בבקשה אני מחו"ל וחסמו לנו את הצפיה בדוח היומי

נטלי 100

New member
עזרה למכורים מחו"ל.. למה אי אפשר לצפות יותר

באתר בפרקים מלאים?.. רק בלייב והם ישנים בשעות שאנחנו יכולים לראות.. באסה! מישהו יודע איך פותרים את זה?... יש אישה שאומרת שהחיבור לא אפשרי באנגלית(עם מבטא ישראלי בחיי..) ומראה מסך לבן עם שגיאה. אני ממש אודה אם מישהו יצליח לפתור את היניים.. תודה רבה וגמר חתימה טובה לכולם!

דורון

New member
של איזה מדינה את רואה?

אני יודע שהעונה העשירית בארה"ב נגמרה לפני איזה שלושה שבועות. ואם אני לא טועה גם זאת של אנגליה הסתיימה לא מזמן.

15noonit

New member
בבקשה אני מחו"ל וחסמו לנו את הצפיה בדוח היומי

חסמו לנו את הדוח היומי ואני כבר התמכרתי קשות איך אני יכולה לראות את הדוח היומי????? בבקשה עזרה אולי מישהו יכול לשלוח לי לינק או איזה רעיון אודה לכם מאוד מאוד

ShukyD

New member
איך אתן יודעות שהחסימה היא לחו"ל?

אולי חסמו את האפשרות בגלל יום כיפור ואתם הראשונים להשכים ולשים לב לכך? כתוב משהו ספציפית על חו"ל? אם כן אשמח אם תעתיקי את הכתוב

15noonit

New member
זה כותב ACCES IS BLOCKED

קראתי בתגובות על מספר אנשים שציינו שהם ממספר מקומות שונים בחו"ל שהעידו על אותה בעיה וזה ביומיים האחרונים לא ראיתי את הדוח של 6\10 ושל7\10 אשמח אם יש לך רעיון או פיתרון או קשר עם שידורי קשת באתר תודה רבה מראש

ShukyD

New member
אין לי קשר אליהם

אבל אם אני זוכר נכון בשבוע שבועיים הראשונים של השידורים באתר היו בעיות כאלה לכולם גם מהארץ וגם מחו"ל אולי נתקלת בתקלות האלה כי הן קרו בשעות שאת ערה וכך גם שאר החבר'ה שאצלהם זה צהריים או ערב בחו"ל זה עוד ממשיך?

Superboi

New member
במקרה אתמול שאלו את זה בפורום הרישמי../images/Emo59.gif

והמנהל/ת אמר/ה שעובדים על זה.

למעלה