בבקשה גברים עזרה (מצטערת על האורך)

lironbi

New member
בבקשה גברים עזרה (מצטערת על האורך)

הכרתי מישהו בעבודה (מזל טוב! תודה :)), והוא ממש היה רציני וחיזר, ורדף והתעניין וכל הפוצי מוצי, ממש נתן לי להרגיש טוב. אני לא מהמשחקות או הזורקות זין, אבל בהתחלה קצת נרתעתי מהמראה החיצוני, הוא קצת שמן, אז לא עשה לי את זה. בכל אופן לא שללתי ולאט לאט התקרבנו. התחלנו לצאת, בינתיים פגישה אחת רצינית, חוץ מהפגישות המקריות בעבודה, וקבענו יום אחד לצאת שוב...והוא אמר "סבבה אני יסיים לעבוד ב-6 ואני יאסוף אותך ב-7". לא אסף אותי.צילצלתי ב-8 לעבודה שלו (כי הוא שכח את הטלפון בדירה) והוא אמר שאמורים להחליף איתו משמרת תוך חצי שעה ואז הוא מתפנה ובא... השעה 9 וחצי והוא לא צילצל.למחרת ראיתי אותו בעבודה במקרה ודיברתי בטלפון-שיחה חשובה והוא התחיל לצבוט אותי ולהציק לי ולא יכולתי להתפנות אז הוא אומר לי מה את לא מדברת איתי? אז יצא לי כזה לא! אגרסיבי. סופ"ש למחרת הוא היה בטבריה.לא דיברנו. בעצם לא דיברנו עד אתמול.ראיתי אתמול את חבר שלו ושאלתי אותו מה קורה עם X ועם הכל בסדר איתו...אז הוא אמר לי מה אתם בקשר ואת לא יודעת מה איתו? אז אמרתי לו שאנחנו לא מדברים. והייתי ממש עצבנית אז יצא לי כזה:"חוצפן החבר שלך שם עליי זין השמן הזה", והוא צחק למוות. ולא התרגשתי ושכחתי מזה לגמרי. בערב X מצלצל ואני בהתלהבות עונה ושואלת "מה איפה אתה לאן נעלמת", והוא עונה ואז שואל "בא לך לבוא אליי לראות סרט?" אז אמרתי "אההה כן". אז הוא אמר "טוב אני יאסוף אותך ב-8 וחצי". השעה רבע לתשע והוא לא צילצל. צילצלתי אליו ואמרתי לו "נו מה אתה עושה צחוק ממני? אז הוא ענה לא, את אמרת שתצלצלי כשתצאי מהמקלחת...וזה שקר פשוט שקר, אני לא אמרתי דבר כזה. בקיצור הוא אמר "אני אתלבש ואני בא לאסוף אותך", וזאת נסיעה של 5 דקות. טוב עברה שעה והוא לא בא ולא צילצל. צילצלתי אליו 20 פעם בערך והוא לא ענה. צילצלתי שוב מ-לא מזוהה ב12 בערך והוא ענה. אז אמרתי לו מה קרה למה לא באת? והוא כזה מתחמק...אז אמרתי "למה קבעת איתי אם התכוונת להבריז שוב?" אז הוא ענה "אני אדבר איתך עוד מעט".אז עניתי לו "שנינו יודעים שאתה לא תצלצל עוד מעט כי אתה סתם אומר", אז הוא משכנע אותי כזה "כן כן אני מבטיח אני עוד מעט יצלצל" אז אמרתי לו "אתה יודע מה אני כבר לא מאמינה לשום מילה שיוצאת לך מהפה" וניתקתי. מה דה פאק קרה לבחור?? החבר העביר לו את המידע אז עכשיו הוא מתנקם בי?? מה הקטע? הוא כל כך חיזר והתעניין והיה כזה מקסים אז מה קרה?

חמודה - הבנאדם דפוק!!

אני לא גבר, ובכל זאת מנסה לעזור. גם אם אמרת משהו פוגע, לא כך מתנהגים. אם מספיק חשוב לו הוא יכול לדבר איתך על זה מלב אל לב וללבן את העיניינים. ולא להתנהג בצורה כל כך ילדותית ולא מכובדת. עשי לעצמך טוב, תשכחי ממנו. ולהבא, לא להתקשר 20 פעם.

ברור שחבר שלו סיפר ....

את לא היית מספרת לחברה טובה שלך שזה מה שאמרו עליה ? -אני כן . בכל מקרה, מה זה משנה אם הוא סיפר או לא ...? הוא ממש לא רציני. זהו. תגידי לו שלום. חוצמזה,רק אני שמתי לב שברגע שהוא לא רצה אותך-התחלת לרדוף אחריו ? מצטערת,אבל את כן אוהבת ששמים עלייך ..Z . עובדה .

