בבקשה בבקשה עזרה השעו לי את החשבון

בבקשה בבקשה עזרה השעו לי את החשבון

עד שכבר סוף סוף סוף פתחתי חשבון דאגו להעיף אותי להצערי המאוד רב אז ככה אחרי המון זמן של למידה בפורום החלטתי לפתוח חשבון פתחתי חשבון ב"ה בשעה טוב עם כרטיס אשראי צעיר ועשיתי הכל כמו שצריך..... מה שלא עשיתי זה רק לפתוח חשבון בפיפל כי אמרתי כל עוד שאני לא מציעה הצעה אין צורך בחשבון אז ככה אחרי ההרשמה שאלתי בטעות 3 מוכרים(דאגתי שיהיה מרווח בזמנים שלא יחשבו שאני ספאמר) אם הם שולחים לישראל רק מה שקרה שבטעות שגיאת כתיב קטנה הפכה לגדולה במקום לרשום להם YOU SHIPPING TO ISRAEL ? רשמתי להם YOU SHIPPING FROM ISRAEL ? עכשיו הבנתי שזה טעות וFORM זה מישראל ולא אל ישראל כנראה איביי חשבו שאני איזה אחד שמנסה לחסוך בעלויות של המשלוח ומתכוון לשלוח מיליון סוחרים אם הם שולחים מישראל ועוד מתוך שמחה על הפתיחת חשבון רשמתי לאחד הסוחרים אח"כ ישראל היא מדינה נהדרת שנמצאת באסיה דיברתי איתם בצאט בלייב והם שלחו לי תדף הזה http://pages.ebay.com/help/account/RegisterVerifyPSU.html בבקשה בבקשה תעזרווו לי אני לא יודע מה לעשות עם זה
המווווווןןן המוןןןןןן תודה למי שיעזור ממש המוןןןן תודהההה

vinyl

New member
ממש לא ברור למה העיפו אותך ומאיפה העיפו אותך

לא מבין מאיפה העיפו אותך בכל מקרה כדי להיות רשום באיביי אתה לא חייב להיות רשום בפייפל נא פרט ודייק יותר

אין לי מה לפרט יותר

.......... מה שרשמתי זה כל מה שעשיתי בכמה שעות שהחשבון שלי היה פעיל באיביי

tomerol

New member
איך אתה רוצה שנעזור לך??

אתה רוצה שנשלח לאיביי עצומה?? "אם לא תחזירו את מושיקו אנחנו עושים התאבדות המונית!!!". אם דיברת איתם והם שלחו לך את הלינק הזה, כנראה אתה צריך לקרוא טוב טוב ולעקוב אחר ההוראות. אם אתה מתעצל ורוצה שאנחנו נקרא את מה שכתוב שם - yeah right!

למעלה