בא לכם על בשורה טובה?

בא לכם על בשורה טובה? ../images/Emo151.gif../images/Emo45.gif

זהו....זה נגמר....הנסיעה האחרונה להקרנות ברמבם, אחת מיני מלאנת´ אלפים עברה גם היא. השאירה אותי, עייפה, קצת פצועה (פה ושם...חה..חה...חה...) אבל כל כך כל כך שמחה, עם חיוך ענק על פני !!! תודה שאתם איתי איילת האביב

rubber duck

New member
../images/Emo24.gif מכל ה ../images/Emo23.gif

אילת יקרה זהו זה מאחרוייך ולפניך עוד ימים רבים ויפים קחי את הזמן להתאושש , הקרנות זה לא ממש תענוג לגוף והמשיכ הלאה בדרך מופלאה ייחודית רק לך
שרון

lital_helmer

New member
איזה כיף!!!! ../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif

איילת אביב נהדרת, שיהיו לך עוד המון ימים מאושרים ושמחים. טוב שזה נגמר. שלך, ליטל

נאן

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo24.gifאיילת

איזה כייף לך בחיי! שלא יהיו יותר נסיעות לרמבם ויהיו נסיעות עכשו רק לדברים יותר נחמדים. הרבה אור ושמש (אולי שמש לא רק מרחוק) יהיו מנת חלקך נאנוש

אילת האביב!

בשורה טובה שגורמת ללב לשמוח עד התקרה!!! מאחלת לך רק טוב, הרבה טוב ובריאות והמון אביבים שמחים ומאירים בחיים אור ואהבה, אילת.

i wish 2

New member
כמה כיף ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

ועכשיו קחי לך קצת זמן לנוח. איזה כיף!!!

blg

New member
הי חברה, נכנסתי הבוקר רק כדי

לומר ששמחה איתך!!!! שכחתי לרשום לך את זה אמש. ולשאלתך איך שמחים? אני בכלל הרגשתי ואקום כשנגמר, בבחינת "מה, זהו?!" ארגנתי מסיבה גדולה (60 חברים) והיה נחמד מאוד. ונדמה לי שגם סוזנה חגגה, אצלי זה היה תירוץ למסיבה (אני אוהבת לארח והרבה) הכי חשוב - להרגיש איך שמתאים לך. שולחת לך חום ושמחה ואושר

למעלה