בבקשה אל תצחקו עלי (יותר מדי)...מיזוג שכבות..

f for fake

New member
בבקשה אל תצחקו עלי (יותר מדי)...מיזוג שכבות..

שלום

אני חדש בכל התחום הזה של הפוטושופ ואם מישהו יכול לעזור לי במשהו מסויים שאני רוצה להכין אני אשמח מאוד...

יש לי שלושה צילומים שאני מעוניין לשבץ אותם במסמך אחד - כלומר ליצור מסמך (דף חלק לבן) ועליו לשבץ את שלושת הצילומים. הבנתי שאפשר בשכבות אבל לא מצאתי עדיין איך עושים את זה ברשת.

אני עובד בps3 free online

תודה

f for fake

New member
הצלחתי למצוא תשובה? לא עובד....

היי

למי שקורא את ההודעה - הצלחתי למצוא מדריך ברשת שאמור להסביר אבל נתקלתי בבעיה חדשה. המדריך מספיר כיצד לפתוח מסמך חדש ואליו אני אמור לגרור את התמונות לקולאז'. הבעיה היא שכל תמונה שנגררת למסמך נדבקת אליו וכאשר מעוניין להקטין את הצילום ולראות את המסמך ברקע כדי למקם את הצילום היכן שאני צריך השניים קטנים ביחד. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות?

EyesToSee

New member
הרעיון:(מפתיע) ללמוד פוטושופ,ועכשיו ברצינות..

אחת השיטות ללמוד לבד פוטושופ, היא לקחת מדריך (עם הדוגמה שבאה עם המדריך) ופשוט לבצע בדיוק ובקפדנות את מה שהמדריך מראה, ולוודא שאתה מקבל את אותם התוצאות,ולוודא כי אתה מבין כל שלב בביצוע.

האלטרנטיבה לכך היא אוסף (אינסופי) של שאלות,כל פעם על שלב\נושא אחר.

בהצלחה (אנחנו פה בשביל לעזור).

f for fake

New member
אני לומד דרך מדריך אבל....

תודה רבה על התגובה הצינית. ועכשיו לעניין:

אני לומד דרך מדריך אינטרנטי אבל ברצף הפעולות היחסית ראשוני הזה של מה שאני רוצה לעשות משהו כנראה התפספס. אני הולך לפי סדר הפעולות אבל עדיין משהו לא עובד. הצילום מכסה את כל משטח העבודה שעליו אני רוצה לעשות את הקולאז' וכאשר אני מנסה להקטין אותו , את הצילום הכוונה, כדי לראות את הרקע שניהם קטנים יחד...

אשמח לתגובה עניינית.

Shir Rose

New member
תשובה

יכול להיות שאתה צריך לעשות RESTERIZE ל-LAYER. תעמוד בחלונית הLAYERS ועם המקש הימני בעכבר תעשה את הפעולה הזו.
לאחר מכן באמצעות CTRL+T תשנה את גודל התמונה למה שאתה צריך (אם אתה צריך שהתמונה לא תתעוות, תלחץ על SHIFT כל הזמן).

ואגב מה שכתבו לך למעלה, אני מאמינה גדולה בלימודים מהאינטרנט, אבל ממליצה לך לקחת קורס בסיסי או שיעורים פרטיים בסיסיים בשביל ההתחלה.

לגבי עצם הלימוד העצמי

כמעט לכל דבר קטן שאתה מעוניין לעשות, יש הסברים באינטרנט, וגם הסברים קלים עם סרטונים.

עבדתי ככה עם פרוייקט באפטר אפקט, וככה למדתי את התוכנה, תוך כדי ביצוע. הלימוד כמובן אינו מושלם ואין ספק שמי שלומד באופן מסודר ויסודי יידע אפטר אפקט הרבה יותר ממני, אבל לצורך הפרוייקט שלי זה הספיק.

לפעמים צריך לדעת להגדיר נכון בדיוק את החיפוש.

למעלה