בבונים. ככה הם רוצים אותנו. בבונים.

TairAtias

New member
בבונים. ככה הם רוצים אותנו. בבונים.

משעמם לי יאללה שאלון מוזיקה שכתבתי: סגנון מוזיקה: להקות: זמרים: מנגן? על מה? כמה זמן? שיר אהוב: המוזיקה השתנתה לטובה/רעה ב30 שנה האחרונות?

שאלון

סגנון מוזיקה: הכל נראה לי...אני שומעת הרוב רוק להקות: evanessance, הג'ירפות, הדורבנים, coldplay, AFI, beatles זמרים: אביב, עברי לידר, יהודה פוליקר מנגנת על גיטרה, צ'לו. צ'לו שנה שלישית וגיטרה שנה בערך שיר אהוב: את כל השירים של אביב המוזיקה השתנתה לטובה ולרעה. אני לא אוהבת שלוקחים שירים ישנים של הביטלס נגיד ועושים אותם חדישים כאלה וחסרי עומק, או כל מיני שירים ישנים ומוסיפים להם קצב חזק או טראנס. ולאומת זאת, יש הרבה זמרים חדשים ב30 שנה האחרונות שמצליחים וכותבים שירים טובים.

למי יש זין לתאוריה..

סגנון מוזיקה: פאנק רוק, אלטרנטיבי, גות', סקא. העיקר שיהיה באנגלית. להקות: incubus, צ'ילי פפרס, the clash, placebo, janes addiction, anathema, ועוד ועוד... זמרים: הנדריקס, מנסון, המממ.. ג'ון פרישיינטה, מי עוד? מנגן? פעם קצת גיטרה אבל יצא לי מהתחת, אז נכון להיום כלום. על מה? כמה זמן? שיר אהוב: incubus-dig, the clash- guns of brixton המוזיקה השתנתה לטובה/רעה ב30 שנה האחרונות? לטובה. הכל עניין של גישה אני חושבת. להיתקע בעבר זה מעפן.

Inbarush91

New member
../images/Emo114.gif

סגנון מוזיקה:רוק להקות:נירוונה, פינק פלויד, ביטלס, הדורס, פלסיבו, אואזיס, רדיוהד, בלאקפילד, אינקובוס,רד הוט, גאנז..ויש עוד מלא זמרים:אביב בעיקרון:) מנגן?כן על מה?גיטרה כמה זמן?שנתיים שיר אהוב:יש מיליון המוזיקה השתנתה לטובה/רעה ב30 שנה האחרונות?אממ..יש מוזיקה טובה..אי אפשר להגיד שהיא השתנתה לטובה.. אבל יש ויש

../images/Emo79.gif

סגנון מוזיקה:במיוחד רוק, גות' ומטאל להקות: היהודים אוונסנס גאנסafter forever ועוד... זמרים:אביב,עברי קצת,לני קרביץ, בון גובי, ועוד.. מנגן?אכן על מה?גיטרה חשמלית כמה זמן?4-5 שנים שיר אהוב:again של לני קרביץ המוזיקה השתנתה לטובה/רעה ב30 שנה האחרונות?הקאברים שעושים לשירים ישנים שהורסים אותם....וזה שכל להקה היום חושבות שאם הם עושים קצת רעש אז זה טוב...

מעיין51

New member
האמ האמ

סגנון מוזיקה: רוק'נרול בייבי להקות: מוניקה, קספר, ביטלס, פינק פלויד, דורס, ביץ' בויז, ועוד ... זמרים: האמ האמ בארץ בעיקר אביב מנגן? בערך על מה? גיטרה כמה זמן? קצת שיר אהוב: יש מיליונים המוזיקה השתנתה לטובה/רעה ב30 שנה האחרונות? טובה ורעה.. זה תלוי אצל מי.. שונאת חידושים! -לכל דבר

...

סגנון מוזיקה: בעיקר רוק ישראלי. להקות: אינפקציה, ביטלס, שייגעצ. זמרים: אביב בעיקר. ממ, שלום חנוך, דניאל סלומון, אריק איינשטיין, גידי גוב, מתי כספי, נורית גלרון ועוד. מנגן? יס. על מה? הרבה. אבל בעיקר גיטרה. כמה זמן? 3 שנים. שיר אהוב: אין. המוזיקה השתנתה לטובה/רעה ב30 שנה האחרונות? תלוי.

גם אני...

סגנון מוזיקה: כל מיני- רוק לסוגיו, ג'אז, פרוגרסיב מטאל... מנגן? כמובן על מה? פסנתר כמה זמן? 8 שנים שיר אהוב: לא אהוב- אבל לאחרונה נחרש אצלי- "נאמנות ותשוקה"- אלג'יר. המוזיקה השתנתה לטובה/רעה ב30 שנה האחרונות? לטובה ולרעה, היא התקדמה בהרבה תחומים מבחינת המורכבות שלה ומבחינת רמת ואיכות ההקלטות והסאונד, מצד שני יש הרבה זרמים מזעזעים של מוזיקה שהתפתחו בשנים האלו ולדעתי עושים מעט עוול לעולם המוזיקה בשנים האלו..

PorcupineMan

New member
תשובות..

סגנון מוזיקה: פוסט-רוק בזמן האחרון, בלוז, פרוגרסיב רוק/מטאל להקות: דרים ת'יאטר, בלוז ברייקרס, מיידן, סיגור רוס זמרים: ג'ונתן דונהיו, גבע אלון מנגן? הרבה על מה? בעיקר על גיטרה כמה זמן? כמה שנים שיר אהוב: יש לא מעט.. נכון לעכשיו You Still Believe in Me של הביץ' בויז המוזיקה השתנתה לטובה/רעה ב30 שנה האחרונות? מדרדרת בצורה נוראית.. (לרוב)

Hosh17

New member
אני מפחד ..מנפנף בדגל

סגנון מוזיקה: שומעת מה שמדבר אליי, אבל בעיקר רוק וקצת מטאל להקות: נבחרות מהארץ - אלג'יר,מוניקה סקס,כנסיית השכל... חול -לד זפלין,הדלתות,הפינק פלויד,מטאליקה,אואזיס זמרים: אביב גפן,שלום חנוך,אסף אמדורסקי,מאור כהן,ברי סחרוף ועוד ועוד.. מנגן? כן על מה? גיטרה כמה זמן? שנה בערך שיר אהוב: "שנים חסומות" כרגע המוזיקה השתנתה לטובה/רעה ב30 שנה האחרונות? המוזיקה עדיין טובה, אבל לא "השתנתה" לטובה. המילה "השתנתה" אומרת כאילו ששנות ה60-80 פחות טובות. זה לא נכון. אלה השנים היפות של המוזיקה. עד לפני 5-10 המוזיקה הייתה מעולה

hagzi

New member
סתם כי בא לי לענות../images/Emo29.gif

סגנון מוזיקה: רוק, ג'אז, בלוז, חלק מהפופ (תתפלאו אבל יש כמה לא רעים בכלל), סווינג, קברט.... נו כמעט הכל להקות: נו יש הרבה... זמרים: אוף אבל גם זה יש הרבה... מנגן? שרה על מה? מיתרי הקול כמה זמן? לא זוכרת שיר אהוב: לא'דעת המוזיקה השתנתה לטובה/רעה ב30 שנה האחרונות? התפתחה... משני הכיוונים

למעלה