" בא לשכונה בחור חדש..."

• פותח הנושא jazy
  • פורסם בתאריך

jazy

New member
" בא לשכונה בחור חדש..."

תנו קצת הסברים על מה קורה פה!

רֶשֶף

New member
אה, זה מה זה @שוט

זה, קוראים אותו "פורום טיולי אופניים", אבל אל תתן לשם לבלבל אותך בינתיים מדברים פה על חוק, משפט וסדר ומה עושים, כשעל השביל יש עדר ועל נשים מנפטון וגברים מצדק ועל "איך עושים אפכה" כשבקרקע יש סדק. על פילוסופיה, חברה וכלכלה מחד ומאידך על סטריאוטיפים במאה ה-21 ועל זן ואמנות ורכיבה בשאנטי ואיך חוצים שלוליות בלי לקבל אנטי ולחילופין איך ב-40 מעלות בצל יוצאים למדבר מבלי להתעצל ואיך בשלום מסיימים את היום ולא בחדר מיון עם מכת חום. אז "כנס" חביבי, תרגיש חופשי ואל תקח שום דבר באופן אישי אל תקמץ במחוות, פזר חיוכים ותראה איך כולם פה לך כמו אחים לא חשוב אם אתה על ש"מ או על ז"ק וכמה אתה רוכב ביום ולאיזה מרחק כל עוד עם נס ודגל תסע ציונה (רק תשכח להחמיא לאלונה
)

רֶשֶף

New member
../images/Emo26.gifאל../images/Emo36.gif תשכח! ../images/Emo26.gifאל../images/Emo36.gif

איזו פאשלה (שאני בטח אשלם עליה מחיר כבד). אחחח... חיים ומות ביד הלשון.

schwinnie

New member
מעייני היצירה שלך לא מתייבשים../images/Emo140.gif

אתה ממש המשורר הביצ'קלטי הראשון לציון !

אתה בסדרררר!!!

וואלה, אם הייתי מספיק לראות את שכתבת בכלל לא הייתי מעז לכתוב משהו. הכל יחסי... סחטיין עליך!

aFish

New member
אני עכשיו מתחיל לקלוט את זה ../images/Emo127.gif

זה מהעליות...אתה פשוט מקבל השראה מהעליות שלי. אני כמעט בטוח שלא שמת לב אבל ככל שאתה מטפס איתי יותר היצירתיות שלך עוברת עוד דרופ רב מימדים. זהו, עכשיו זה סגור. אני מכין לך תוכנית אימונים רק של עליות. אני אבדוק אם מבטלים לגמרי את הירידות בטיולים אולי זה ממש מקפיץ את היכולת. ואל תתחיל לקפוץ עכשיו שגם ככה לא היו ירידות. מדי פעם השחלתי איזה ירידונת פה סינגל שם, רק ככה, שתשארו במתח. תאמין לי, כמה חודשים טובים של הרים נטו ואני מגיש אותך לנובל לספרות. אנחנו עוקפים את אתגר קרת בסיבוב. ש"י עגנון OUT, רש"ף על ג'אמוס IN.

jazy

New member
תודה...

תודה רבה רשף אחי, מה הייתי עושה אילולא החרוזים! אשתדל לסיים מסלולים בעוז,לקפוץ ולדלג מבלי לקבל איזו מכת חום. ארגיש חופשי ולא אתקמץ במחוות,אפזר חיוכים על ימין ועל שמאל. ולאלונה וודאי שאחמיא, שכן היא בחורה כלבבי ואם לא שמת לב, אז אני מנפטון

רֶשֶף

New member
נפטון? איך נפטון?

"בא לשכונה בחור חדש"? יש לך בעיות זהות? או שזה פועל יוצא של המגמה השוויונית שהתחילה סיגל? "כולנו בני-אדם. אין 'היא', אין 'הוא'. יש 'HUH'"

jazy

New member
נפטון

זה בגלל שאתה רשמת כך ו"בא לשכונה בחור..." זה רק שיר (לא יכולתי לרשום בחורה הרי?! זה נוגד) מה זה משנה, העיקר העיקרון ושוב...תודה גבר

קורה קורה

אז ככה. 'פורום טיולי אופניים': מדברים(אני יודע שזה מפתיע)על טיולי אופניים! וכל מה שמסביב. הסבר מפורט-על שאלה קצת פחות כוללת, אם אפשר. להתראות, גיל

shl17

New member
ואסור לשכוח האופנה החדשה

שירה בציבור עם שירונים בהפסקות (נראה לי שאין קופצים על ריקודי העם)

למעלה