בבקשה גברים עזרה (מצטערת על האורך)
הכרתי מישהו בעבודה (מזל טוב! תודה
), והוא ממש היה רציני וחיזר, ורדף והתעניין וכל הפוצי מוצי, ממש נתן לי להרגיש טוב. אני לא מהמשחקות או הזורקות זין, אבל בהתחלה קצת נרתעתי מהמראה החיצוני, הוא קצת שמן, אז לא עשה לי את זה. בכל אופן לא שללתי ולאט לאט התקרבנו. התחלנו לצאת, בינתיים פגישה אחת רצינית, חוץ מהפגישות המקריות בעבודה, וקבענו יום אחד לצאת שוב...והוא אמר "סבבה אני יסיים לעבוד ב-6 ואני יאסוף אותך ב-7". לא אסף אותי.צילצלתי ב-8 לעבודה שלו (כי הוא שכח את הטלפון בדירה) והוא אמר שאמורים להחליף איתו משמרת תוך חצי שעה ואז הוא מתפנה ובא... השעה 9 וחצי והוא לא צילצל.למחרת ראיתי אותו בעבודה במקרה ודיברתי בטלפון-שיחה חשובה והוא התחיל לצבוט אותי ולהציק לי ולא יכולתי להתפנות אז הוא אומר לי מה את לא מדברת איתי? אז יצא לי כזה לא! אגרסיבי. סופ"ש למחרת הוא היה בטבריה.לא דיברנו. בעצם לא דיברנו עד אתמול.ראיתי אתמול את חבר שלו ושאלתי אותו מה קורה עם X ועם הכל בסדר איתו...אז הוא אמר לי מה אתם בקשר ואת לא יודעת מה איתו? אז אמרתי לו שאנחנו לא מדברים. והייתי ממש עצבנית אז יצא לי כזה:"חוצפן החבר שלך שם עליי זין השמן הזה", והוא צחק למוות. ולא התרגשתי ושכחתי מזה לגמרי. בערב X מצלצל ואני בהתלהבות עונה ושואלת "מה איפה אתה לאן נעלמת", והוא עונה ואז שואל "בא לך לבוא אליי לראות סרט?" אז אמרתי "אההה כן". אז הוא אמר "טוב אני יאסוף אותך ב-8 וחצי". השעה רבע לתשע והוא לא צילצל. צילצלתי אליו ואמרתי לו "נו מה אתה עושה צחוק ממני? אז הוא ענה לא, את אמרת שתצלצלי כשתצאי מהמקלחת...וזה שקר פשוט שקר, אני לא אמרתי דבר כזה. בקיצור הוא אמר "אני אתלבש ואני בא לאסוף אותך", וזאת נסיעה של 5 דקות. טוב עברה שעה והוא לא בא ולא צילצל. צילצלתי אליו 20 פעם בערך והוא לא ענה. צילצלתי שוב מ-לא מזוהה ב12 בערך והוא ענה. אז אמרתי לו מה קרה למה לא באת? והוא כזה מתחמק...אז אמרתי "למה קבעת איתי אם התכוונת להבריז שוב?" אז הוא ענה "אני אדבר איתך עוד מעט".אז עניתי לו "שנינו יודעים שאתה לא תצלצל עוד מעט כי אתה סתם אומר", אז הוא משכנע אותי כזה "כן כן אני מבטיח אני עוד מעט יצלצל" אז אמרתי לו "אתה יודע מה אני כבר לא מאמינה לשום מילה שיוצאת לך מהפה" וניתקתי. מה דה פאק קרה לבחור?? החבר העביר לו את המידע אז עכשיו הוא מתנקם בי?? מה הקטע? הוא כל כך חיזר והתעניין והיה כזה מקסים אז מה קרה?
הכרתי מישהו בעבודה (מזל טוב! תודה