בא לכן לסכם שבוע??

NaniBani

New member
בא לכן לסכם שבוע?? ../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif

בשאר הפורומים אנחנו מסכמים כל סופ"ש את השבוע, אז חשבתי שיהיה נחמד להביא את המסורת הנחמדה גם לכאן :)
שיר/י השבוע שלכן (של רונה):
שיר/י השבוע שלכן (לא של רונה):
תמונת/סרטון השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע (או דברים) :
משהו שקצת הוריד את המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתן את רונה השבוע? אם כן- איך היה? :
השבוע שלכן במילה אחת:
שאלת בונוס: לסיפתח, ניתן שאלה קצת נדושה, אבל נראה אם יש שיתוף פעולה, אז .... חורף או קיץ? סופ"ש רגוע לכווווווווולם

NaniBani

New member
נצל"ש- ערן בן צור מארח את רונה קינן ../images/Emo27.gif

בזאפה תל אביב ב-16 לפברואר

אני

שיר/י השבוע שלכן (של רונה): אנשים עם בעיות שיר/י השבוע שלכן (לא של רונה): לא השבוע תמונת/סרטון השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: אליס בארץ הפלאות ציטוט/י השבוע: סוף סימסטר א דבר טוב שקרה השבוע (או דברים) : סוף סימסטר א, חופש והופעה של רונה במרתף 10 משהו שקצת הוריד את המצב רוח השבוע: לא היה כזה. קשה לעצבן אותי בזמן האחרון משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: האם פגשתן את רונה השבוע? אם כן- איך היה? : לא ממש פגשתי, אבל ראיתי אותה (היא הייתה על הבמה) השבוע שלכן במילה אחת: דבש שאלת בונוס: לסיפתח, ניתן שאלה קצת נדושה, אבל נראה אם יש שיתוף פעולה, אז .... חורף או קיץ? חורף, בהחלט חורף יאללה שתפו פעולה..... עכשיו

יאללה, נקרא לזה הפסקה...

שיר/י השבוע שלכן (של רונה): בסרטים רוסים ישנים מראים הרבה פעמים אלכוהוליסט, שבדר"כ מנהל אורך חיים נורמלי, נכנס לתקופה שבה הוא רק שותה ושותה ושותה בלי הפסקה שבוע, שבועיים, חודש... עד שנגמר ההתקף. זה נקרא זאפוי. אז ככה אני עכשיו, רק עם רונה
שיר/י השבוע שלכן (לא של רונה): ר"ע שאלה קודמת. תמונת/סרטון השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: אין ספק שתקופת מבחנים זה סרט... ציטוט/י השבוע: זה לא שאין כזה, הוא פשוט חנני מידי...
דבר טוב שקרה השבוע (או דברים) : אולי לא דבר, יותר כמו נוכחות האנשים שעושה את הכל לקל וטוב יותר משהו שקצת הוריד את המצב רוח השבוע: איזה געגוע חסר פשר וטיפשי. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מבחנים?!
האם פגשתן את רונה השבוע? אם כן- איך היה? : בהופעה במרתף 10, נחשב? השבוע שלכן במילה אחת: מתמטיקה...
שאלת בונוס: לסיפתח, ניתן שאלה קצת נדושה, אבל נראה אם יש שיתוף פעולה, אז .... חורף או קיץ? חורףףףףף!
סופ"ש רגוע לכווווווווולם (גם ממני!)

גוזלה

New member
"זה געגוע עקר... זכרון לא שלי..."

את מדברת על ציטוט חנוני מדיי השבוע? וזה הכי תופס אותי... אם כן- - בדיחות שמצחיקות אנשים מוזרים בטכניון: הטכניון חושף, עשרות מרצים לפיסיקה מזניחים את הילדים שלהם, כי הם קטנים!! :] :] :] הייתי חייבת. זה הרס אותי השבוע...

בדיוק הגעגוע הזה...

וואי הבדיחה הזו הרגה אותי
אם כבר אנשים מוזרים בטכניון, אני מכירה מישהו שצחק בהיסטריה כי אמרו לו "נניח שאפסילון קטן מאפס..."

NaniBani

New member
יש, מגניבות! גם אני אסכם:

שיר/י השבוע שלכן (של רונה): עיניים זרות, במערכת הדם (ועוד כמה..) שיר/י השבוע שלכן (לא של רונה): אם זאת האהבה שלך- מירי מסיקה תמונת/סרטון השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: סרט- 27 שמלות ציטוט/י השבוע: "את מתחילה עם בעלי???" (= מירי מסיקה בהופעה שהייתי אתמול, הבאתי פרח לאורי בעלה, אז היא שאלה אותי..... חחחחחחח..
) דבר טוב שקרה השבוע (או דברים) : ריגשתי את המורה ללשון (היא מדהימה!), אני וחבר שלי חזרנו, והופעה של Spirit Of Dance ושל מירי מסיקה אתמול, הופעה אחת אחרי השניה
היה מהמםםםםם! משהו שקצת הוריד את המצב רוח השבוע: מישהי שתלטנית... איכס. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יום הולדת לחבר טוב מהגדוד בצופים האם פגשתן את רונה השבוע? אם כן- איך היה? : לא, אבל אני מקווה שתהיה הופעה בקרוב שאוכל ללכת
השבוע שלכן במילה אחת: מושלם. שאלת בונוס: לסיפתח, ניתן שאלה קצת נדושה, אבל נראה אם יש שיתוף פעולה, אז .... חורף או קיץ? אממממ.. בחורף קיץ, ובקיץ חורף.

