יש לי כבוד לשוחח עם הכוכבת הראשית.. זה ממש נחמד על כל פנים.. אני חייב טובה גדולה לידידה מקסימה שלי שגילתה לי אודות הפורום הזה ורק בזכותה אני כאן- הלא היא טיפ טיפ האמיתית- או כמו שאתם מכירים אותה בשמה- חגית מאשקלון תודה לך..
הי חמוד וברוך הבא ,לא הייתי כמה ימים בשל נדודי בערד ואילת וכו בכל אופן מי שהתכתבה איתך זו מיכל המקסימה והיא בכלל האמא של הפורום הזה לא יודעת איך היתה לה סבלנות אבל היא התעקשה כהוגן והיום הוא באמת פורום מקסים וימוחד במינו אז אתץה מגיע לענב ? אם כן תגיד לי ונשריין לך כרטיסי ידיד ,בלי כל קשר תיארטון גבעתיים הוא בין המקסימים באיזור ואולי תוכל להזכיר לי מתי נפגשנו שם ? והאם יש לך קשרים \. אני מנסה להביא את המופע החדש לשם... שלך סי
קראו לך פעם ככה? בטוח שכן.. מה שלומך? איך היה להסתובב.. את עושה חיים הא? מה שלום אבא´לה? חש בטוב.. מיכל היא באמת מקסימה וכולנו מאושרים שיש לנו אותה אני בטוח שגם את לא חשבתי שאני אהיה חבר בפורום שגם הכוכבת הראשית משתתפת בו.. אני לא אגיע לענב מכיוון שאני לא ממונע.. אבל אשמח לקבל באי מייל לוח מופעים.. או משהו כזה.. נפגשנו שם בכמה אירועים שבאת לראות שם.. את תהיי בפסטיבל מספרי סיפורים או שהשמועה רק...? בקשר להופעה שלך בתאטרון.. אולי נוכל לסדר משהו.. תשלחי פרוספקט של ההופעה ובו פירוט טכני, זמן מופע, שירים וכיו"ב ותדברי עם יוסי המנכ"ל או עם ארנון מנהל האירועים.. מקווה לראותך בין אורחינו.. ועד אז המשך שבוע טוב..