בבאר שבע היום! 19:00

DeepThoughts

New member
בבאר שבע היום! 19:00

בבית הסטודנט באוניברסיטה. הכניסה חופשית. מי מגיע?

DeepThoughts

New member
כאן

http://forum.bgu.co.il/index.php?showtopic=129695 זאת תהיה פעם ראשונה בשבילי, אז נסבול כמה נאומים ודיבורים בדרך

DeepThoughts

New member
יוהווווווווו!! דחו את יום הסטודנט בב"ש

והוסיפו את: יהודית רביץ מארחת את רונה קינן אין גבול לאושר!! רונה קינן פעמיים בחודש.. http://kazoo.sapir-aguda.co.il/upload/pinot/index/yomsnew1.jpg

0mroosh

New member
מצויין! :)

רשימת האמנים הקודמת הייתה מאכזבת למדי. כיףכיף.

DeepThoughts

New member
חזרתי מההופעה

רונה מאוד חמודה ההופעה היתה מאוד קצרה (חצי שעה) והיו כמה קטעים משעשעים היה גם את "שיר האורוות" יש לי הקלטה וקצת תמונות. נעלה אח"כ (זאת היתה הפעם האחרונה שלי חח)

bזוהר

New member
מה????????????????

היה את שיר האורוות?!?!?!?! הו מיי גאד אני בשוק !!!!!!!!! איזה מלכה היא אם היא הולכת להכניס אותו קבוע לפלייליסט
וואי אבל אין מצב.. רגע לא הבנתי, לא אמרת שזה נדחה? או שיש גם יהודית מארחת את רונה וגם רונה לבד שזה היה היום? איזה קטעים משעשעים היו?ואיזה שירים היא שרה חוץ מהאורוות? רגע יש לך הקלטה של כל ההופעה?? את מעלה לסולסיק או משהו כזה? מחכה לתמונות:) (מזתומרת זאת היתה הפעם האחרונה שלך?) סליחה על כל השאלות... אבל מקווה שתעני! ואיזה כיף לך !!!

DeepThoughts

New member
אופס.. התכוונתי פעם ראשונה חח

*היום היתה רונה לבד *יום הסטודנט נדחה ויופיעו בו רונה ויהודית. *יש לי הקלטה של הכל וקצת תמונות מטושטשות (אבל היו כמה שצילמו) קטעים משעשעים: רונה הגיעה בזמן שקבעו לה כנראה אבל האנשים המשיכו לדבר אז היא עמדה בצד וחיכתה אח"כ היו בעיות סאונד אח"כ היא אמרה שהיא לא הביאה את "הקאפו" על מנת לנגן הקול שקורא לי, אז מישהו הביא לה, וחיבר לה אותו בזמן שהיא השתרעה לה על הכיסא. ואח"כ סגרו את הקיוסק ליד ועשו לה רעש, אז היא אמרה שסגרו עליה את הבאסטה והיא התייעצה איתנו מה לשיר. פלייליסט: טיול בהיר נס prison by the sea "שיר האורוות" (שיר חדש ממש יחסית, אם בא לכם) הקול שקורא לי (אחרי שסטודנט אחד הביא לה קאפו) famous blue raincoat (ליאונרד כהן) עיניים זרות (לפני זה היא שאלה מה לשיר וצעקו לה מי המיילל ואז הציעו עיניים זרות ואז היא אמרה חשבתי על שיר עצוב אחר, אבל לזה יש איזשהי אמירה ) ואז היא הלכה והשאירה את הגיטרה, עשתה סיבוב מאחורה, מחאו לה כפיים וחזרה ושוב הירהרה בדעתה מה לשיר וצעקתי מבול, וכך עשתה וזהו. 14 ביוני יום הטודנט

DeepThoughts

New member
בסולסיק בעוד כמה דקות

זה לקח 30 ומשהו דקות כמה זה בד"כ הופעה?

bזוהר

New member
תודה!!

כיף לך...נחמד ביותר מה היוזר שלך בסולסיק? והופעה בד"כ שלמה של רונה זה שעה וחצי בערך...

0mroosh

New member
כוסעמק. מגה-כוסעמק. ../images/Emo7.gif

יצאתי מחדר עריכה ב1 לפנות בוקר (סיימנו עם סרט הגמר, מה שאומר שמעתה אהיה נוכח כאן יותר).
היא שוב בצעה את לאונרד. בא לי למות. בא לי שסק. הלכתי לישון.

misheani

New member
תודה על ההקלטה, רק חבל...

שמשום מה היא נשמעת שם כאילו היא מנמיכה את הקול בכוונה

מיץ פזי

New member
אם היא לא

מכניסה את שיר האורוות לדיסק הבא... אני לא יודעת מה אני אעשה! הוא פשוט כל כך יפה... שמתם לב גם שבהקלטה הזאת היא שינתה כמה מילים פה ושם מההקלטה מתמונע.. מעניין מה נכון... בכל מקרה השיר מדהים..
ואני עדיין לא פיענחתי את שלל המשמעויות. ואני דווקא אוהבת את זה

bזוהר

New member
באמת?איזה מילים היא שינתה?

הקשבתי לזה ולא שמתי לב.. חוץ מזה שהיא החליפה נראה לי בין הזיעה של הגברים והזיעה שלה הנשים, לזיעה של הנשים והזיעה של הגברים אבל זה לא ממש שינוי... והיא אמרה משהו לפני שהיא עשתה את השיר,לא כ"כ הצלחתי להבין,DeepThoughts,אולי את זוכרת..?

DeepThoughts

New member
היא אמרה כזה אמממ שיר חדש ממש אם בא לכם

מחיאות הכפיים היו אדירות אחרי כל שיר. אפשר לשמוע. ואני שירה (theoneishere1 ב youtube וב סולסיק)

DeepThoughts

New member
יותר נכון היא אמרה:

שיר חדש, טרי יחסית אם יש לכם סבלנות. והדברים האלה לא נקראים שינוי במילים, אולי התבלבלות, אולי התרגשות

מיץ פזי

New member
זה הקטע

ששמענו אותו רק בהופעות חיות.. אני לא בקטע של לחטט ולהגיד, הא! הנה היא טעתה במילים, פשוט בגלל שהוא עוד לא יצא, והיא שרה אותו בשתי הזדמנויות שונות, אז זה יכול להיות נכון באותה מידה בשתי הפעמים.. זה הכול

למעלה