הדר 0

New member
סתם זה לא באמת מה שרציתי להגיד...

אבל אני לא אגיד דברים שרציתי לומר חחח זה כמו בנות עם שיער חלק שרוצות תלתלים ובנות עם תלתלים שרוצות חלק... עולמי רדוד כעולמו של ההולנדי הממוצע.....

NaniBani

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ...

עכשיו אני מבינה מה הכוונה- "ברוכה הבאה לשיגעון"

הדר 0

New member
לא, לא.. ככה זה ברגיל.

חכי שתראי את השיגעון יוצא החוצה.

../images/Emo261.gif

שיר/י השבוע שלכן (של רונה): לא כל כך שמעתי רונה השבוע... שיר/י השבוע שלכן (לא של רונה): http://www.youtube.com/watch?v=j1Aha3JjELY תמונת/סרטון השבוע: הקליפ היפהפה יפהפה (אמרתי כבר יפהפה?) לשיר של אטליז http://www.youtube.com/watch?v=yVAZh8UGbxo תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: 88Fm\באפי ציידת הערפדים\סרט אין (למי יש זמן
). מישהו התקשר ל88 להתלונן על זה שאין חדשות, והשדרן ענה לו משהו בסגנון "אין, אין, לא קורה כלום. יש מוסיקה טובה, ויותר מזה אתה לא צריך לדעת!". כמה נחמד ונכון. ציטוט/י השבוע: "תאהבו אותי, ומשם כבר נסתדר." דבר טוב שקרה השבוע (או דברים): אפיתי אתמול עוגה ממש טעימה, גבינה עם עוגיות שוקולד צ'יפס בפנים! משהו שקצת הוריד את המצב רוח השבוע: גנבו לי את התיק
(Once more with feelings: גנבו לי את התיק #@%$#&%^*&* יא בן אלףT^*&^%*&^) משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: נסיעה לחרמון עם המשפחה, שככל הנראה תבוטל
האם פגשתן את רונה השבוע? אם כן- איך היה?: כן, נפגשנו לקפה ואח"כ הלכנו להקליט ביחד את הקולות רקע לאלבום שלה, יחד עם יוני רכטר, ג'ון לנון ודיוויד בואי. :) השבוע שלכן במילה אחת: פלאפל שאלת בונוס: לסיפתח, ניתן שאלה קצת נדושה, אבל נראה אם יש שיתוף פעולה, אז .... חורף או קיץ? אצטט את עלי מוהר שאמר "החורף שלנו הוא קיץ אנגלי".

בדיוק ראיתי את הקליפ הזה היום בפעם הראשונה

הוא מדהים
כל הקליפים של אטליז גאוניים. ובכלל אטליז גאוניים.
ובאפי!

הדר 0

New member
סכמ"ש, כל כך קורס מכים....

שיר השבוע (רונה): empty
שירי השבוע: אהובה הקטנה- איפה הילד http://www.youtube.com/watch?v=mPD2vywGtmE אולה בבו- מאיר אריאל http://www.youtube.com/watch?v=BdlY7pg7ZsY (יצא שזה שלושת השירים הישראלים הכי מדכאים בערך שאני מכירה, סלחו לי) אה וגם! riptide, של לו ריד.
תמונת השבוע: אולי, אם אני אצליח בטעות, אני אוסיף תמונה מאמסטרדם האפורה בהודעה נפרדת, אני עוד נכה בדברים האלה...
הלוואי והיה לי זמן לתכניות, סרטים וכו' וכו'... אבל אני כל בוקר פותחת עם איזה חצי שעה של 88 אף.אם, שזה נחמד
ציטוט השבוע, זה יותר מאז שהתחלתי לעבוד כאן, אם כבר פתחנו את הנושא, יש איזה הומלס היפי מחוק שמסתובב בתחנה המרכזית של אוטרכט כל יום עם כובע צמר ורוד שתקועים בו פרחים מפלסטיק ושלט תלוי על הצוואר (כמו כלב אבוד) ורשום עליו בהולנדית: "גן עדן מלא" (hemel is vol) וכל פעם שאני רואה אותו אני חושבת על המשפט הזה מזוית אחרת.... מעניין מה הכוונה האמיתית שלו. (אם הוא היה אי פעם מספיק צלול כדי להבין למה הוא עושה את זה...)
דבר טוב... וואו... תמיד אני נופלת בשאלות האלה... אה!! אספתי היום את הספר שהזמנתי לפני שבוע בחנות מתחת לבית
"wuthering hights", אני מחכה לעשות את זה כבר שבועיים לפחות, והמוכרת אפילו אמרה לי תודה רבה בעברית כששילמתי לה. איך אני אוהבת חובבי ציון בגולה, הם כאלה לפלפים...
עבור
אפשר משהו שאני מצפה לו בסוף השבוע הזה? אם כן, אז אני מצפה ליום ראשון שיגיע כבר! סוף סוף יום חופש! אחרי שבועיים. אמן ותהייה שמש ואני אוכל לנסוע לטייל.
לא פגשתי את רונה השבוע
במילה אחת? ~אכזבה~
לא חשבתי שאי פעם אומר את זה אבל כרגע, קקקקיייייץץץץץץ סופ"ש מקסים גם לך!

הדר 0

New member
88 גאונים בכללי, עד שזה מגיע לשישי בערב,

ודנה אינטרנשיול מבטיחה לי שתהייה לי אהבה הרבה יותר גדולה......
אני לא חוזרת עד שאני לא יודעת מה אני רוצה מעצמי

למעלה