בבלוג יש....

פגעסוס

Well-known member
בבלוג יש....

בבלוג יש 91 רשומות מתוכן 86 מפורסמות. כמה מתוך כמה יש אצלכם? האם מדובר ברשומות שלא סיימתם? רשומות שסיימתם אבל החלטתם לא לפרסם? שאולי תפרסמו בעתיד?

פגעסוס

Well-known member
אהמ...

אצלי בחלק מהמקרים מדובר ברשומות שסיימתי והחלטתי לא לפרסם ממספר סיבות (אישי מדי, לא רלוונטי כבר למצב, עלול לפגוע במישהו שאני לא רוצה לפגוע בו). בהחלט ייתכן שאני אפרסם חלק בעתיד. האחרות אלו רשומות שהתחלתי והפסקתי באמצע... לא יודע אם אני אמשיך אותן.

ב-בלוג כמעט כולן מפורסמות

חוץ מהפוסט החדש
באישי יש אחת לא מפורסמת שפעם כן היתה.. הורדתי מפרסום כי לא הרגשתי נכון עם הפרסום שלה לאחר שכבר פורסמה..

idodo cohen

New member
כרגע רק אחת לא מפורסמת

והיא גם לא מיועדת לפרסום. זאת סתם רשומה פתוחה כזאת שאני רושם בה דברים להזכיר לעצמי [תכניות כתיבה לעתיד או כל מיני דברים כאלה]. רשומות שכן היו מיועדות לפרסום בעבר ולא פורסמו כבר מחקתי וזהו, כי לא מצאתי בהן טעם
. אלה היו רשומות שרציתי לבחון מאוחר יותר כי הייתה לי תחושה לא טובה לגביהן לאחר הכתיבה, וכשעבר הזמן הוכח לי מבחינתי שהחלטתי נכון. לילה טוב.

ע ל ו מ ה

New member
פעם היו לי כמה וכמה לא מפורסמות

זה היה בבלוג הקודם והן היו רשומות מימים של "מפל" (כתיבת כמה רשומות והימנעות מהצפת הבלוג) ונשמרו לימי "שפל" (שהבלוג לא יידעך...), או רשומות שפירסומן בוטל כי היו חושפניות מדי או מסיבות אחרות. בבלוג החדש לא חשוב לי קצב הפרסום, אני מפרסמת כשיוצא לי בלי התחשבות במפלים ושפלים (וממילא אין לי ממש מפלים כבר). אבל יש לי רשומות "תחזוקה" (כמו למשל שהחלטתי לשמור את רשימות המנויים והבלוגים המפנים אלי, רק כדי לדעת מה ההבדל כשפתאום המספר גדל... והכי קל וזמין היה לשמור בעורך הרשומות...)

דם דם

New member
23 מתוך 23

כול הרשומות שלי מפורסמות יש מקרים שאני מתחיל רשומה ומסיים אותה אחרי כמה ימים (ראו ערך רשומות פסח,יום השואה,רשומה אחרונה) אבל בעיקרון אני מפרסם את כולם...זאת המטרה שלי בסופו של דבר. ומה שלא הולך לפרסום הולך למגרסה,פשוט נחמק. מה שכן אני מתעכב "כמה שעות" עד שאני מפרסם את הרשומה בשביל לתקן ולערוך מחדש בדיוק כמו שאני רוצה.

avocumber

New member
אה, כן...

בבלוג יש 101 רשומות מתוכן 49 מפורסמות. חלק מהן רשומות שפורסמו, אבל הן כבר לא רלוונטיות יותר, כמו ראשי תיבות לקראת שנת תשס"ו. חלק הן טיפשיות מידיי מכדי להשאיר אותן, שהיה נחמד כשהן היו, אבל זהו, עבר... כמו הרשומה restart: "איזה מעצבן זה שאת/ה מתחיל/ה לכתוב משהו בבלוג שלך, ואז המחשב עושה לעצמו ריסטרט." וזהו, זו כל הרשומה. חלק הם נסיונות כלשהם, שמראש לא נועדו לפרסום, כמו רשומה שפתחתי רק בשביל לבדוק תגיות שעניינו אותי, אבל הן לא מספיק פופולריות להיות במצבור בבלוגיה, אז עשיתי תצוגה מקדימה ובדקתי אותן. יש דברים שלא הצליחו, כמו התחרות "למה מה קרה?" יש איזה משהו שעוד לא סיימתי לכתוב... יש דברים שהסרתי מפרסום ויכול להיות שאני אחזיר אותם מתישהו. נראה לי שזהו. ...מה הייתה השאלה?

דם דם

New member
שאלו אם...

אממממממממממ....ואללק לא יודע, טימטמת אותי מאדם אבוקדו ולמה יותר מחצי הרשומות שלך לא מפורסמות (אל תתחילי להסביר לי קראתי את התגובה) לא חבל אז שסתם הם נמצאים אצלך. למה לא למחוק נניח...וגם מה שלא רלוונטי לא חייבים להסיר מפרסום.

reedgreenwhait

New member
אצלי...

