בבוקר מנהלת - בלילה עובדת נקיון

myBii

New member
בבוקר מנהלת - בלילה עובדת נקיון

היי עקב ברוך כספי וחובות אני מחפשת עבודה נוספת, כל דבר, העיקר שיהיה בלילה או בסופי שבוע. מי שיכול להציע לי משהו, אפילו חד פעמי, מוזמן לשלוח לי מסר פרטי. בינתיים מצאתי עבודה לשישבת בלילה, כעובדת נקיון בפאב. אין לי שום בעיה בלעבוד בניקיון, אבל אני חוששת מלפגוש שם מישהו הקשור לעבודה שלי בשעות היום. זה לא נעים, אבל לא זה מה שמפריע לי העינין הוא שבעבודת שעות היום שלי התדמית מאוד חשובה, ולהיות עובדת ניקיון יפגע בתדמית שלי וזה עלול לגרום לנזק אמיתי. הקיצור, זה המצב ואין הרבה מה לעשות. ובכל זאת, אשמח לקבל עצות על איך להגיב אם אפגוש מישהו מהעבודה בזמן שאני מנקה, כך שהנזק יהיה נמוך ככל האפשר. אני לא בטוחה שזה הפורום הנכון לשאול, ואם יש מתאים יותר אשמח שתפנו אותי אליו.

Neora Barak

New member
היי לך ../images/Emo140.gif

נעשה את זה קצר כדי לא להשמע דידקטית, כל הכבוד לך !!!!!!! את לוקחת שליטה על חייך, ופותרת לך את בעייותייך לבד, ורק על זה, ולו משום כך, נתונה לך ברכתי. כיוון שאת קצת חוששת לפגוש משהוא ממכרייך, אני מציעה לך עוד אלטרנטיבה לכספים, גדולים יותר, ובמהירות, לכי לבית חולים ליד מקום מגורייך, ושאלי שם בזמן ביקורי משפחות אם מישהוא צריך שמירת לילה - בשמירות לילה את יכולה לקבל בין 400 ל- 600 ש"ח ללילה, אינך חייבת להיות סיעודית לשם כך העקר שיהיה משהוא שישב עם החולה, ומשפחות רבות תסכמנה לשלם לך ולו להפטר מהחווייה, במקביל אם את עובדת בנקיון, את תמיד יכולה לומר שאת מנקה את הבית של בן משפחה שלך, זכרי המטרה שלך - להשלים הכנסה באופן מכובד, שלא ימוטט אותך, ובאופן שתוכלי להיות פרודוקטיבית כמנהלת- כל מה שבדרך בענייני גאווה- לא רלוונטי. בהצלחה !!!

myBii

New member
תודה על הכל (כולל הפרח)

מה זה "שמירת לילה"? פעם ראשונה שאני שומעת על כך. האם זה להיות כל הלילה ליד החולה? בבית החולים או בבית? כי בבית החולים יש צוות והחולה לא ממש לבד. גם לא בטוח שאפשר להיות לידו מעבר לשעות הביקור. ואם זה בבית אז למה לחפש קליינטים דווקא בבית חולים? באיזה מחלקות מדובר? איזה סוג של חולים זקוקים לכזה שרות? (אולי אוכל לפנות לצוות בבית החולים, שיפנו אותם אלי) האם קיים מושג כזה, "שמירת לילה", או שאת המצעת? אם אני אגיד בבית חולים "שמירת לילה", האם כולם ידעו למה הכוונה? בקשר ללהגיד שאני מנקה אצל חברים, זה מאוד לא סביר שבפאב בו אני אנקה, ובמיוחד סוג הניקיון, זה משהו שאני אעשה כעזרה לחברים.

Neora Barak

New member
או קיי אז החלטנו על..

עזרה לחברים, מאוד לגיטימי בעניין הפאב. ושמירת לילה - כשמו כן הוא, שמירה ולילה, את המושג לא אני המצאתי, וזה קיים מזמן, זה כמו בייביסיטר לחולה, והמחירים שציינתי אלה המחירים שנותנים, זה בבית חולים זה במחלקות של אשפוזים קשים או ממושכים, כולל מחלקה גריאטרית, אוניקולוגית, כירורגית, פנימית, ועוד, בגלל שלצוות אין זמן וראש לכל חולה חוץ ממטלות שגרתיות יכולות לעבור שעות עד שחולה שצועק אחות יגש איליו מישהוא ובסך הכל למסכן נפלא שמיכה או רצה כוס מיים, זה מקצוע ידוע, והצוות הרפואי מסכים שתהיה דמות כזו אם המשפחה או החולה החליטו. כדי להשיג את העבודה תצטרכי ליות אסרטיבית, ללכת לבית חולים בשעות ביקור משפחות בערב ולהציע את עצמך או לכתוב על פתקים שאת שומרת בלילה + מס' הטל' שלך ולהגיש להם. אל ! תפני לצוות לבקש שיעזרו לך כי גם הם עושים את זה בתור השלמת הכנסה לפעמים.. את מנהלת ביום, נהלי את עצמך בלילה, היי יצירתית והתמקדי במטרה וקחי עוד

חיכיתי קצת עם התשובה.

האמת, מצד אחד זה מצב מביך. ומצד שני- האם המבוכה היא לא בראש שלנו? יצא לי לחזור על שנת לימודים, כשבה, מישהו שהיה סטודנט יחד איתי בכיתה, הפך להיות המדריך שלי - ועוד בסמסטר בו לא הייתי מוצלחת במיוחד. אוי להשפלה. פשוט החלטתי לוותר על זה. על המחשבה הזו. אלה החיים שלי, והוא (אותו בחור) לא יודע מה עברתי כדי להגיע לנקודה הזו- ולכן, אין לי סיבה להרגיש מושפלת אלא להפך- גאה בהחלטות שלי, תהיינה הנסיבות אשר תהיינה. זו עצתי אלייך, לשנות את הגישה - לעבוד בעבודת הנקיון בגאווה, ואם את פוגשת מכר באותו פאב - לחייך וליזום שיחה בעצמך, מתוך מקום גבוה.

לקשמי

New member
"האדם אינו אלא מה שהוא עושה מעצמו"

אני חושבת שזה תלוי איך את מרגישה בעצמך ביחס למה שתעשי. אם תרגישי מושפלת או משהו כזה בגלל שאת עובדת בניקיון, את תשדרי את זה ולכן כך יתייחסו אלייך גם אחרים (למשל אם יפגוש אותך מישהו מהעבודה). אם את מרגישה שאת תורמת (וכן, גם עבודת ניקיון תורמת) ואת עושה את מה שאת עושה בשמחה, גם את זה תשדרי ויחס האנשים מבחוץ יהיה בהתאם. ככה אני מאמינה. בהצלחה!

s h i r k u s h

New member
פשוט תתנהגי בצורה רגילה ../images/Emo24.gif

אני יודעת שקל לי בתור מישהי מבחוץ לומר את זה, אבל כולנו יודעים שהמצב בחוץ זוועה וצריך לפעמים לקחת כמה עבודות במקביל.

למעלה