בא לשכונה בחור חדש...

PoshKale

New member
בא לשכונה בחור חדש...

``ליבי פועם כולי נרגש... בא לשכונה בחור חדש... הומה נפשי לקראת מפגש.... בא לכונה בחור חדש... `` [מקווה שלא טעיתי במילים] איך אני אוהב את השירים הישנים האלה...נוסטלגיה... אני בכלל חולה מוזיקה...וכשאני שומע שיר ישן...אני מרגיש את הזמן זז אחורה, ואני מרגיש צעיר...[כאילו שאני זקן]... צעיר בנפש...צמרמורות על הידיים...וחיוך דבילי על הפנים... אממ....זהו נראה לי... ~שורק~.... אני אשם....אשם תמיד..... [FADE OUT]....

libertad

New member
פוש פוש

א. אשם במה? ב. שירים ישנים זה אחלה. ג. גם חיוך דבילי זה אחלה! ד. #$%%%%$&)_???<> ה. לא אמרת שנחתה עליך העייפות? מה אתה עדיין עושה כאן? ו. בעצם, עדיף שתשאר, אז עד השינה אנחנו כאן...

PoshKale

New member
גנובה...אשם....השיר...

``אשם אשם תביא לי אש `אני מביא לה אש ונהיה לי חם... פתאום אני רואה שנשרף לה השפם... אני...אשם...אני אשם תמיד...```

naknik

New member
זוכר את ימים לבנים ?

כל יום בבוקר במשך שש שנים כשהייתי בבית ספר יסודי היו משמיעים את השיר הזה לפני שהתחילו הלימודים היום השיר הזה תקוע לי עמוק בלב אבל אני לא זוכר את המילים רק הנעימה וגם עוד סוג של רגש ... ימים לבנים - שלמה יידוב .. (אולי לא קוראים לשיר ככה אבל זה המילים הכי מוכרות בשיר .. ) נקניק

PoshKale

New member
סורי סלאמי, אני ממש לא זוכר...

חוץ מזה שאני בטח קטן ממך בכמה שנים.... ולא השמיעו את מה שאתה שמעת במקום שאני גר...

naknik

New member
טוב ...

אל אין לך על מה להצטער ... אבל המלצה של מישהו זר לחלוטין תשמע את זה שיר מצויין ולא בגלל שאני משוחד לחלוטין .. :))

libertad

New member
ימים לבנים

ימים לבנים ארוכים כמו בקיץ קרני החמה שלוות בדידות גדולה על מרחב הנהר חלונות פתוחים לרווחה אל תכלת נהר ישרים וגבוהים הגשרים בין אתמול ומחר לבבי התרגל אל עצמו ומונה במתינות דפיקותיו ולמתק הרגש הרך מקפץ, מנתר ונרגע כתינוק ממלמל שיר ערשו טרם סגור את עיניו עת האם הלאה פסקה מזמר, נרדמה. זהו, מקווה שזכרתי נכון ולא זוכרת יותר מזה.

למעלה