בבילון

• פותח הנושא G@T
  • פורסם בתאריך

G@T

New member
בבילון ../images/Emo27.gif

היי כולם, יש לי שאלה בקשר לתוכנה בבילון, אני רוצה את בבילון, אבל בגרסה הקודמת שלה (לא הראשונה הממש ישנה הזאת) את זאת שגם מתקנת מילים ולא רק מתרגמת מי יודע היכן אפשר למצוא? תודה מראש!

G@T

New member
ועוד יותר טוב..... ../images/Emo9.gif

עם תמצאו תכונות שמתקנות אפילו לא בבילון כמו שזה מתקן בוורד, אי אפשר להפעיל את מתקן הוורד או משהו על האקספלורר? תודה

G@T

New member
מחכה לתשובות...../images/Emo27.gif

בבקשה זה עניין רציני אני חייבת את התוכנה תודה!

dino_din

New member
יש גם בחדשה

הי. גם בתוכנה החדשה יש תיקון מילים. הייתה לי את הבעיה הזו לאחר שהתקנתי את התוכנה. האמת אני כבר לא זוכר כל כך איך פתרתי אותה אבל נדמה לי שהבעיה היא שהתוכנה הבסיסית לא יורדת עם כל המילונים. צריך לחפש באתר אפשרות להוריד מילון אנגלי-אנגלי ועיברי-אנגלי ולהתקין אותם בניפרד . (או שתלחצי כפתור ימני על הצלמית בשורת משימות ותנסי ב"פעולות על מילונים" להוריד דרך זה את התוספים למילון. אחרי שתתקיני את המילונים זה יתן לך גם אפשרות לתקן מילים דומות עם שגיאות כתיב. בברכה, דינו_דין.

dino_din

New member
מצאתי בשבילך

תכנסי לכתובת : http://www.babylon.com/gloss/ בצד ימין למטה תמצאי את המילון "hebrew-english" תלחצי על החץ הירוק וזה יוריד לך אותו למחשב. תתקיני אותו וזה אמור לפתור את הבעיה. בהצלחה, דינו דין.

G@T

New member
../images/Emo51.gif רבה לך!!! ../images/Emo27.gif

אין מילים! עזרת מאוד! שוב תודה!

y001

New member
goldword

כנס לאתר www.goldword.com תוריד תוכנה לניסיון מעולה יותר מבבילון מתרגמת מילים ושותלת אותם בכל טקסט שאתה נימצא פשוט פיצוץ..

למעלה