רוני .......... יקרה
הכאב בא בגלים מעתיקי נשימה ................. כן כאבים כאלו , כרגע מוכרים לי כה . וכשהכאב החד מגיע , כזרם חשמל הוא משתק אותך , מעוור את כל התחושות האחרות . אני יכולה לצטט לך דבר שנאמר לי ....... אל תיתנגדי לו לכאב , תרפי לעומתו , אל תיתנגדי הוא יעבור ....... אם תצליחי לזכור זאת בגל הבא , אז נסי , לעיתים כשהכאב בא אנו שוכחים לזמן מה . וזה בסדר . זה לגבי הכאב ....... לגבי המוות ........ מהניסיון שלי עם הריקוד עם המוות , המוות אינו עונש . מוות הינו תהליך רגיל של החיים . מצב שינוי צורת צבירה . לאחר שרקדתי עם המוות לזמן של יותר מכמה שנים בצורות שונות , וחקרתי אותו , ולוא משום הבנת הפחדים האישיים שהיו לי ממנו . אני כיום יכולה לומר לך שהמוות , זה אינו הסוף , כיום , כשאדם מת ..... אני חשה התעלות דווקא . כי נשמתו מסיירת ביננו במיוחד בזמן הקרוב למוות . ואם נשמת האדם בסביבה שהרי ניתן לפתוח את הלב , ולעזור לנשמתו להמשיך בדרכו . שיבעה , זה תקופה בה אנו מכבדים את אמירת השלום של הפרידה . בהמון עמים שאנו מכנים "פרימיטיביים " טיקסי המוות היו שונים , שם המוות אינו שחור , אלא דווקא לבן , והחברים שולחים ברכות לממשיך הלאה , בדרכו . ובכל זאת ..... בתוכך מערבולת . השאלות המעיקות , של - למה . ........ אני יכולה לומר לך שלהכל יש סיבה , רק מרבית הפעמים היא מוסתרת מעיננו . שאלות הלמה , הן הכי קשות להתמודדות . ועוד יש בחבילת התחושה . את כאב הפרידה מחברה אהובה . זה כאב חד וחזק ........ אני יודעת . וכן .... כשאנו מתמודדים עם מוות , זה תמיד מעלה את היחסים האישיים שלנו עם יום מותנו שלנו . וזה נושא שביום יום אנו מעדיפים להטיל עליו וטו . אז יקירה ..... כן תקופה קשה וכואבת , אבל משום כך , גם מלמדת . חיבוק ענק ראשית . ושנית אני מזמינה אותך לשבת ולכתוב ...... לכתוב מכתב לחברתך , לכתוב על כל התחושות שמפעמות בך . כתבת : אסור לי להחלש כי אנרגטית אני עסוקה כעת ביצירה הכי גדולה של חיי, אני חייבת להיות ממוקדת, לא להיות בלחץ וביחוד לא להיות בכאב. ההחלשות יקירה , זה כאשר אנו מדחיקים . כשתיבת פנדורה מלאה . אם יש לך כרגע סיבות לא להחלש אנרגטית , אז אני יכולה ראשית לומר לך שכמו שצחוק מגביר את מערכת החיסון , ככה גם בכי משחרר . אך אליה וקוץ בה - הכוונה כאן , לבכי שנותנים לו לצאת חופשי כשהוא מגיע . ולא לבכי פנימי שאנו עוצרים על פני השטח והטיפין שאנו מאשרים לו לצאת הוא למעשה בכי מתוך רחמים עצמיים .... זה אחרת , בכי כזה , מחליש . אז אם את צריכה חוזק ........ אז אנו כאן יקירה ..... כנסי , ותיכתבי , תוציאי על הפורום , או בין דפי מחברתך העלומה , רק הוציאי . אל תעמיסי על תיבת פנדורה ........ תני לעצמך לבטא את הכל החוצה . באהבה אני