בבקשה- ג'קו באודישנים היום מתוק כזה אני מקווה שיעלה לי בניסיון ראשון
T talytal New member 23/3/07 #6 תודה כפיתוש! ../images/Emo24.gif באסה שרואים אותו לשנייה וחצי בדיוק, אבל היי, יש לג'קו חולצות בכתום, מי ידע? ובאמת, איזה כיף לראות אותו מסתובב שם בין הנבחנים? חמוד.
תודה כפיתוש! ../images/Emo24.gif באסה שרואים אותו לשנייה וחצי בדיוק, אבל היי, יש לג'קו חולצות בכתום, מי ידע? ובאמת, איזה כיף לראות אותו מסתובב שם בין הנבחנים? חמוד.
ד דורית41 New member 23/3/07 #7 יוו..כפיתה תודה!!! חמוד חוד חמוד. וראיתן אילו טיפוסים הזויים הגיעו להבחן ?....
K kapit5 New member 23/3/07 #5 קצת מאוכזבת- איך שראיתי אותו בשניה הראשונה ,עצרתי והעליתי לפורום. בפעם השניה אחרי שראיתי עד הסוף הבנתי שרואים אותו לשניה וחצי. אני מקווה שהביאו אותו ליותר מזה ובעצם קיבלנו רק טעימה שתיפתח לנו את התאבון לקראת העונה הבאה
קצת מאוכזבת- איך שראיתי אותו בשניה הראשונה ,עצרתי והעליתי לפורום. בפעם השניה אחרי שראיתי עד הסוף הבנתי שרואים אותו לשניה וחצי. אני מקווה שהביאו אותו ליותר מזה ובעצם קיבלנו רק טעימה שתיפתח לנו את התאבון לקראת העונה הבאה
K kapit5 New member 23/3/07 #8 כניראה שהוא באמת אוהב כתום. עייפתי.אני פורשת. לילה טוב ריפקין ולכל מי שעוד בפורום. אה- וגם לילה טוב לסמויים ולסמויות. אתם מוזמנים לצאת מהארון ולהיצטרף לחגיגה.
כניראה שהוא באמת אוהב כתום. עייפתי.אני פורשת. לילה טוב ריפקין ולכל מי שעוד בפורום. אה- וגם לילה טוב לסמויים ולסמויות. אתם מוזמנים לצאת מהארון ולהיצטרף לחגיגה.
ד דורית41 New member 23/3/07 #9 מה שאני קלטתי זו מצלמת רחף- אין ספק שצלמו שם,ושג'קו כיכב. מה שכן-סביר להניח שעד הקליפ או אפילו עד תחילת העונה לא נראה את הצילומים האלה. אה,בעצם,אולי זה יהיה חלק מהסרט על ג'קו.
מה שאני קלטתי זו מצלמת רחף- אין ספק שצלמו שם,ושג'קו כיכב. מה שכן-סביר להניח שעד הקליפ או אפילו עד תחילת העונה לא נראה את הצילומים האלה. אה,בעצם,אולי זה יהיה חלק מהסרט על ג'קו.
ש שמיים כחולים2 New member 23/3/07 #11 למה מאוכזבת? הוא נראה מאושר מסתובב לו בין החבר'ה הצעירים כבוגר התוכנית שעבר את כל מה שהם עוברים היום,מייעץ ,שר איתם, מתחבר מחדש לשטח.. מה רע? דווקא אהבתי ואל תדאגי בקרוב יהיה הרבה הרבה יותר
למה מאוכזבת? הוא נראה מאושר מסתובב לו בין החבר'ה הצעירים כבוגר התוכנית שעבר את כל מה שהם עוברים היום,מייעץ ,שר איתם, מתחבר מחדש לשטח.. מה רע? דווקא אהבתי ואל תדאגי בקרוב יהיה הרבה הרבה יותר
ש שמיים כחולים2 New member 23/3/07 #18 ועוד אחת.. ../images/Emo13.gif אין לי מושג איך הצלחתי.. אני גרועה בתוכנה הזו לילה טוב!