעת לי קצת מזוייפת... ד"א השיר קצת הזכיר לי את- "I Will Always Love you" של Whitney Houston

imry100

New member
WoW ../images/Emo108.gif

יש לך קול מדהים, דבר ראשון והשיר ממש יפה, לא יודע למה אבל הוא הזכיר לי שירי דיסני חזקים כאלה!!!! המשיכי כך

randu

New member
איזה יפה!

זה אפילו מרגש. ממש יפה, עלי והצליחי.

inbal287

New member
נשמע טוב../images/Emo13.gif

אבל כמו שמישהו כבר אמר, הכניסה לפזמון נשמעת מזוייפת וגם השורה האחרונה בפזמון קצת לא נשמעת במקום. כדאי גם לשמור קצת על האחידות של הקול, כי הוא נשמע שונה מדי מבית לבית ["קול מאיה בוסקילה"
]. אבל בכללי, יפה מאוד. יש לך קול יפה
.

וואו

קודם כל, יש לך אחלה קול, וההקלטה ברמה גבוהה. שיר שנהניתי מאוד לשמוע, אמנם קצת דיסני מדי בשבילי. הביקורת היחידה שלי היא שהמבטא שלך ממש לא משהו, ואני אשמח לשמוע משהו שלך בעברית

למעלה