בבילון 5: מרקוס לא מת

בבילון 5: מרקוס לא מת

ובכן, למי שעדיין לא יודע. זמן מה לאחר סיום שידור הסדרה, פרסם JMS יקירנו סיפור קצר במגזין שכבר לא קיים. הסיפור למעשה ממשיך את קורותיו של מרקוס הריינג´ר הנערץ (בעיקר על הבנות). חשבתם שמרקוס מת? לא ולא, הוא חי וקיים, וגם קרו לו כמה דברים מפתיעים. הסיםור עצמו לדעתי דווקא הורס. הרי מרקוס מת באופן האצילי ביותר: הוא הקריב עצמו למען מטרה גדולה יותר ממנו ולמען האשה שהוא אוהב (אם כי לא החזירה לו אהבה, מה שהופך את הסיפור לרומנטי אף יותר). בכל אופן, שמתי את ידי על עותק של הסיפור, ומי שמעוניין - מוזמנת או מוזמן לכתוב לי אי מייל ואני אשלח את הסיפור. סוזן

Boojie

New member
נורא מוזר. היתה פה תגובה שלי

להודעה הזו והיא נעלמה. איך זה קרה? כל מי שראה את הודעתי התועה מתבקש להודיע על כך במדור...

mermit

New member
אולי מנהלת הפורום מחקה אותה? ../images/Emo61.gif

שמעתי דברים איומים על אחת ממנהלות הפורום הזה.
אווץ´. ידעתי שלא הייתי צריך להוריד את הקסדה.

ואם לחזור לנושא

יש כאן מישהו שקרא את הסיפור ומעוניין אף היא או הוא להגיב? האם זו רק אני ששרואה בסיפור הזה עלבון לאינטליגנציה ופגיעה בשתי דמויות, האחת מהן חביבה עליי במיוחד (נחשו איזו?) סוזן

Boojie

New member
כפי שציינתי בהודעה האבודה שלי,

לא קראתי את הסיפור כי אין לי אותו, ואשמח מאד לדעת איפה אפשר להשיג אותו.

כרגע, אצלי

הוא פורסם בכתב עת שכתב מזמן נפח את נשמתו, ואליי נשלח עותק של הסיפור באי מייל. כפי שכתבתי למעלה, אשמח לשלוח למי שרוצה את הסיפור, רק תשלחו לי אי מייל. סוזן

כל אלו שכתבו אליי

אתם מוזמנים לבדוק את האי מייל שלכם. נדמה לי שיש לכם דואר.... תהנו! ומי שעדיין לא קרא את הסיפור, מוזמן לכתוב אליי גם כן לאי מייל.

למעלה