בבדיקת טפילים בצואה, נמצאו 2 הטפילים הבאים

שריתה 2 1

New member
בבדיקת טפילים בצואה, נמצאו 2 הטפילים הבאים

dientamoeba fragilisd Blastocystis hominis איך כדאי לטפל בזה? אני מעדיפה לא לתת Metronidazole, בגלל נזקים שיכול לגרום לגוף.

שריתה 2 1

New member
אילו נזקים לטווח ארוך metronidazole

יכול לגרום? המנגנון שלו הוא עיכוב סינטוז חומצות גרעין. ולמרות שזה כיביכול מוגבל רק לחיידקים ופרזיטים ולא לתאים הומניים, אני יודעת שזה לא כזה מובדל, וזה גם משפיע על תאים הומניים. בויקיפדיה כתוב שזה יכול לגרום טוקסיות למע' עצבים מרכזית, נוירופתיות, נימול. הורדת מע' החיסון (נויטרופניה, ולויקופניה), לתסמונת סטיבן-ג'והנסון. ושזה קרצינוגן. נכון ששם מציינים שזה אחרי שימוש ממושך, אבל לילד רגיש, זה יכול לקרות קודם. אנחנו משתדלים כמה שפחות לתת אנטיביוטיקות חזקות, וכד', כי כל פעם אחרי מתן אנטיביוטיקה, היתה ירידה מאד רצינית. גם לא בטוח שזה אכן יסלק את 2 הטפילים האילו. איך הניסיון שלכם עם פלג'יל? לאיזה טיפול יש סיכוי הכי גבוה אכן להכחיד לחלוטין את הפרזיטים?

יש תערובות של צמחי מרפא יעילות לקטול אותם

היי שריתה, אני נעזרתי בתערובת צמחי מרפא. יש מוצר לברא צמחים ומוצר דומה לראן צמחים, שאפשר לקבל אותו בקפסולה לילד שבולע קפסולות, כי זה מאד מר, או כסירופ, או כמיצוי צמחי. אני רשומה אצל שניהם כמטפלת והמוצרים של שניהם טובים ויעילים למגוון הפראזיטים.

שריתה 2 1

New member
תודה. האם את יכולה להגיד שמות צמחים ספציפיים?

ומה דעתך על פלג'יל? האם זה אכן טוקסי, ויכול לגרום לירידה רצינית אחרי השימוש בו?

Blastocystis hominis

אצלנו הילד סבל הרבה מהטפיל הנ"ל (גירד בטוסיק בטרוף). השתמשנו ב 2 מוצרים ברוטציה - תמצית זרעי אשכולית ותמצית אגוז שחור. הטיפול הפחית בצורה משמעותית את הגרוד. בשבוע הקרוב אני עומדת לשלוח בדיקת צואה נוספת לוודא שאכן פחתו הטפילים. מצרפת קישורים למוצרים שבשימוש אצלנו. דורית

שריתה 2 1

New member
../images/Emo51.gif אשמח לדעת האם המוצרים הפחיתו את הטפיל.

האם מספיק רק להפחית את הכמות של הטפיל, או שצריך להכחידו לחלוטין?

JacobSk

New member
לפי נטונים של DDI הטיפול הכי טוב נגד הטפיל

הזה זה שמן אורגבו. תמצית זרעי אשכולית טוב לאמבות .

למעלה