בבקשה אנשים כנסו לדיון מיוחד במינו

בבקשה אנשים כנסו לדיון מיוחד במינו

היום אני וחברים מהקהילה שלי התחלנו לדבר על ישוע(ה) ושאלנו את עצמנו מה הפירוש (ה)ישוע(ה) אני אמרתי שאם יש לך בעיה כל שהיא ואתה צריך עזרה מיידית אז אתה מבקש ישוע(ה). לא ככה? מה אתם אומרים?!

lion 7

New member
צריך רק להאמין שישוע חי וקיים

אם יש לנו אמונה בגודל של זרע גרגיר חרדל אז אנו יכולים להזיז הרים , שמעתי מפי אישה קופטית על הר שנקרא ג`בל אלמוקטם, אז הסיפור מפי מאמינים שהצליחו להזיז הר במצרים ממקומו (שכחתי מה סיבת ההזזה) אולם המאמינים ישבו להם 3 ימים בצום ואחריו ראו שההר זז ממקומו , אני מודע שזה לא הגיוני אולם בארץ זו יש בה הרבה מאמינים ומהם אנו מתברכים בכל העדיות וסיפורים שלא רואים בטלויזיה , אני כן יכול להביא עדות אישית שקרתה (אחרי שהנייד יצבור טעינה חשמלית, מעצבן לגלוש בנייד בגודל קופסת סיגריות, אבל כך אני עוקב כאן ונהנה)

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif<

איזה מסכן ...... למה אין לך אינטרנט בבית? דרך הפלאפון אני יודע שזה עולה המווווווווווווווווווווווווווווווווווווןןןןןןןןןןןןןןןן כסף !!!!! בשביל מה אתה צריך לממן את החברה הסלולרית שלך? כי אם יש לך כסף מיותר אני מאווווווווווווווווווווד אשמח לקבל כמו שכתוב "שונא מתנות יחייה"

lion 7

New member
אני שונא מחשבים

זה מגביל אותי , יש מחשב ואינטרנט אבל לרוב בידי אחרים כאן .מהנייד גולש בחבילה פתוחה ולא יקרה , מכל מקום ואם יש זמן בעבודה אני מגיב. לעדות האישית שקרתה לפני כמה שנים , נפטר מישהו והיתה אוירה של ריב בין שתי משפחות באולם האבל ,לפני שירדנו לאולם נשאנו תפילה אני ואישתי שישוע יהיה שם ושלא תהיה מריבה בזמן קשה. בפועל בעת האבל והספד המת לא קרה כלום ,ישוע היה שם ומנע מלחמה בין שתי המשפחות .. אמן אם נרצה ונאמין זו לא אגדה

1ysrat

New member
הסוד הוא אהבה בישוע !!!!

