בבקשה, אני מחפשת בדחיפות

בבקשה, אני מחפשת בדחיפות

תוכנת שירטוט (לדוג' אוטוקד) אבל במחיר של כ150 ש"ח. מה שחשוב זה שיהיה אפשר לשרטט ולקבל מידות מדויקות, וכמובן, אופציה לתלת מימד. אם יש למישהו רעיון איך משיגים בדרך חוקית תוכנה מהסוג הזה בסביבות המחיר שלמעלה, אני אודה לו מאד... אולי אפשר לרכוש תוכנה כזו משומשת\??? תודה רבה! נ.ב- זה ממש דחוף!

yupy9

New member
לשרטוט מדוייק + הדמיות

יש שתי תוכנות פופולאריות בשוק - raumplan, ו - 20X20. (אם זה למטרה "אדריכלית" כלשהי) שתיהן ידידותיות למשתמש, מדוייקות ובלחיצת כפתור יש לך תלת שנראה מצויין עם תאורה טקסטורות וכו'... הבעיה שאין מצב להשיג את זה לדעתי ב- 150 ש"ח בצורה חוקית... אלו תוכנות מאוד יקרות שבעיקר נקנות על ידי בתי עסק...

אין שום תוכנה מסחרית שעולה 150

בימנו, יש בסביבות 500$ תוכנות תלת זולות.... נסי לחפש בכיוון של רשיונות סטודנט, או רשיונות משומשים

וזה שעל קובץ ההורדה כתוב

שזה דמו, זה לא משנה ?? (Qcad) אני לא מעוניינת למטרות אדריכליות דווקא, אלא גם שרטוט מכונות.

HackMachine

New member
כן טעות שלי

אבל תחפש בגוגל ע"פ הלינק שנתתי. אתה בטוח תמצא משהו.

eldarinn

New member
תראי את צריכה לדעת מה המטרה

אן מדובק לשימוש עצמי אז אולי כדאי לנסות. בהתחשב בעובדה שהתעשייה בארץ מאד שמרנית ועובדת עם כלים מאד ספציפיים, הייתי מתעסק ישירות עם סוליד וורקס או סוליד אדג' בכל מחיר - בין אם לקחת הלוואה או כפי שהוצע לך לחפש רשיונות זולים יותר בשלל אפשרויות. אם תנסי לעבוד מול התעשיה בכלי שאינו מוכר תגלי הרבה כאב ראש וזמן מבוזבז בהמרות פורמטים וכו'.

קודם כל, תודה רבה

הורדתי והתקנתי את התוכנה הבוקר. יש לי 2 שאלות נוספות: - איפה אני יכולה להשיג מדריך, עדיף בעברית, לתוכנה? -ובקשר לפורום עצמו: התמונות שהחברים מפרסמים כאן, הם ללא זכויות יוצרים, נכון? כי אחרת איך יש אופציה לשלוח בsms? שלחתי לעצמי תמונה של BMW מהממת שראיתי כאן, אבל זה לא הגיע... למה?

funkbass

New member
אפשר לשאול?

איפה הורדת ? או אם בא לך לחלוק במה שהורדת??

izackv

New member
כל תמונה היא _עם_ זכויות יוצרים!!!

זה שיש אופציה לשלוח ל SMS, כמו שיש אפשרות לשמור את התמונה על המחשב שלך לא מהווה שום ויתור על זכויות יוצרים. אסור לך להשתמש בשום תמונה שמפורסמת כאן ללא אישור מפורש של בעל זכויות היוצרים בתמונה. לגבי מדריכים בעברית... מצטער, לא מכיר.

למעלה