בבלוג יש 444 רשומות מתוכן 426 מפורסמות. אלה שלא מפורסמות אינן מפורסמות כי: ~שילבתי אותן ברשומות אחרות, ~לא יכולתי לסיימן, ~לא רציתי לפרסמן, ~הורדתי אותן מפרסום, ~הן לא נועדו לפרסום, ~אני כבר לא זוכרת למה. איני אוהבת רשומות לא מפורסמות, אבל אני גם לא אוהבת למחוק רשומות, למה יש לי פחד מוזר שאני בטעות אמחק את הרשומה הלא נכונה או שיהיה שיבוש במחיקה וימחק משהו שאני לא רוצה שימחק
...

wranger

New member
כן, גם אני פוחד למחוק מאותה סיבה!

ומה אם אני אקליק בטעות על מחיקת הרשומה הלא נכונה?

0r0r

New member
נראה..

בבלוג יש 230 רשומות מתוכן 225 מפורסמות אחת לא פורסמה כי אתה/איזה מתכנת ביקשתם. אחת לא פורסמה כי זו סתם רשימה שלי שלא התכוונתי לפרסם. עוד אחת שאין לי מושג למה לא פרסמתי אבל היא לא רלוונטית כבר. אחת נסיון שבטח שלחתי לך עליו מייל פעם. והאחרונה קשורה למייל ששלחתי לך לפני כמה ימים ולא הגבת.

TheWhiteTigris

New member
210/210.

אבל ישנם שני מצבים בהם לא כולן יהיו מפורסמות: 1) עדיין בתהליך כתיבה (פוסטים כמו "50 חוקים של ישראלים" לוקח בין שבוע לחודש להיות מוכן) 2) "צפיפות" זמנים גדולה מידי. אני מפרסם פוסט בעדיפות לטווח זמן של 3-4 ימים לפוסט, ולכן אם יש עודף - הפוסטים "ישארו בקנה" וישלפו לפי מידת הרלוונטיות. אבל בסופו של דבר - כולם יפורסמו. אם לא - פשוט ימחקו.

65\63

בעקבות ההודעה שלך בדקתי באמת אילו 2 פוסטים אינם פורסמו - מדובר ב-2 פוסטים שלא הייתי מעוניין בפרסומם - את שניהם סיימתי אך לא הייתי בטוח בפרסום עצמו, ולכן לא פרסמתי בסופו של דבר. בפרסום עצמו אני רוצה להיות בטוח ב-100% במה שאני עושה. אני לא אפרסם בעתיד, אך עם זאת אני לא רואה את עצמי מוחק אותן בקרוב - אומנם לא אפרסם, אבל הם לא מזיקות כשהם נחות בשקט בין רשימת הפוסטים שפורסמו.

רשומה אחת שלא פורסמה

תיכננתי לפרסם אותה מתישהו, אבל כנראה אני אמחוק אותה.. כבר פירסמתי את התוכן שלה באיזה פורום, אז זה לא משנה כבר..

noyy

New member
../images/Emo28.gif237 רשומות מתוכן 232 מפורסמות

בד"כ אני לא אוהבת שרשומות שלא פורסמו מסתובבות לי בעורך. הן לא מזיקות ממש, אבל הן דיי מיותרות. לפרט? 1) עם רשומה כלשהי הרגשתי שהיא חושפנית מדיי לגביי.. הסרתי אותה מפרסום לאחר כמה דקות. אותה אני דווקא לא מעוניינת למחוק, מה שגם חבל לי על התגובה הנהדרת הזו שהשאירו לי. 2) הרשומה השניה הוסרה בעקבות העכברוש הכחול, בקטע של אוסקר הבלוגים הקודם וכל הבלאגן שהלך שם... הייתי נחושה לדפוק את העכברוש ולתת לקוראים שלו לינק שבור! חה חה חה! 3) הרשומה השלישית היא ציטוט של חבר שהייתי מוכרחה להקדיש לו רשומה משלו. ציטוט גאוני. גאוני! לא יודעת למה היא לא פורסמה, כנראה בגלל שהיו לי דברים יותר דחופים לפרסם ונאלצתי לדחות את התאריך... עכשיו היא כבר לא רלוונטית. חבל 4) הרשומה הרביעית היא אוסף של כמה חתימות שהיו לי, סתם כדי לשמור אותן במידה שאתחרט וארצה לחזור לחתימה הקודמת... רשומה זמנית שהייתה מיועדת להסרה, פשוט שכחתי ממנה. הוסרה, תודה. 5) והרשומה האחרונה היא רשומת עדכונים מאז שהפסקתי לעדכן בבלוג, אפרסם אותה כרשומה הראשונה כשאחזור לכתוב.

wranger

New member
כרגע מפורסמות 308 מתוך 322

לפעמים אני חוזר אחורה ומבטל פרסום אם אני חושב שהפוסט אדיוטי מדי. קרה לי כבר כמה פעמים. מצד שני, אני לא יכול להביא את עצמי למחוק אותן... רוב הרשימות שכתבתי ולא פרסמתי הן כאלה שאני לא שלם איתן. הן נראות לי חסרות משהו, שאני לא יכול לשים עליו את האצבע, או שברירי רעיונות שאולי יום אחד יבשילו לכדי רשומות שלמות ועגולות... ויש רשומה אחת שאני מאוד מאוד אוהב ורוצה לשמור רק לעצמי, משום מה. אולי יום אחד אני אפרסם אותה, אולי לא.

למעלה