בבקשה - במצוקה גדולה - עזרה -

נימ 1

New member
בבקשה - במצוקה גדולה - עזרה -

מבקש המלצה למדקר או מרפא שיכול לעזור בסוג של כאב עצבי בפה (כמו כאב שיניים רק שלא ממקור של שיניים), האבחנה היא כנראה טריגמינל נוירולוגיה... למי שמכיר - זו תופעה נוראה... כל יום שעובר קשה לי להתמודד יותר מבן אדם בריא לפני 4 חודשים הפכתי לבן אדם שחושב לשים קץ לחיי 3 פעמים ביום בגלל כאבים ... אין יותר מדי טיפול קונבציונלי למחלה. אבקש המלצה למטפל/ת שיהיו גם סימפטיים. אני בן 33. כל מה שבאזור המרכז (חולון, ראשון, בת ים, תל אביב.. או הסביבה) תודה רבה מראש לכולם !

נימ 1

New member
תודה !!! ותודה לכולם,

קיבלתי כמה המלצות (אין לי בעייה לעוד), ואבדוק ואבחר בקרוב ! תודה

haimhen

New member
אפשר לעזור

נימ שלום רק רציתי לנסות לעודד ולומר שניתן לטפל ולעזור לך בעזרת דיקור סיני, כך שהגעת למקום \ לתחום הנכון. ואני מאחל לך להיפגש עם מטפל מאזורך בקרוב על מנת שתחזור קצת השפיות עם ההקלה בכאבים בהצלחה :)

נימ 1

New member
מבקשים בשבילי (הרופא)אבל קשה להשיג,

אבל ממה שאני מבין , אם האבחנה נכונה, קשה לאבחן את זה , ובעצם כל הסיפורים שאני שומע, זה על אנשים עם "כאבי תופת" כמו שהיו לי - שעשו את כל הבדיקות האפשרויות , MRI, מיפוי עצמות ,אולטרסאונד וכו' - והכל יצא ת ק י ן . הרופאים אמרו שהבן אדם בריא לחלוטין - והבן אדם מת מכאבים. ככה שגם אם אשיג MRI , אני לא בונה על זה שזה יראה משהו ... לא ידעתי שיש דברים כאלה, שאנשים ימותו מכאבים ורופאים לא ימצאו כלום :( ותודה בכנות רבה על ההתעניינות !

לא מדוייק

אחד הגורמים ל trigeminal neuralgia זה כלי דם אברנטי אשר לוחץ על גנגליון העצב. במידה ובדיקת MRI אכן תראה שזה הגורם - ניתן לפתור את זה ע"י ניתוח פשוט. הכאבים עלולים להיות מאוד קשים ולא להגיב לאנלגטיקה מאוד מאוד חזקה. לכן, עד שתשיג בדיקת MRI, ממליץ לך בחום לנסות רפואה סינית.

נימ 1

New member
באמת ? (וקודם כל תודה ) - ושאלה-

אני יודע שאחד הגורמים לכאבים בפנים הם לחץ של כלי דם על העצב- וזה ייראו ב MRI. אבל במידה ומדובר בפגיעה פשוטה בעצב ? בלי לחץ של שום דבר... האם MRI יראה משהו ? אני מניח שלא... שומעים כל כך הרבה סיפורים מסביב על אנשים שחלו במחלות קשות וכאבים קשים... ובדיקות מעמיקות לא ראו שום דבר ... כמובן שבלי קשר לכלום - כשלבים באבחנה - במקרה כזה חשוב MRI.... אני כולי תקווה שימצאו את האבחנה. ושוב - תודה לכולכם.

מניסיון אישי

לא כמטפל אלא כמי שהיה צריך MRI עבורו, במידה ולא יאשרו לך אני מציע לך להתעקש ולשלוף את קלף המעבר לקופה אחרת שאני מניח שתשמח לקבל אותך גם במחיר של לאשר לך MRI... בהצלחה

RanLoel

New member
יש פתרון!

נסה להתעודד, הרפואה הסינית יכולה לעזור לך. אתה בדרך הנכונה. נשלחה המלצה בפרטי. הרבה הצלחה, רן

למעלה