ואני מנצל"ש
המאמר הזה, כמובן נכנס ל"מאמרים". לא יודע לגמור/דודו (אתר האוהדים) סיפור הפרידה של הפועל ב"ש מאלי גוטמן, זה שמתרחש עכשיו לנגד עינינו מקפל בתוכו את כמעט את כל מה שרע בהפועל ב"ש, כמעט כל מה שבגינו אנחנו מוחים. גוטמן יאמר מיד עשה לא מעט טעויות, כאלו שנובעות בעיקר מתוך העובדה שהוא בז לצביונה של הפועל ב"ש, לעיר, ובטוח שהוא יודע יותר טוב מכולם מה צריכה הפועל ב"ש. אם הייתי אלי זינו לא הייתי ממנה את אלי גוטמן למאמן הפועל ב"ש, לא לפני עונה, בטח ובטח שלא העונה. אבל, ופה מגיע האבל הגדול: גם לדעת להפרד צריכים לדעת. צחוק הגורל הוא שאלי גוטמן עובר עכשיו כקורבן את הסרט שראה עד לא מזמן מעמדת עוזר הבמאי: פרידה שכזו, הוא מזהה את המהלכים, יודע לפרש מי עומד מאחורי העליה. לשידור של פלוני ומאחורי התעלול התורן של ההוא מהרדיו . גוטמן יודע : אלי זינו לא יודע להפרד, לא מלופא קדוש, לא ממוטי איווניר ולא מאסי רחמים. כי הפרידות של זינו ארוכות, מלאות בדם רע, ונמתחות כמו גומי, ושלא תהייה טעות – הכל מתוכנן. ההדלפות, הראיונות,ההכחשות, הקמפיין ברדיו, הכל מתוכנן, הכל מותר, אין קווים אדומים, והדם הרע ניגר כמים. זה תמיד מתחיל מידיעות עלומות שם שאומרות דברים דרך עיתונאים מקורבים, היו"ר תמיד יכחיש את הידיעות ויוסיף בד"כ את הביטוי "עושה עבודת קודש" זה נמשך בהכפשות , אח"כ עולה לשידור "התליין", מדובר בד"כ בחבר הנהלה שקורא להעיף את השחקן\מאמן מתוך תקווה שהמיועד יבין את הרמז ויבקש ללכת, רק שמכיוון שמדובר בכסף לא קטן ואין הרבה אנשים שמוכנים לוותר על הכסף בכזו קלות הרי שהשלב הבא יהיה מסכת השפלות מכוערת שבסיומה אם ירצה השם הקורבן יאות לוותר על המסכת ועל לא מעט כסף על מנת להפרד . זה שבדרך הקבוצה נפגעת מקצועית ותדמיתית? זה שהפועל ב"ש היא "השכונה הגדולה ביותר בארץ" כפי שהעיד עיתונאי ארצי שמכסה מספר קבוצות? לא ממש חשוב. כי הפועל ב"ש לא חשובה, הצורה שהיא מצטיירת לא חשובה, הנזק הבלתי הפיך שנגרם לה לא חשוב, האין עתיד לא חשוב, שחקנים מקרואטיה? לא צריך, מברזיל? אפשר לחשוב שהם אלופי העולם, שחקני בית? סמלים הרי יש רק על מכוניות. מה שחשוב זה איך חוסכים עוד כמה שקלים, בסופו של דבר כמעט תמיד זה עולה יותר, אבל ברור שהכל זה התקשורת העוינת (כן, בטח), ומה שנגזר עלינו (פקס).