בא לשכונה בחור חדש

ליטן א

New member
בא לשכונה בחור חדש ../images/Emo26.gif

אני רוצה להכיר לכולכם, את המנג´ר הטוב ביותר בכדורגל העולמי - סר אלכס פרגוסון. הוא יתן לכם מדי פעם טיפים בנושא המנג´ר.. כ"מומחה", הוא מסומן בצבע האדום, של המומחים בפורומים של תפוז. כמובן, שמדובר במשתמש "פיקטיבי", שמנוהל על ידי...
אתם מוזמנים (ואף מתבקשים!!
)לשלוח לי טיפים (רק באופן אישי, כלומר, רק דרך המסרים, האי מייל, או האיי סי קיו), שתרצו שיפורסמו "בשמו".. (עם ציון קרדיט לכם, כמובן..) הוא יתן לכם ביקור קצרצר להיכרות, היום בערב.. כל ההודעות של מר פרגוסון, יפורסמו (בנוסף לפורום) בפינה מיוחדת, בעמ´ המאמרים.. אתם מוזמנים, בינתיים, להתבונן בכרטיס הביקור שלו..

JRM

New member
פרגוסון ../images/Emo4.gif

שונא את הכלב... אבל רעיון חביב...אהבתי אתה יכול לצפות לכמה טיפים ממני בקרוב

ליטן א

New member
כלב או לא כלב,

במנג´ר, הוא נחשב למאמן הטוב ביותר שיש (למרות שהוא פורש ממש בשנה הראשונה, אבל אפשר לראות שהכל אצלו 19 או 20. שום דבר מתחת לזה). ואם לא די בכך, הטריפל ב-99 מדבר בעד עצמו..
אגב, אני אישית, גם לא סובל את מנצ´סטר..
(למרות שאני רוצה שהם ינצחו מחר.. אבל נעזוב את הויכוח הזה, ששייך לפורום כדורגל..
)

אז כפי שנאמר

אני אפרסם כאן, מדי יום שבת, הצעות וטיפים לפורום. אם תשלחו לי גם אתם טיפים, אני אפרסם אותם בשמכם, בצירוף הקרדיט לכם, ואולי אפילו ביחד נגדיל את כמות ההצעות, לפעמיים בשבוע. שיהיה לכולנו בהצלחה

פספסת פה משתתף...

מילא אם היית בוחר את ונגר, שגם עליו אני לא מת, אבל לבחור את פרגוסון? אין אדם שאני שונא יותר ממנו!!! תבחר את טרי ונבלס, הוא טקטיקן גדול...

tomash11

New member
קראתי על ונבלס

שמישהו אמר עליו שהוא מחמשת המאמנים הכי טובים בעולם... אני לא מכיר אותו מספיק טוב בשביל לדעת האמת, אבל זה משפט מעניין.

ofer16

New member
אם אני לא טועה

פיני זהבי אמר עליו שהוא אחד מחמשת המאמנים הטובים בעולם בידיעות אחרונות.

אורD

New member
סיר אלכס

אחרי התבוסה לחיפה, אני מציע לך לפרוש מהפורום. במקום פרגי´לה אפשר להביא את שום. הרבה יותר אקטואלי

למעלה