בבלייזר האחרון יש התייחסות לפראצ'ט

• פותח הנושא pix37
  • פורסם בתאריך

pix37

New member
בבלייזר האחרון יש התייחסות לפראצ'ט

הם מפרסמים סדרת מאמרים על ההומור - והחודש בפרק האחרון הם כתבו מעין אינדקס של כל הכותבים והנושאים שהם לא הצליחו להתייחס אליהם בסדרה ובאות ט' יש ערך קטן על טרי פראצ'ט. כאשר זה יעלה ל- YNET אנסה לצרף קישור.

Athaclena

New member
הומור זה חתיכת נושא, כמה גליונות מוקדשים לזה?

מונטי פייתון, מיסטר בין, דאגלאס אדאמס, סשה ברון כהן (ברונו/בוראט), ביל ברייסון, טים מינצ'ין (אם הוא נחשב)... זה סה"כ על קצה המזלג ולא כולל הומור ישראלי. זה נושא שהם יכולים לכתוב עליו שנה...

pix37

New member
11 כתבות

אחת בכל גליון של השנה האחרונה. אני מצרף קישור לכתבה הלפני אחרונה (לפני זאת של פראצ'ט) ובה יש קישור לכל הכתבות האחרות. כאשר תעלה האחרונה אנסה לצרף גם אותה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3734961,00.html ולמי שלא יודע למרות התדמית הבעייתית בלייזר היום הוא המגזין הטוב, המעניין והאינטיליגנטי ביותר בעברית.

אוקטרין

New member
על טעם ועל ריח...

אני מוצא אותו בעיקר משעמם, ועם יותר מדי כתבות על ספורט.

pix37

New member
יש חלופה אחרת ???

ובמקביל לכתבות על הספורט יש גם כתבות על צבא, אוכל, תרבות, ספרות וכו'... בהיקף שלא ממש מקובל בעיתונות הישראלית ( לפחות מאז שסגרו את חדשות ז"ל)

Athaclena

New member
האמת שלא ראיתי ואני לא מעוניינת....

אבל די הרבה אנשים חושבים שהוא מצחיק. הומור זה גם עניין של טעם, כמובן. ראיתי איזה פרק אחד של סיינפלד ופשוט לא הבנתי מה מצחיק בו.

זה אומר שהוא לא הומור?

אותי בוראט מאוד הצחיק. יש משהו נהדר בלראות אמריקאים מובכים.

pain section

New member
במגזין האלכוהול שלהם למעשה

הם כתבו ציטוט שלו על השער "יש בחיים דברים טובים יותר מהאלכוהול, אבל אלכוהול מפצה על זה שאין לך אותם" כמובן שאפשר לראות את זה מאוד חזק בספרי מתח ותעלומות למיניהם, תמיד הדמויות המתוסכלות שם מוצאות את עצמן בפאב, ומתעוררות בלי לדעת איפה הן היו קודם (אנשי הקש מישהו?)

pix37

New member
סוף סוף פורסם באינטרנט

הנה הציטוט: "פראצ'ט, טרי. סופר מדע בדיוני בריטי שהמציא את "עולם הדיסק" - פנטזיה הומוריסטית שמשתרעת על כ־40 ספרים ועוד כמה משחקי מחשב. טוען שאם יש סיכוי של בדיוק אחד למיליון שמשהו יקרה, הוא בטוח יקרה. הגיבור של חנוני־העל בעלי המודעות העצמית."

ויימס

New member
אם כך, הרי שאני חנונית על חסרת מודעות עצמית!

מה זה חנון על? ואיך הופכים לכזה דבר? אתה ננשך ע"י חנון רדיואקטיבי?

למעלה