בא לשכונה בחור חדש..
ולפיכך,קולו נעלם ליבו נרגש.. שלום א/נשים. זו לי הפעם הראשונה כמשתתף בפורום הכרויות כל שהוא. אמממ.. אתם לא נושכים פה,נכון?.. אני אשתדל לעמוד ברמת הפורום.. אני יכול לנסות.. <כן,אני יודע. ממש לא מקורי..> בכל אופן,בהצלחה לי!! בשאיפה לשיתוף פעולה ודו שיח - פורה ולא פורע, עירני ולא צעקני, חדשני ולא חשדני, לבבי ולא עצבני, ייצרי ולא מתייסר, אמיתי ולא חמקני, חושני ולא קולני, רוחני ולא רק גשמי..
צודק ולא מצטדק, אוהב ולא שונא, צוחק ולא בוכה, כנה ולא מתנער, ידידותי ולא מתנשא, נינוח ולא נרגן, קולח ולא משתלח, מהנה ולא מ(ת)ענה. תגידו א/נשים - זה לא כזה "ביג -דיל",נכון?.. < "לא.. בטח. תגיד,בחור חדש שכולך נרגש - לאן אתה חושב שהגעת,לבית מרקחת?.." > טוב.. נו. נקבל אתכם כמו שאתם. שיהיה. < כנ"ל,אתם אותי. טוב?.. > אגבית קטנה לסיום, הואיל ואני הולך להפגין נוכחות קלה, בעוד מס´ פורומים ש"בתפוז", הרי ש.. מודעת פתיחה זו,תבצבץ לה ולא רק מעל גבי פורום חביב זה. < זה.. העצלנות שבי. לא.. בעצם זו השעה המאוחרת. אין כמו "קופי-פסט"..> שלכם ובשבילכם, אלי. < אין מדינה לאהבה.. >
ולפיכך,קולו נעלם ליבו נרגש.. שלום א/נשים. זו לי הפעם הראשונה כמשתתף בפורום הכרויות כל שהוא. אמממ.. אתם לא נושכים פה,נכון?.. אני אשתדל לעמוד ברמת הפורום.. אני יכול לנסות.. <כן,אני יודע. ממש לא מקורי..> בכל אופן,בהצלחה לי!! בשאיפה לשיתוף פעולה ודו שיח - פורה ולא פורע, עירני ולא צעקני, חדשני ולא חשדני, לבבי ולא עצבני, ייצרי ולא מתייסר, אמיתי ולא חמקני, חושני ולא קולני, רוחני ולא רק גשמי..