בבליותגרפיה-קופרמן

yanivek

New member
בבליותגרפיה-קופרמן

שלום לכם, נרשמתי לשני קורסים של קופרמן ("בבליותגרפיה והגיל השלישי" ו"בבליותגרפיה בבית חולים"). הייתי רוצה לשמוע מה דעתכם על הקורסים האלה ועל המרצה. יש מישהו שהיה בשיעורים הראשונים? תודה |4u|
 

yanivek

New member
אף אחד לא לומד איתו?

הייתי בטוח שהקורסים שלו הם במסגרת לימודי מידע..
 
הוא נחמד

אני משתתפת בשני הקורסים שציינת והייתי בשני השיעורים שהיו עד עכשיו. התכנים הנלמדים בקורס מענינים, המרצה חביב, ושמעתי שהוא גם נותן ציונים טובים. אבל... לי הפריעה ההרגשה שהוא קצת מדקלם את החומר, ומה שהסטודנטים עושים זה פשוט לכתוב את מה שהוא אומר. בכל אופן, שיהיה בהצלחה!
 

amitco

New member
ציונים מעל 90

אין צורך לכתוב את מה שהוא אומר בכיתה. כל מה שצריך זה להיות נוכח וזאת למרות שהוא לא דורש נוכחות. הוא מראה סרטים, מביא שירים וסיפורים ולכן יש צורך להיות בכיתה. בסופו של דבר במבחן הוא דורש שתכתוב על הסרט, שיר, סיפור ואיתם תיישם את עקרונות הביבליותרפיה. הקורס מעבר למומלץ! הוא נורא מעניין וכיפי! הוא חובה!הוא מהווה איזשהי הפסקה ואתנחתא מכל הלימודים. המבחן עם כל חומר פתוח והשאלות צפויות מראש. ניתן אפילו לענות על השאלות בבית ולבוא עם תשובות מוכנות. 90 ומעלה מובטח!וקופרמן כשלעצמו אדם מקסים.
 
למעלה