בא לפורומייה בחור חדש..

ט י נ ה

New member
ברוך הבא ... ואיזה שם יפה יש לך

אפשר להסיק מהשם שלך שאתה אוהד של רונית שחר ? ואם כן אז אחלה של זמרת שיהיה לך טוב סי

אם זו סי שאני חושב

אז אנחנו מכירים..יצא לנו לשוחח כמה פעמים.. בתאטרון גבעתיים.. הקראתי לך גם שירים ברדיו.. :)

actress

New member
אתה מכיר עוד מישהיא שקוראים לה סי

היימן?
ד"א זאת אכן סי.

אז אם כך..

יש לי כבוד לשוחח עם הכוכבת הראשית.. זה ממש נחמד על כל פנים.. אני חייב טובה גדולה לידידה מקסימה שלי שגילתה לי אודות הפורום הזה ורק בזכותה אני כאן- הלא היא טיפ טיפ האמיתית- או כמו שאתם מכירים אותה בשמה- חגית מאשקלון תודה לך.. :)

actress

New member
יה כל הכבוד טיפ טיפ ../images/Emo25.gif ולך...

מגיע ברוך הבא
מקווה לראותך בהופעה

actress

New member
אממ.. יש פה אי הבנה אני לא סי אני

מיכל סי היא טינה שכותבת כאן והיא בבורדו. נראה לי אתה התבלבלת.

טוב.. אני..

חדש ולא מסבירים לי כלום.. אבל ההזמנה היא בעינה מיכל.. מי שבא ברוך הבא.. תודיעי לי לפני ואני אדאג שיעשו לך כבוד.. מה יש? ;) שבוע טוב..

ט י נ ה

New member
אהוב יקר ומוכר ...

הי חמוד וברוך הבא ,לא הייתי כמה ימים בשל נדודי בערד ואילת וכו בכל אופן מי שהתכתבה איתך זו מיכל המקסימה והיא בכלל האמא של הפורום הזה לא יודעת איך היתה לה סבלנות אבל היא התעקשה כהוגן והיום הוא באמת פורום מקסים וימוחד במינו אז אתץה מגיע לענב ? אם כן תגיד לי ונשריין לך כרטיסי ידיד ,בלי כל קשר תיארטון גבעתיים הוא בין המקסימים באיזור ואולי תוכל להזכיר לי מתי נפגשנו שם ? והאם יש לך קשרים \. אני מנסה להביא את המופע החדש לשם... שלך סי

היי סושי..

קראו לך פעם ככה? בטוח שכן.. מה שלומך? איך היה להסתובב.. את עושה חיים הא? מה שלום אבא´לה? חש בטוב.. מיכל היא באמת מקסימה וכולנו מאושרים שיש לנו אותה אני בטוח שגם את לא חשבתי שאני אהיה חבר בפורום שגם הכוכבת הראשית משתתפת בו.. אני לא אגיע לענב מכיוון שאני לא ממונע.. אבל אשמח לקבל באי מייל לוח מופעים.. או משהו כזה.. נפגשנו שם בכמה אירועים שבאת לראות שם.. את תהיי בפסטיבל מספרי סיפורים או שהשמועה רק...? בקשר להופעה שלך בתאטרון.. אולי נוכל לסדר משהו.. תשלחי פרוספקט של ההופעה ובו פירוט טכני, זמן מופע, שירים וכיו"ב ותדברי עם יוסי המנכ"ל או עם ארנון מנהל האירועים.. מקווה לראותך בין אורחינו.. ועד אז ;) המשך שבוע טוב..

למעלה