בבעייה קשה!

taltul20

New member
בבעייה קשה!

אני סובל מעייפות תשישות וכאבים בכל הגוף! הייתה לי מחלת הנשיקה שלפי הבדיקות עברה מה עושים! אני מרגיש רע למרות שכל הבדיקות מראות שאני בסדר אבל אני לא והרופאים לא מאמינים לי החזירו אותי ליחידה (אני חייל) ואני לא מתפקד אני ממש סובל מה עושים?

tiaa1

New member
שלום חייל

כמה זמן עבר מאז חלית במחלת הנשיקה?(מונונוקליאוזיס)-זה השם של המחלה. האם אתה סובל מתסמינים נוספים חוץ מעיפות? אתה יכול לפנות במייל לעמותה "אסף" ולקבל גם רשימה של רופאים המכירים את המחלה וגם חומר בסיסי על המחלה עצמה.בהצלחה [email protected] או לטלפון: 056-375255

taltul20

New member
עבר חודש..

תודה על העזרה אני מקווה שזה יעזור במשהו הצבא מקשה עלי

ששרון

New member
אה.. לחייל, עוד משהו

הרגע שמתי לב שרשמת שאתה רק חודש אחרי. אם כן לדעתי זה עדיין ככל הנראה ספיחים אחרונים של מחלת הנשיקה, אל תדאג, רק תנוח כמה שיותר! על מנת להחלים סופית שרון

tiaa1

New member
הי חייל, תנסה לנוח כמה שיותר

כרגע אין הרבה מה לעשות

ששרון

New member
לטל החייל-חזק ואמץ../images/Emo42.gif

הי לטל (דומני שזה שמך) אז ככה: קודם כל, באמת כדאי שתרשום לנו מתי סיימת את מחלת נשיקה. מהכרותי את הנושא, לעתים לוקח כמה חודשים של תשישות וכאבים להתאושש ממנה, וזה חלק מהמחלה עצמה, למרות שהבדיקות נראות תקינות. כך שלא בהכרח שאתה נכנסת למה שנקרא-מחלת התשישות הכרונית ו/או פיברומיאלגיה, אלא שיתכן שזה פשוט ספיחים אחרונים ומרגיזים, של מחלת הנשיקה, ואטוטו אתה גומר עם זה לנצח
במידה וכבר עברו חודשים רבים אחרי מחלת הנשיקה ועדיין התסמינים קיימים, כמו שהציעה טייה, אנא צור קשר טלפוני עם עמותת אס"ף. יש להם חומר המכיל 2 מאמרים על המחלות, רשימת רופאים מאבחנים וכן עלון הרשמה לעמותה. תלך לאחד הרופאים ברשימה (אני יודעת שאתה חייל, אבל אתה יכול ללכת פרטי אם כל, נכון שזה יקר, אבל נראה לי שלאור המצוקה שבטאת זה שווה את זה....) הרופאים יגידו לך אם זה הכוון, או שאתה עדיין סובל ממחלת הנשקיה שתעבור תיכף. אם אתה מאזור ירושלים, ד"ר גליה רהב רופאה מצויינת. במרכז יש את ד"ר פריד, שיושב במרפאת התשישות הכרונית באיכילוב, גם רופא מומחה מאוד בתחום. לחומרי קריאה, הכנס לאתר של עמותת אס"ף, משם יש לינקים לאתרים אחרים, שתוכל ללמוד על זה. www.asaf.org.il מעבר לכך, אנייודעת שלסי אף אס (תשישות כרונית) יש סעיף בצבא!!! ומכירה אנשים שעל בסיס זה השתחררו. אם חלילה זה הכוון, שתדע שיש פתרון וגם דרכים לקבלת הקלות. כל זאת תוכל לשאול בעמותה. שרון

daud

New member
היי טל (אם זה שמך)

שמע אני חייב לומר לך שאני מזדהה איתך!!! את מחלת הנשיקה קבלתי לראשונה בזמן השירות הצבאי!!! אני זוכר איך הייתי במארב של כמה ימים מעבר לקו אדום (שכבר לא קיים היום) וישנתי טוב!!! כמעט לא הצליחו להעיר אותי!!! ו כאשר חזרתי כמעט לא הצלחתי לסחוב את הציוד בדרך הביתה כבר כמעט לא הצלחתי לסחוב את עצמי ו שוב ישנתי כל הסופ"ש הארוך ישנתי
ו אח"כ הוצאתי גימלים על חום ובפעם השניה היה רופא שקלט שיש לי מחלת הנשיקה!!! בקיצור הייתי חולה ו אפילו היתה לי דלקת בכבד כתוצאה מכך ו אחרי שהבראתי ו אחרי חדשיים מנוחה לא היית מסוגל אפילו להרים את הנשק והאפוז שלי החלפתי m16 קצר ושחטתי את כל הפאוצ'ים מהאפוד
ו חזרתי ללבנון ו עדיין בקושי סחבתי עד סוף השירות
מה לעשות לא קל כל העניין אבל תאמין לי זה חלק ממחלת הנשיקה, ולכן כאשר התחילה לי התסמונת אחרי מחלת הנשיקה אז לא חשבתי שמשהוא לא בסדר אז בקיצור אם אתה מרגיש גמור כמו עכשיו גם בעוד שישה חדשים אז תתחיל לדאוג ו קח בחשבון ש יתכן שהמערכת החיסונית שזלך תישאר חלשה אפילו ליותר זמן!!! בינתיים בנאדם תשתדל לסחוב עד סוף השירות ולהסתדר כמה שאתה יכול עם ע"י הורדת פרופיל זמנית ואם ע"י בית הבראה או "בתים" או מה שיש היום בצבא
) בהצלחה!!!

למעלה