בא לכם קצת ניתוח של השירים מה
האחרון?

actimel

New member
בא לכם קצת ניתוח של השירים מה../images/Emo220.gifהאחרון?

אם כן אז כולכם יכולים לדרג את שלושת האהובים עלייכם ביותר *אפשר להתייחס לייתר
01 Understand 02 What If I Stay 03 Protected 04 This Tme 05 Carolyna 06 Forever Again 07 Your Mistake 08 The Moment You Believe 09 Don't Let Me Go 10 Inmune 11 May Your Heart 12 Out Of Time 13 I Want Candy

actimel

New member
../images/Emo27.gifשלי:

1 Forever Again שמייד הזכיר לי את נורדרן סטאר... 2 The Moment You Believe מדהים! יצירה של ממש 3 This Tme מה עוד אפשר לכתוב... כל מילה מיותרת והשאר Your Mistake מאוד מרגש אותי השיר המיוחד ומלא עוצמה הזה שאני מתרגמת בדיוק לעברית... ומחפשת טאבים לגיטרה שלי
Carolyna Understand

סַבְתָא

New member
דומה לשלך =)

אני חושבת שהמקומות הראשון והשני אותו דבר, ויש כמה מועמדים לשלישי, אבל אני צריכה לחשוב על זה יותר, לא על הבוקר, עם רגל אחת בחוץ =)

סַבְתָא

New member
כשאת צודקת את צודקת... =)

לא הלכתי לאיבוד, סתם אמרתי כל פעם "נו, בהזדמנות", "נו, אולי מחר", "נו, אח"כ"... אז הנה אני מקיימת: המועמדים שלי- what if I stay Protected immune may your heart 1. Forever again - השיר הראשון שהתאהבתי בו בדיסק (בעקבות המילים, אבל גם הלחן מדהים) 2. The moment you believe - השיר שלאחרונה התאהבתי בו נואשות (בעיקר בגלל הלחן והקול... הקול של מלאני...) ואחרי מלחמה קשה על המקום השלישי, אני חושבת שזה יהיה...... 3. immune - שגם בו התאהבתי לאחרונה, שילוב של המילים והלחן =) זה היה קשה =)

סַבְתָא

New member
אויש נו...

חחח את המועמדים התכוונתי למחוק, אלו היו המועמדים העיקריים למקום השלישי...

בטח שבא. הדירוג שלי:

מקום ראשון: Carolyna מקום שני: Understand מקום שלישי: This Time יש הפרש קטן מאוד בין המקום השני למקום השלישי. וחוץ מזה, אהובים עלי גם: Protected Forever Again אני לא אוהבת את I Want Candy ואני כבר פחות מתלהבת מThe Moment You Believe.

britmel

New member
אני גם רוצה ../images/Emo13.gif

קרולינה may ur heart this time אבל לא משנה לי..

britmel

New member
מרחיבה

קרולינה- שיר מקסים והקליפ מעביר את המסר של השיר טוב may ur heart - שיר מרגש .. והמילים ....
( הקדשתי אותו לחברה שלי והיא התחילה לבכות..) this time - שיר מקסים ומרגש
מלאניייי
if u want me i'll we be there .... can u hear me...? אני שומעת את may ur heart

למעלה