בבקשה אל תסקלו אותי באבנים אבל

יושי ב

New member
בבקשה אל תסקלו אותי באבנים אבל

אחרי כמה ימים של האזנות אינטנסיביות ליחסים פתוחים ולסוס שמתי במערכת לי היום את פצעים ונשיקות ופשוט התאכזבתי. פתאום האלבום הזה נשמע לי כל כך בוסרי לעומת השניים שבאו אחריו (וזה שבדרך..). הטקסט של סן חוזה לא מצליח להתעלות לרמה גבוהה מידיי, ´עוד פעם´ קיטשי בטירוף, ´אחר כך´ לא ראוי להיות באלבום בכלל, 180 ילדותי ("לחכות שבוע בקופת חולים"?!?!), ועיינים טובות הוא אחד השירים החלשים של סובול ויש לו עיבוד מזעזע. אני חושב שסוף סוף הפנמתי את העובדה שמוניקה סקס גירסת 2002 טובה פי כמה ממוניקה סקס של 1995

space girl

New member
קודם כל - אין צורך לדאוג כאן לא

סוקלים אפחד ( או לפחות אני מקווה כך ...) ובקשר לתוכן הודעתך , צ´מע זה מאוד אינדאוולסטי ( רשמתי את זה נכון ???) הרבה אנשים התאכזבו מיחסים פתוחים כי הם ציפו לקבל חומר גמו פצעים ונשיקות , אבל בחיים אנשים מתבגרים , חווים חוויות , משתנים וכך גם פיטר , יהלי , ושחר ..... ( אני נשמעת כמו איזה יועצת חינוכית )... אי אפשר לומר שאין קווי דמיון בין גירסת 95 לבין גרסת 02 ( למרות שהדיסק עצמו אם אני לא טועה יצא ב2000 ) ובמקרה שאתה כל כך אוהב להקה , לעיתים זה קצת קשה להיות אובייקטיבי ועוד בעיקר בשמיעות רשאוניות . אולי האלבום קצת בוסרי , אבל בסך הכל זהו אלבום ראשון אבל בקשר לשירים ( בעיקר בקשר לסאן חוזה ) אני לא מסכימה.... זה גם עניין של דעה לשיר , ולו דווקא שייך לאלבום שלו ... וזהו ..... פרקתי את אשר על לבי ( משפט נחמד ... :)) ) שנה טובה - חג מסריח !

או קיי....

ככה.., לדעתי פצעים ונשיקות הוא ללא ספק דיסק מצוין... ואולי אתה באמת צודק לגבי כמה דירים.., אולי לגבי המאה שמונים שהוא ילדותי, לדעתי הלחן שלו מפגר....

maayan15

New member
כמה דברים...

קודם כל, אני מעריצה מושבעת של "פצעים ונשיקות" אמרתי שהוא יותר טוב מיחסים פתוחים וכו´...ואז שמעתי את השירים של יחסים פתוחים עוד כמה פעמים, ואז את "פצעים ונשיקות" וגיליתי שאו ש"פצעים ונשיקות" לא טוב כמו שחשבתי או ש"יחסים פתוחים" יותר טוב משחשבתי... אני חושבת שאתה טועה לגביי סאן חוזה, אני עדיין חושבת שמכה אפורה, פרפר,על הריצפה, פצעים ונשיקות, כל החבר´ה וכו´ הם שירים מעולים...אבל אתה כנראה צודק לגביי 180, ואני גם חושבת ככה לגביי הר של בייגעלך...אבל חשבתי ככה גם קודם... אבל אני גם חושבת ש"יחסים פתוחים" מעולה, אתה תוכל למצוא שם שירים מעולים...ושירים לא משהו...בדיוק כמו בדיסק הראשון..אני חושבת שהסיבה שהתלהבנו כ"כ מ"פצעים ונשיקות" בלי לשים לב לפגמים שבו, זה מהסיבה הפשוטה ביותר- לא הייתה לנו עוד השוואה ללהקה...ועכשיו יש לנו עוד חומר שלה ואנחנו יודעים לכמה היא באמת מסוגלת....

DeZaVu Master

New member
לא יודע בקשר לדיסק אבל....

כל החבר´ה ומכה אפורה הם השירים הכי טובים שלהם והם בדיסק הזה

לדעתי...

מצד אחד אתה צודק.., אבל מצד שני, לדעתי אי אפשר להגיד על שירים של וניקה הכי טובים...., כי יש להם לדעתי הרבה טובים...

DeZaVu Master

New member
אני לא יודע בקשר לטעם...

רוב השירים שלהם, מלבד אלה שציינתי, עם ליריקה דפוקה.

casperit

New member
לפי דעתי שני הדיסקים טובים...

סאן חוזה זה שיר מצוין, השיר השני (עם עוד אחד) שאני הכי אוהבת. את עוד פעם ואחר כך אני באמת אוהבת פחות מכל שאר השירים כמו גם מצעד וזאב ביחסים פתוחים. 180 שיר עצבני מצוין, נכון הוא לא עמוק במיוחד, אבל כיף להקשיב לו, במוחד אחרי איזה משהו מעצבן. עיניים טובות דווקא שיר חמוד, גם לא כזה עמוק אבל חמוד. יעל

casperit

New member
אה ועוד משהו...

בדיסק יש שירים מעולים שלא הזכרת- מכה אפורה, כל החבר´ה, פצעים ונשיקות, אני יודע שזה השיר שלהם שאני הכי אוהבת, פרפר המדהים, הר של בייגלעך ורקוויאם לבלונדינית. את על הרצפה אני אוהבת פחות. יעל

עניים טובות שיר ענק...........

אהבתי את המילים המצחיקות הלא קשורות האלה.... "צרפתיה בחדר המתנה.... יושבת מולי על הספה....... מחכים לרכבת בארץ זרה, באנגליה...." וכו´....

DeZaVu Master

New member
מה יפה בזה שהמילים לא קשור?!?!!?

יהלי הרס את השיר הזה בגלל המילים למה המוזיקה ממש טובה.

casperit

New member
יש הרבה שירים שלהם שהמילים...

לא קשורות, אבל השירים פשוט ענקים:) המנגינה יפה, השירה יפה, אז מה אכפת לי אם המילים לא מתחברות??? יעל

DeZaVu Master

New member
אמממ

לא אמרתי שהשירים שלהם לא יפים. אמרתי שאם היו מילים יפות אז השירים היו עוד יותר יפים!!!

space girl

New member
בקשר למילים .....

זה מאוד תלוי , גם המילים לא הכי הגיוניות אם הן מתחברות אם המנגינה ומותאמות לשאר השיר , זה יכול לצאת שיר מצויין ! ולפעמים זה באמת קצת נתקע , והולך לאיבוד ...... זה תלוי איך זה מתחבר עם הנגינה , השירה , הלחן וכו´ ... עובדה שיש זמרים מאוד מצליחים , שהמילים שלהם ממש חסרות קשר אהם<שלמה ארצי>אהם ... :))

באמת נכון....

שלמה ארצי לא קשור לעולם....... אבל אצל מוניקה זה קודם כל לא קורה כל כך בהרבה שירים כמו אצל שלמה הרצי....., וגם עם יש שיר שהמילים אצל מוניקה לא קשורות אבל הוא עדיין יפה...

למעלה