בבעלותי ימאהה BUMP 98 ...

guyyiftach

New member
בבעלותי ימאהה BUMP 98 ...

שמגיע ל60 קמש בקושי. מה אפשר לעשות כדי לעשות אותו מהיר יותר? יש אפשרות שמורידה מחייו של הקטנוע, נכון? האם יש אפשרויות אחרות כמו לשנות רצועה או משהו? תודה.

ixmix

New member
להחליף לראנר ../images/Emo3.gif

השינויים רבים - דרך אגזוז לחץ, חריטה של הבוכנות - חלקם לא חוקיים ואני לא ממליץ לבצעם, כמובן. החוקיים - אגזוז לחץ חוקי (ושקט), וריאטור חלופי + רצועה ועוד. אני אישית חושב, כמו בכותרת, שעדיף להחליף כלי

לעשות אותו יותר מהיר? יש דרך

אפילו טובה..... קודם כל,תבין שהקטנוע הוא כמו בן אדם,עם השנים מזדקן ומתבלה..וצורך תרופות,התרופות הן הטיפולים שתעניק לו,השמן האיכותי וכו'. דבר ראשון,מתי ביקרת במוסך לאחרונה? מתי טיפלו במתוק הזה? אז ככה לדעתי צריך לשנות את הרצועות ווריאטור ,או להחליפן,הן לא מתפקדות כשורה,אפילו ה-dj הישן של המורה נהיגה שלי עובר את 70 (סגרתי איתו 80 חחחחח סיפור מצחיק,בהזדמנות). תן לנו קצת פרטים עליו,ביקור במוסכים,היכן,מה הצורה שבו הוא חי? הוזנח? נסיעות בעיר/מחוץ לעיר ,נסע בשטח (יש אנשים שטועים וחושבים שאם הוא דו"ש אז אפשר לקרוע אותו בשטח,מחשבה לא נכונה...)

guyyiftach

New member
הקטנוע יחסית הוזנח...

הבחור שממנו קניתי נראה כבחור טוב, ואם להאמין לכל מה שאמר הוא טיפל בקטנוע כמו שצריך. בכל מקרה, לא נראה לי שהבאמפ אמור להגיע ל 70... מה דעתכם?

למעלה