בבקשה אם אפשר עזרה מחברי......

אמנון23

New member
בבקשה אם אפשר עזרה מחברי......

הפורום שתשמח את ידידי הכואב, שפוטר מעבודתו לפני כמה ימים, ומאז הוא מיתסגר בתוך תוכו, עצוב מאוד. ניסיתי לעזור לו, יש לי את הספר של גידי גלבוע, ופתחתי לו פתיחה קלטית בתחום הקריירה לחצי שנה הקרובה, וזה מה שיצא. בעד-הכוהן הגדול נגד-העולם עבר-9גביעים הווה-5 מטבעות עתיד קרוב (3חודשים) הכוכב עתיד רחוק - ב (3 החודשים הבאים) 8 חרבות מה מייצג את עמדת השואל- קלף המוות מה מייצג את עמדת הסביבה- 9 מטבעות מה משקף את חששות השואל-המרכבה סיכום......... מלכת הגביעים. אשמח מאוד חברי פורום נכבדים, אם תוכלו לעזור לידידי היקר, ולנסות לפרש את תוכן הפתיחה. בכבוד רב ובתודה למפרע אמנון. תמיד נישאר חברים,את יודעת עלי יותר מדי.

צוף3

New member
הי לך ../images/Emo141.gif

האם הפריסה נעשתה בידיעתו של החבר? האם קיבלת את רשותו לשלוח לנו את הפריסה? במידה וכן, אולי תצרף לנו את פרשנותך לפריסה, זה יוכל להוסיף הרבה לפירושים שלנו. ובאותה הזדמנות - שיהיה בהצלחה במבחנים, חבר לצרה

אמנון23

New member
../images/Emo24.gifהיי צוף

תודה על ההתייחסות, בוודאי שהחבר יודע על הפריסה. הוא כל כך ביישן ומיואש ועצוב שאין לו חשק לפנות לאף גורם. לכן אני פניתי אליכם. דבר שני שאין לי יידע בקלפים ואני לא רוצה סתם לפרש, ולכן פניתי אליכם לעזרה. האם תוכלו לעזור לי ולפרש את הפריסה? אודה לכם מאוד אמנון.

תגובתי.

שלום אמנון לחברך פוטנציאל מצוין להצליח בעבודה חדשה. העתיד צופן עבורו את הכוכב - התגשמות משאלות. לא רק שהוא יקבל עבודה חדשה טובה ונהדרת אלא גם זו תהא עבודה שהוא יהיה מאושר בה. עבודה שהוא רצה בדיוק כזו. הבעיה היא בחברך עצמו. הוא אינו מאמין די בעצמו ואינו מבין את מזלו הטוב אשר מתדפק על דלתו. אני ממליצה בחום לחברך להבין ולהפנים כי הוא בחור מוכשר ונפלא ויש לו יכולות רבות. נכון שהוא פוטר מעבודתו והוא עצוב ומצר על כך אבל עליו להבין כי מכל סוף ואף הקשה ביותר מתחילה התחלה חדשה ובד"כ טובה יותר. שירים את ראשו, יחייך, יראה את האור ויצעד לעברו. האור ממש מעבר לפינה וחבל שהוא יפספס אותו. הפריסה מראה את חברך כבעל יכולות נהדרות אבל הוא ממאן להבין זאת. העולם יצא בעמדת נגד. הווה - 5 מטבעות. עמדת השואל - 8 חרבות והוא חושש מן המרכבה. כל הקלפים הללו מראים את העמדה של חברך שהיא שלילית ביותר. קצת מודעות עצמית, קצת אהבה עצמית והוא יפרח וישגשג. בהצלחה !

אמנון23

New member
תודה תודה תודה הילה.../images/Emo24.gif

עכשיו החבר שלי יהיה אופטימי ביותר. אני מאוד מאוד מודה לך. תבורכי על הפירוש המצויין אמנון

צוף3

New member
תוספת ../images/Emo20.gif

בוקר טוב אמנון. 8 חרבות יצא בעמדת עתיד רחוק, הווה אומר שלושת החודשים לקראת תום החצי שנה שתחמת בפריסה, ואני רואה כאן בעייתיות שקיימת בחברך עם מסגרות תובעניות כמו עבודה, ואולי אי יכולת להתאים את עצמו למסגרת נוקשה בשלב זה של חייו. הכוהן הגדול יצא בעמדת הבעד - יש לו את היכולות דווקא היום לעמוד בעבודה מסודרת הדורשת ממנו מחוייבות והתמדה, אולם העולם שיצא בעמדת הנגד מדבר על חוסר היכולת שלו לממש את עצמו בתוך המסגרת: הוא רואה ורוצה מעבר, אולי מתקשה להסתפק במקום אחד נוכחי ולכן לא מתמיד בו או לא ממלא את תפקידו על הצד הטוב ביותר (ואולי זו הסיבה גם לפיטורים?). הוא אכן עתיד למצוא עבודה מספקת, אך אם לא ייתגבר על הדואליות שברצונותיו ויילחם בהם (המרכבה כפוטנציאל סופי), שוב יחוש כבול ומסוגר ואז גדלים בהחלט הסיכויים לכך שלא ימצא את עצמו במסגרת העבודה החדשה ושוב ייתפקד פחות מיכולותיו.

למעלה