בבקשה בבקשה תעני לי כי אני לא יודעת מה לעשוות

רוני לב1

New member
בבקשה בבקשה תעני לי כי אני לא יודעת מה לעשוות

שלום לי קוראים רוני ואני בת 14 עוד מעט ההורים שלי כל הזמן מתעצבנים עלי על כלום ואני לא יודעת מה לעשות.. כל ריב מתחיל ככה ...: אמא שלי מתעצבנת ממשו קטן כמו זה שאני לא אוכלת פירות .... מתי שהיא מבקשת ואז אבא שלי בא ורואה ואומר מה כבר היא עשתה כיעילו אני עשיתי משו והוא בכלל לא יודע מה קרה וזה ממש מעצבן ובגלל שאני ילדה מאוד רגישה אני כל פעם מסתגרת בחדר אחרי זה ובוכה הרבה... למזלי יש לי אחים ואחיות ואחת מהאחיות לגמרה מבינה אותי וכל פעם שקורה משו אני ישר מחייגת אליה אפילו אם זה הרבה פעמים ביום ואז היא מרגיע אותי... מהצד של ההורים אני ילדה לא אחראית ... ואני מתחצפת אבל מה את היית עושה אם כל זה היה קורה לך???? אני ממש רוצה שתבואי אלינו בבקשה תתקשרי משוו... אני לא יכולה לתת פה את המספר אבל אני צריכה את העזרה שלך...

תקשורת גלויה

שלום רב רוני, את נערה בוגרת בת 14. אני מתרשמת שהורייך רוצים את טובתך. התוצאה אינה משביעת רצון. אני מציעה לך להזמין אותם לשיחה ולשוחח. לספר להם מה מפריע לך? איך את מרגישה? ומה את מבקשת? תקשרת פתוחה, גלויה וכנה עשויה לפתוח פתח לשינו ולעשות הבדל. מה דעתך? עינת גבע

רוני לב1

New member
תודה על תשובתך

ניסיתי אבל הם מתייחסים אלי כאל תינוקת וכל דבר שאני אומרת הם מתעלמים יש לך אפשרות אחרת אולי שמישו אחר ידבר איתם ?

המפתח : יצירתיות

רוני שלום רב, רעיון טוב, אני רואה שאת יצירתית. ברכותיי ולהשתמע עינת גבע

רוני לב1

New member
לעינת גבע

אז מה לעשות?? אני כל יום בוכה בגללם וה ממש מטריד.. הם מתייחסים אלי כמובן מאליו אני חייבת עזרה נ.ב את סופר נני?

לרוני לב 1

שלום רוני, הצעת שמישהו אחר ידבר איתם. האם עולה בדעתך מי יכול להיות מגשר/מתווך /מפשר ביניכם? אולי אחת מאחיותייך הגדולות? אולי יועצת בית ספר? .... ... שמי עינת גבע ואני מנהלת את הפורום הזה מטעם מכון אדלר. בהכשרתי אני יועצת משפחתית בעלת תואר שני בפסיכולוגיה יישומית- חינוכית. אני מכשירה אנשי מקצוע בתחום המשפחה - סטודנטים שרוצים להיות מנחי קבוצות הורים /זוגות או לעבוד עם בני הגיל השלישי. אני יועצת משפחתית - יש לי קליניקה בבית. וכן, לפעמים גם עובדת כמו "סופר נני" ( מהטלוויזיה שהיא מיכל דליות) נפגשת צופה ועובדת עם אנשים בביתם. מקווה שעניתי לך, שאלות נוספות יתקבלו בברכה עינת גבע.

רוני לב1

New member
.

תאמיני לי שניסיתי שאחותי תטפל בזה אבל כל פעם היא טיפה מצליחה ואז ההורים שלי שוב חוזרים לאיך שהיו ואני לא רוצה שהמנהלת או היועצת תדע וגם אם מישו ידבר איתם על זה הם יכעסו שבכלל עירבתי .. אני יודעת שהם אוהבים אותי וזה לא יוצא להם בכוונה שהם כועסים אבל אני חושבת שמישו כמוך צריך לטפל כי אז הם יראו שמישו מיקצועי שמבין בזה אומר שהם לא בסדר ולא מישו כמו אחותי או לא יודעת מי ואני ממש מעריכה את זה שאת עוזרת לי .. אז ישלך מושג מי מהתחום שלך יכול לעזור?

debyg

New member
תתקשרי למיכל דליות היא עוזרת בטלפון בחינם

http://www.michaldalyot.co.il/ זה האתר שלה. יש שם טלפון. תשאירי שם וטלפון ונסחי את הבעיה. היא תחזור אלייך תוך יום! בהצלחה.

למעלה