בא לכם שרשור "אם אתם יודעים למה אני מתכוון"? אם אתם יודעים... למה.. אני מתכון...
E [eLad] New member 27/11/03 #1 בא לכם שרשור "אם אתם יודעים למה אני מתכוון"? אם אתם יודעים... למה.. אני מתכון...
Y yuval k New member 27/11/03 #3 אתה עוד תהיה? ../images/Emo4.gif מתי אנשים ילמדו עברית, אם אתה מבין למה אני מתכוון?
א אוריקס New member 27/11/03 #4 אופס, הייתה לי בלבלה ../images/Emo9.gif אם אתה מבין למה אני מתכוון...
S sattla New member 27/11/03 #5 למה *זה* מעניין אותי אם את מבין למה אני לא מתכוון, אז תהפוך את זה ועכשיו תגיד לי אם אתה מבין למה אני מתכוון או לא מתכוון.
למה *זה* מעניין אותי אם את מבין למה אני לא מתכוון, אז תהפוך את זה ועכשיו תגיד לי אם אתה מבין למה אני מתכוון או לא מתכוון.
ע ערקי מנומש New member 27/11/03 #7 מה שמזכיר לי מושג חדש שהמורה שלי לפיזיקה דיברה עליו איתנו- "לשפשף את המיתר"- אם אתה מבין למה אני מתכוון... יענו, סה"כ היא מורה והכל אז היא מתכוונת למלא מובן המושג, אבל אנחנו רואים את זה אחרת- אם אתה מבין למה אני מתכוון...
מה שמזכיר לי מושג חדש שהמורה שלי לפיזיקה דיברה עליו איתנו- "לשפשף את המיתר"- אם אתה מבין למה אני מתכוון... יענו, סה"כ היא מורה והכל אז היא מתכוונת למלא מובן המושג, אבל אנחנו רואים את זה אחרת- אם אתה מבין למה אני מתכוון...
C commandocamel666 New member 27/11/03 #8 אה כן.... ביולוגיה ופיזיקה.... פעם הפלתי את המורה שלי באמצע שיעור על הקטע הזה... "לא ערן, לדחוף את הבוכנה לא את ה.."
אה כן.... ביולוגיה ופיזיקה.... פעם הפלתי את המורה שלי באמצע שיעור על הקטע הזה... "לא ערן, לדחוף את הבוכנה לא את ה.."