בביקין: ברור שאני מאוכזב, עשיתי הכל

בביקין: ברור שאני מאוכזב, עשיתי הכל

בביקין: ברור שאני מאוכזב, עשיתי הכל מטיל הכידון הישראלי, שיעמוד מחר בפני ועדת החריגים של הוועד האולימפי וינסה לשכנעם לשלוח אותו למשחקים באתונה: לא מבין למה החליטו שאני לא נוסע. מאת עידן גילת 17/07/2004 20:40 מטיל הכידון ואדים בביקין יעמוד מחר (ראשון) בפני ועדת החריגים של הוועד האולימפי הישראלי וזאת בניסיון אחרון לשכנע שהוא ראוי לצאת למשחקים האולימפיים באתונה. כזכור, ביום שישי החליטה מנהלת היחידה לספורט הישגי שבביקין לא עמד בקריטריון לאתונה, שעומד על שתי הטלות מעל 81.80 מ' והוא למעשה השיג רק תוצאה אחת בתחרות מטרה, שהוצבה לו. יממה לפני אותה חוות דעת, הטיל בביקין 81.84 מ' בתחרות הזמנה בהדר-יוסף אך גם תוצאה זו לא שכנעה את היושבים בוועדה. מחר כאמור יציגו בביקין ואיגוד האתלטיקה את דעתם בפני הוועד האולימפי. גורם בכיר באיגוד אמר הערב ל-ONE: "אנחנו לא מסכימים עם ההחלטה של המנהלת. היא לא נכונה ונראה שעובדים שם רק לפי הספר ופחות עם ההיגיון. בכל מקום בעולם לא מבקשים את מה שביקשו מואדים". בביקין עצמו אמר הערב ל-ONE: "ההחלטה לדעתי היא לא בצדק. עשיתי הכל כדי לנסוע ולעשות מינימום. אז מה אם קבעתי את זה לא בתחרות מטרה? קבעתי פעמיים את המינימום וזה מה שחשוב. אני אשם שבכל התחרויות שהם קבעו היו תנאי מזג אוויר קשים וירד גשם? אפשר לדבר על זה עד הבוקר וזה לא יעזור. ברור שאני מאוכזב כי אני לא מבין למה הם החליטו כך". חשוב לציין כי עד כה כל המלצות המנהלת התקבלו ע"י הוועד האולימפי.

למעלה