"בבל"- סרט מדהים

הלכתי ל"בבל" בלב דיזינגוף היום ב4

היה סוף.. מרגש, נוגע ללב.. טעון,ממש טעון.. היפנית הזו..שקלועה בעולם שוקע.. הזוג האמריקני שמגלים עד כמה הם חיים זה בשביל זה.. (לא סתם אומרים שנתינה מולידה אהבה.. כשהוא עזר לה והביא קערה להשתין, הוריד לה את התחתונים, החזיק אותה שתוכל להתיישב.. כל זה הוליד אהבה, וזה ,מן הסתם דיי חירמן אותו לשמוע את אשתו משתינה כשהיא כ"כ צמודה אליו, ונזקקת לו..) וכמובן, הבבלים, הקטנים, האחד מחורמן עד הסוף..ובטוח בעצמו.והשני אפס. והמטפלת שסיפורה יותר הפריח את השממה מאשר היוה חלק מוסרי כלשהו בסרט.. יפה..

יכולת ללכת איתנו! ../images/Emo2.gif ו../images/Emo58.gifמעלי

אנחנו ראינו את זה היום ב"לב אביב" ב-5:50!
לפי אתר "סרט", זה לא מציג יותר בדיזנגוף (אולי יש טעות באתר
) אבל איזה פספוס- יכולנו לפגוש גם אותך...

"בבל"- סרט מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo18.gif

אז ככה: ראינו את הסרט היום בקניון רמת אביב- מיצי, חן (West Doll) ואני (וכל מי שלא באה הפסידה
). וזה סרט גדול
!! ובראד היה נהדר...
בכלל לא הרגשתי שהזמן עובר (וזה סרט ארוך- יותר משעתיים) ועכשיו לספוילרים:
מישהו מוכן להסביר לי למה היפנית כל הזמן עירומה, ומה הקטע שלה עם גברים??
הקטע שהכי ריגש אותי היה כשבראד דיבר עם הבן שלו בטלפון ופרץ בבכי
וגם כשהילד התחנן למטפלת שלא תעזוב אותו לבד במדבר...
אני ממש מחכה לראות את בראד וקייט בעוד סרט יחד, הם היו ממש נהדרים יחד
ללא ספק, אחד ה"זיווגים" היותר טובים לבראד בסרטים
המסקנה היא, כנראה, שהיפנים מוזרים, המקסיקנים משוגעים, והמרוקאים- עוד יותר
(הממ... ומה עם האמריקאים? רגשנים
)

הסבר ליפנית..

*אני היית בשוק שיש כ"כ הרבה ערום בסרט אחד..,ועוד סרט שאמור להיות תמים,וממש לא אמור לעסוק במין..(הילד המאונן). *כל סצינות העירום היו ידועות וצפויות מראש..לדוגמא: שהיא הלכה לחדר בזמן שהחוקר נמצא ואמרה לו לחכות.. ברור שהיא הלכה להתפשט.. ידעתי שזה מה שיקרה.. רק לא הבנתי למה היא חיכתה כ"כ הרבה.. מטרתה העיקרית והידועה מראש היתה-לפתות אותו לשכב עמה... הרעיון של היפנית - חירשת אילמת, לא שומעת לא יכולה לדבר, לתקשר,עושים לה עוול,והיא לא יכולה להגיב- היא חסומה! היא לא מוצאת בחור,אין מי שיתיחס אליה,בודדה.. ומתה לחיבוק למגע אנושי.. אז היא חושבת שמין יפתור ת'בעיה. אני הכי נהנתי מהקטע של הקערה שבראד שם לקייט כדי שתוכל להשתין, זה הרגעים הכי סקסיים ומרגשים בסרט... (כבר כתבתי על כך בהודעה הקודמת)

../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif ושוב שכחת ../images/Emo58.gif

חייבים לסמן
בהודעה שמדברת על תוכן הסרט! ועוד מדובר בסרט שרבות מחברות הפורום לא ראו...
כן, אני חושבת שאת צודקת- אני גם חשבתי על זה אתמול בלילה...
אכן היה משהו סקסי בקטע עם הקערה- לא הבנתי למה הם פתאום מתנשקים, ורק אח"כ נפל לי האסימון
ואולי זה לא המקום לומר את זה- אבל בראד היה כל כך סקסי, גם עם השיער האפור והאיפור המוגזם שניסה להזקין אותו _דאמיט! הכל מתאים לו
)

מיצי007

New member
הסבר מותק../images/Emo58.gif

היפנית, טוב זה די ברור היה מבחינתי. כל הסיפור שלה, שאמא שלה התאבדה, אבא שלה לא היה מקשיב לה מעולם, היא חיפשה איזשהו סוג של קירבה לגבר. גבר שירצה אותה ויקשיב לה והיא חשבה שדרך מין היא תוכל לקבל את זה, להראות שהיא כמו כולם.

מיצי007

New member
חוויה מדהימה../images/Emo58.gif

הסרט בבל, היה חוויה מכל הבחינות. גם מהבחינה שישבו איתנו בקולנוע האנשים הכי סתומים ביקום- חסרי טאקט ומעצבנים, ומי כמוכן יודעות שהפיוזים שלי קצרים קצרים.
אבל, מהבחינה הריגשית- וואו איזה סרט! כמה פעמים שהרגשתי מחנק בגרון אם זה על המטפלת שבאמת לא התכוונה שכל זה יקרה,אם זה על הילד המרוקאי שנהרג בסוף ואחיו מרים ידיים וחוזר על המשפט "חוסו על אחי" וכו וכו'. המשחק של בראד בסרט הזה, כמו שאמרתי לסטאר אינספור פעמים- אחד המשחקים הטובים שלו מזה שנים ואני כל כך מרוצה שהוא בחר לעשות את הסרט הזה, כי זה מראה שוב שבראד הוא לא רק יופי, הוא גם אופי. מומלץ ביותר

אוי, חבל שאני לא מתעדכנת

הייתי יודעת שקבעתן ללכת
טוב, אולי אני אלך עם אמא בהזדמנות היא רצתה

הו, לא ידעתי שרצית לבוא ../images/Emo13.gif

הייתי שולחת לך הודעה פרטית
ותלכי, הסרט מאוד מאוד מומלץ

למעלה