בבפיורס יש איזכור {
}

WhyMeiry

New member
בבפיורס יש איזכור {../images/Emo41.gif}

להשפעות של שום על ערפדים?! לא נראה לי שבאף פרק מלב זה <6X10> ראיתי שימוש בשום... אני טועה?

Bufreak

New member
היה איזכור ב"באפי נגד דראקולה".

ווילו הזכירה את השום כאחד הדברים שדוחים את דראקולה. וגם בפרק הראשון ראו שום בתוך תיבת כלי הנשק של באפי(אני חושב).

ד י י ז י

New member
גם...

בPassion, כשבאפי ווילו ישנות אצל באפי מפחד מאנג'לוס, הן שמות שום סביב המיטה.

WhyMeiry

New member
מוזר אבל,

שכביכול יש לשום כוחות דומים למים קדושים אבל השימוש בו הוא ממש אפסי... הוא גם מוצג באופן הרבה יותר פסיבי... במיוחד לאור ההשוואה למים קדושים... למה שום לא יכול להיות נשק? או חלק מנשק? הממ...

Bufreak

New member
כנראה שהוא לא ממש יעיל....

(אבל אני בכלל מכחיש את העובדה שגם ב"באפי" השום דוחה ערפדים..עם צלב שזה סמל נוצרי אני יכול להסתדר,אבל עם שום? למה,כי הוא מסריח ולוואמפס יש חוש ריח מאוד מפותח?)

אני חושבת שלא משתמשים בשום

בתור נשק במובן המלא של המילה, בגלל ש...קאם און. זה שום, גאדמיט. זה שם. זהו. אז זה כזה עוזר להגנה של המרחב שאתה נמצא בו או וואטאבר. אני גם לא חושבת שזה עד כדי כך משפיע. אבל זאת רק אני

הייזל

New member
דווקא כן משתמשים בשום בבאפי

במשאלה על הרבה ארוניות היה שום. ובג'ינג'רברד מצאו לתמלידים שום בארוניות. שום הוא יותר להגנה, הוא דוחה ערפדים והוא בדרך כלל קטן ולא בולט כמו צלב. צלבים מצטלמים טוב יותר, יש להם עיטורים וכאלה.

Bufreak

New member
אני יודע שמשתמשים בשום "בבאפי".

אבל בחרתי להתעלם

../images/Emo58.gif הפרק האחרון שהיה בסטאר

בסוף הפרק כשרואים את באפי יושבת בחדר שלה מחבקת את עצמה ומפחדת מספייק, וממה שהיא עצמה עלולה לעשות רואים שהיא תלתה שום על החלונות שלה נגדו... זה היה משעשע שבדיוק התחלתם את הדיון הזה לפני שהפרק הזה הופיע, ואז בסוף הפרק אני כזה-היי!שום!must-write-forum!

לא נכון!

ודווקא הצחיק אותי הקטע של השום..
אני דווקא אוהבת שום, כאילו שמשתמשים בזה נגד ערפדים! חבל שהם לא שמים את זה יותר...

לiלה

New member
אבל מה אפשר לעשות עם שום???

זאת אומרת הוא טוב כדי להחביא לוקר.... אבל לזרוק אותו על ערפדים או משהו
......? מה עושים עם כזה נשק? נכון, אולי אפשר להכין מיץ שום (
)..... אולי....

WhyMeiry

New member
אפשר...

לעשות מזה איזה קרם... סטייל סנו די... שידחה ערפדים... תחשבו על זה... שלוש טיפות, מורחים על הצאוור, גאוני.

Bufreak

New member
את צוחקת נכון? ../images/Emo13.gif

זה אחד הדברים הכי גאוניים שאוז הוציא מהפה שלו. מישהו יכול לשים את הקטע המלא? משום אני לא מוצא אותו....(אולי הוא אמר סרקסטי ולא ציני?)

למעלה