Vdrums

New member
אם עוד לא קלטת שהוא אדיוט ולא

שווה יריקה אז תמשיכי לאכול סרטים של ילדה בת 16.

bulb

New member
מצטער ,פשוט נרדמתי באמצע הטקסט

בתור גבר מצוי (שניה ,בודק.... כן ,הכל מצוי) אני שמח לבשר לך כי נתקלת בטיפוס מזן זיוניטיס-לובומיטיס ,הלא הוא זין השכל הים-תיכוני. ניתן לזהות אותו על פי המאפינים הבאים: מפזר הבטחות בקלות דעת ללא מחשבה מרובה. לצערנו ישנן בנות הרואות זאת כתכונה חיובית - הוא "זורם וכיפי". כיף להן. בנוסף ,הקורבן האומלל נופל שוב ושוב למלכודת ה"אכלו לי שתו לי" - אבד לי המספר ,החתול שיחק עם החוט של הטלפון ,בדיוק הייתי בדרך אליך ,וכו'... תהיה לסיום: אמרת שלא נמשכת אליו. אז מה הוא היה בשבילך? דרך להעביר את הזמן? מושא מחקר בין-מיני?

lironbi

New member
עדכון

בהתחלה לא נמשכתי נכון אבל למדתי להכיר אותו והוא ממש בחור טוב ונדיר. זה מה שחשבתי בכל אופן. הערב צילצלתי שוב (מפגרת אני יודעת) והוא פשוט חתיכת בן זונה והוא יכול לנשק לי את התחת, מי הוא חושב את עצמו? זה מעצבן אותי איך השמן הזה (סליחה מכל השמנים) מסובב אותי כמו פורפרה על האצבע שלו!! בקיצור הוא אמר שחבר שלו סיפר לו מה שאמרתי... אז אמרתי לו אז מה אתה דפקת לי ברז אז אנחנו שווים...וחוץ מזה שהייתי עצבנית וזה נפלט לי. אז הוא הבין ואז חיפף אותי כזה...וכל החברים שלו תופסים עליי צחוקים...איזה פדיחה...איזה פדיחהההההה. בא לי לקבור את עצמי... החברים שלו מסתובבים לי כל היום מול הפנים בעבודה....איך? מה? מי? אוף למה זה קורה לי? אני מרגישה איכשהו שפיספסתי...כי נדיר להכיר בחור טוב. הוא היה כזה רציני ואני לא יודעת מה קרה לו.

Vdrums

New member
את מוכנה להסביר לי איך אחרי

כל החרא הזה את מגדירה אותו בתור "פיספוס של בחור טוב"??? נראה לי שמשהו אצלך לא מכוון.

magenta73

New member
בחור טוב

מראה את זה גם אחרי שהוא "השיג" אותך. בחור טוב, מתייחס אליך בכבוד. בחור טוב, לא משחק איתך משחקים. בחור טוב, לא דופק לך ברז... איפה כאן הוא בדיוק עמד בקריטריונים האלה?

magenta73

New member
מה קרה?

בואו נראה... א. אולי הוא מהאלה שרק מתחילים עם בחורות בשביל לסמן "וי". ב. אולי הוא נבהל פתאום שאת כן מעוניינת, וכל מה שהוא רוצה זה לשחק חתול ועכבר. ג. אולי הוא דפוק... ד. אולי הוא לא שווה את כל הבלגן הזה...ובטח שלא תתקשרי אליו כ"כ הרבה פעמים ובטח שלא תרדפי אחריו ובטח שלא תרגישי טוב עם עצמך. ואני בעד ה. כל התשובות נכונות...

הבחור חולה נפש

לדעתי תשכחי ממנו. הבחור אשכרה עושה ממך צחוק ומבחינתי אחד שמתייחס אליך בצורה כזו גם מזלזל בך. תהיי אליו קרירה ואל תראי התלהבות ואם הוא יציע לך שוב להפגש תאמרי לו שאת לא מעוניינת נקודה ומבלי כל הבלה בלה לאן נעלמת? אתה סתם אומר שתתקשר וכו', התעלמות טוטאלית.

mika tal

New member
מתוקה-זרקי אותו הוא חולה נפש!!!

הבן אדם לא שם עלייך קצוץ, בנוסף לכך שמן ומגעיל. ממי, זה לא העיקר לתקוע מישהו!!!

bulb

New member
אני חושב שהמונח הנכון הוא "להיתקע"

מצד שני ,זה לא הקטע שלי

billc

New member
../images/Emo6.gif גדול (הייתי שולח את זה לסיינפלד

וווווו
ווווווק וווווו הוא דפווווווו
ווווו

וכמו שורדה היתה אומרת....

תיזרקי אותו!!! הוא לא שווה אותך!!! יש עוד הרבה
ים בים - תמשיכי הלאה ובהצלחה.

the match maker

New member
בתור גבר....

אני חושב שהבן אדם ממש לא גבר... גם לא גבר גבר.... גם לא חצי גבר... אולי נמושה, וגם זה מתוך חמלה עליו כי אני לא רוצה לנבל את הפה. מה את בכלל מבזבזת עליו את הזמן שלך!?!?? הרי זה ברור שהוא משחק משחקים, ובתור אחד שלא משחק משחקים, אני מבין לליבך - זה מעצבן, זה קורע את הלב, וזה לא בסדר. אז במקום להתעמק בזה יותר מדיי, המשיכי הלאה. יש דברים בחיים שלא צריכים לחפש בהם את ה"למה" אלא פשוט להגיע לעובדה - זה קרה ונגמר והשאלה שמתאימה כאן היא "איך אני ממשיכה הלאה". זו בעצם לא שאלה, אלא יותר דרישה ממני - את תמשיכי הלאה :). מה שהכי חשוב, זה קודם כל שתביני שלא כל הגברים מתנהגים כך, כך שבפעם הבאה שבחור יחזר אחריך, חשוב מאוד לא לשחק את אותן משחקים שדיברת עליהם. אני בטוח, שלבחורה כמוך, שנשמעת אחלה, בהחלט מגיע מישהו טוב יותר, שבסופו של דבר יגיע. זה הכל שאלה של זמן, אז לא להתאייש!!!!

למעלה