זה מתחבר לי ליוחנן ד 11-16 אָמְרָה לוֹ הָאִשָּׁה: "אֲדוֹנִי, אֲפִלּוּ דְּלִי אֵין לְךָ וְהַבְּאֵר עֲמֻקָּה, אִם כֵּן מֵאַיִן לְךָ מַיִם חַיִּים? 12 הַאִם גָּדוֹל אַתָּה מִיַּעֲקֹב אָבִינוּ שֶׁנָּתַן לָנוּ אֶת הַבְּאֵר וְשָׁתָה מִמֶּנָּה הוּא וּבָנָיו וּמִקְנֵהוּ?" 13 עָנָה יֵשׁוּעַ וְאָמַר לָהּ: "כָּל הַשּׁוֹתֶה מִן הַמַּיִם הָאֵלֶּה יִצְמָא שׁוּב, 14 אֲבָל הַשּׁוֹתֶה מִן הַמַּיִם אֲשֶׁר אֲנִי אֶתֵּן לוֹ לֹא יִצְמָא לְעוֹלָם; הַמַּיִם שֶׁאֶתֵּן לוֹ יִהְיוּ בּוֹ לִמְקוֹר מַיִם נוֹבְעִים לְחַיֵּי עוֹלָם." 15 אָמְרָה לוֹ הָאִשָּׁה: "אֲדוֹנִי, תֵּן לִי אֶת הַמַּיִם הָהֵם כְּדֵי שֶׁלֹּא אֶצְמָא וְלֹא אָבוֹא הֵנָּה לִשְׁאֹב." 16 אָמַר לָהּ: "לְכִי וְקִרְאִי לְבַעֲלֵךְ וּבוֹאִי לְכָאן." ויחנן יז 11-19 11 אֲנִי אֵינֶנִּי עוֹד בָּעוֹלָם; הֵם בָּעוֹלָם, וַאֲנִי בָּא אֵלֶיךָ. אָבִי הַקָּדוֹשׁ, שְׁמֹר אוֹתָם בְּשִׁמְךָ אֲשֶׁר נָתַתָּ לִי, לְמַעַן יִהְיוּ אֶחָד כָּמוֹנוּ. 12 כְּשֶׁהָיִיתִי עִמָּהֶם שָׁמַרְתִּי אוֹתָם בְּשִׁמְךָ אֲשֶׁר נָתַתָּ לִי; שָׁמַרְתִּי וְלֹא אָבַד מֵהֶם אִישׁ זוּלָתִי בֶּן הָאֲבַדּוֹן, וְזֹאת לְקַיֵּם אֶת הַכָּתוּב. 13 אֲבָל כָּעֵת אֲנִי בָּא אֵלֶיךָ וּדְבָרִים אֵלֶּה אֲנִי אוֹמֵר בָּעוֹלָם כְּדֵי שֶׁתֻּשְׁלַם שִׂמְחָתִי בְּקִרְבָּם. 14 אֲנִי נָתַתִּי לָהֶם אֶת דְּבָרְךָ וְהָעוֹלָם שָׂנֵא אוֹתָם, כִּי אֵינָם מִן הָעוֹלָם, כְּשֵׁם שֶׁאֲנִי אֵינֶנִּי מִן הָעוֹלָם. 15 אֵינֶנִּי מְבַקֵּשׁ שֶׁתִּקָּחֵם מִן הָעוֹלָם, אֶלָּא שֶׁתִּשְׁמְרֵם מִן הָרָע. 16 אֵין הֵם מִן הָעוֹלָם, כְּשֵׁם שֶׁאֲנִי אֵינֶנִּי מִן הָעוֹלָם. 17 קַדֵּשׁ אוֹתָם בָּאֱמֶת: דְּבָרְךָ אֱמֶת. 18 כְּמוֹ שֶׁשָּׁלַחְתָּ אוֹתִי אֶל הָעוֹלָם כֵּן גַּם אֲנִי שָׁלַחְתִּי אוֹתָם אֶל הָעוֹלָם; 19 וּלְמַעֲנָם אֲנִי מַקְדִּישׁ אֶת עַצְמִי, כְּדֵי שֶׁיִּהְיוּ גַּם הֵם מְקֻדָּשִׁים בָּאֱמֶת.

המקטע השני שנתת כאן הוא יותר מתאים

למה שקרה לי ולחברים שלי מהקהילה בחוף הים בת"א בשבת אחה"צ היו כמה אנשים שהתחילו לשיר במנטרה על הרי קרישנה . ואז אמרתי פתאום לחברים "בואו נתפלל עליהם" !!! וכך התפללנו והרגשנו כמה אנחנו נותנים מעצמנו לאותם אנשים שלא מכירים וידעים את ישוע המשיח. אז המקטע השני שנתת הוא יותר מתאים לזה. נכון? או שאני שוב טועה ! יחזקאל בשם ישוע המשיח

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאנחנו קיבלנו את הישועה שלנו דרך הדם

שכיסה על כל חטאינו, הדם הושיע אותנו ממוות ודאי, הילד שיוולד למרים יקרא ישוע כי הוא יושיע את עמו מחטאיהם, כך בישר המלאך למרים אמו של ישוע. אז הישועה בשבילי זה לשבור את הכבלים הישנים, את ההרגלים הרעים, ההתמכרויות, ולקבל את הזכות להתחדש בחסד אלוהים, למות ולקום איתו לעולם הטוב יותר שהכין עבורנו.

וזה מה שאני עושה כל יום

אני מבקש שישוע יוריד ממני את הכבלים של הסיגריות, השנאה, הקנאה, התאווה, וחשקים למינהם. מי ייתן והלוואי ואני אצליח לפחות באחד מהם. איך אומרים? "תחשוב טוב, יהיה טוב" אני אומר "תלמד טוב יהיה טוב" לא ככה? הרבה ברכות מישוע המשיח אמן אומן

למעלה