בבקשה אני חייבת עצה.. תעזרו לי :(

טהטהטה1

New member
בבקשה אני חייבת עצה.. תעזרו לי :(

לפני 3 חודשים נכנס אליי לאייסי ילד בגילי מהבצפר.. בעיקרון הילד הזה הוא לא ילד חתיך ובחיים לא הייתי מסתכלת עליו הוא עובר לא יותר מזה.. אנחנו כברחודשיים מדברים והוא כל כך חמוד איתי ואכפתי ודואג ומציף אותי במילים יפות ובזה שהוא רוצה שנהיה ביחד שהתאהבתי בו.. זה פשוט היה בלתי נמנע.. הבעייה היא שבמשך הזמן הוא לא היה נראה לי הכי אמין.. הייתה לי הרגשה שהוא פרפר והוא לא באמת מתכוון לכל מה שהוא אומר לי.. ומה שחשבתי התברר כנכון.. פתחתי אייסי חדש וננסתי אליו התחלתי לדבר איתו משם אחר ואפילו שלחתי לו תמונות של ילדה אחרת.. והוא ממש מתחיל איתה.. מעבר לזה הוא משתמש בדיוק בם מילים ומשפטים כמוני זה נראה או שהוא למד אותם בעל פה את כל המשפטים היפים האלו או שהוא פשוט עושה העתק הדבק.. אתמול הוא כתב משהו באווי בהקשר לילדה הזאת שהמצאתי וכששאתי אותו על מי זאת? הוא עה לי את עוד שואלת? זה עלייך אבל את לא שמה עלי.. ואז הוא אמר לי שהוא רוצה שנהיה ביחד ותוך כדי הוא אמר את זה גם לילדה מהאייסי השני בלי לדעת שזאת גם אני.. :( אני רוצה לצאת איתו אבל אני פוחדת כי הוא לא נראה לי אמין..אני םוחדת שהוא לא יהיה רציני איתי או שהוא יצמיח לי קרניים בבקשההההה חייבת עזרה דחוףף תעזרו לי :(

למעלה